• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Haninge

 • Hitta en trygg barnvakt i Haninge
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Haninge
 • Få en utbildad barnvakt i Haninge
Barnvakt Haninge
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Haninge

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Haninge

Här kan du hitta professionella barnvakter i hela Haninge med omnejd. Våra nannies är dessutom utbildade och certifierade, så att du och din familj kan känna er trygga och säkra.

Personlig barnpassning för just din familj

För oss är det viktigt att du får en barnvakt utifrån din familjs behov. Därför erbjuder vi barnpassning för barn i alla åldrar och områden i Haninge, oavsett hur er vardag ser ut!

Vi berättar gärna mer om vår barnpassning, så det är bara att kontakta oss för mer information.

Personlig Barnvakt Haninge

Duktiga barnvakter i Haninge

Barnvakt Ebba i Haninge

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Haninge

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Haninge

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Haninge

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Haninge

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Haninge

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Haninge

Kom igång med barnpassning i Haninge

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Haninge.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Haninge!

Kom igång med barnpassning i Haninge

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Haninge?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Haninge med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Haninge, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Haninge

Varför väljer så många en barnvakt i Haninge från NannyPoppins?

Barnvakt Haninge | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Haninge är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Haninge | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Haninge kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Haninge | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Haninge med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Haninge | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Haninge som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Haninge | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Haninge | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Haninge

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Haninge är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Haninge några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Haninge

Unna barnen en barnvakt i Haninge

Trygga, säkra och glada barn med en utbildad barnvakt som ger barnpassning i Haninge med glädje och engagemang.

Det bor många barn i Haninge och det märker vi på NannyPoppins. Vi hör ofta från föräldrar i Haninge kommun som behöver hjälp med barnen efter skolan och på kvällar. I och med att kommunen också har en stor andel unga vuxna så har vi numera tillgång till många duktiga barnvakter som kan ge professionell barnpassning i Haninge. Det här är inte bara något som gör att föräldrar kan andas ut och känna kraft igen. Faktum är att det kan vara mycket bra för barn med en engagerad och kreativ nanny i Haninge. Barn har ett behov av att få uppmärksamhet, och det får de i stora mängder då vår barnvakt kommer.

Istället för att fortsätta rusa och stressa så kan ni välja att låta en barnflicka hämta barnen på förskola och skola. Hon kommer att se till att de kommer hem säkert, äter mellanmål, gör läxor och varvar ner på ett hälsosamt sätt. När det blir dags för er barnvakt i Haninge att gå hem så är allting i ordning och barnen mår bra. Det sprider så mycket trivsel och gör att man som förälder orkar så mycket mer. Den där sagan blir läst, och med en tom diskho och ren köksbänk så går det att fokusera på barnens berättelse om vad som hänt under dagen.

Vårt fulla erbjudande för barnpassning hittar ni på vår startsida.

Det är klart att man som förälder måste få egen tid. En barnvakt i Haninge är inte bara till för de tillfällen då jobbet kräver mer eller ett ärende inte går att utföra med små barn. Men oavsett varför man behöver lite hjälp därhemma med de små så är det viktigt att hjälpen ges av en person som är utbildad och erfaren. Om du ändå ska betala för en barnflicka i Haninge så bör du se till att det här är en person som tar hand om dina barn och ditt hem på ett säkert sätt.

De barnflickor som får jobb med NannyPoppins har tidigare erfarenhet och vi har sett noga på referenser. Dessutom så ser vi till att de utbildas i säkerhet så att de vet vad som ska göras om en farlig situation uppstår. Säkerhetstänket är förebyggande. Det betyder att barnflickan kommer att förstå hur hon ska ta hand om barnen så att de inte utsätts för farliga situationer. Det kan till exempel innebära att hon går igenom saker som allergier tillsammans med föräldrar innan passning.

Ålder på barn kommer också att påverka hur de ska passas. Yngre barn kräver en viss typ av aktivitet och när barn i olika åldrar passas tillsammans så är det viktigt att nannyn förstår hur detta ska gå till på ett säkert sätt. Med NannyPoppins så får ni trygg och pålitlig barnpassning i Haninge för ett eller flera barn. Den kommer att vara skräddarsydd till era behov och hela tiden förbättras tack vare det expertstöd som vi ger våra barnvakter.

Så ordnar vi med barnvakter i Stockholm

Vi försöker så gott det går att matcha er med en barnvakt i Haninge men ibland så blir det förstås så att barnflickan kommer från en närliggande kommun i Stockholm. Det viktigaste för oss är att ni får hjälpen av en person som ni kommer att trivas med. Det är också därför som vi börjar med ett prova-på-möte där barnvakt och familj kan lära känna varandra innan uppdragen drar igång på riktigt.

Var kan jag få en barnvakt i Haninge?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Haninge oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Handen, Jordbro, Västerhaninge, Brandbergen, Vendelsö-Gudö, Vendelsömalm, Tungelsta, Vega, Norrby, Dalarö och Haninge glesbygd. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Haninge för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Haninge!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Haninge?

Vi hjälper många familjer i Haninge med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Haninge är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Haninge dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Haninge börjar ni alltid med ett  prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Haninge

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Haninge
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Haninge som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7