• 5000+ nöjda familjer
  • Vårt mål: Bästa barnvakterna
  • Barnpassning i hela Sverige

Barnvakt Solna

  • Vårt mål: Solnas bästa barnpassning
  • Få en trygg och utbildad barnvakt i Solna
  • 5000+ nöjda familjer varje år
Barnvakt Solna
Barnvakt i parken i Solna

Kontakta oss för barnvakt i Solna

Då ni behöver hjälp med barnpassningen så bör ni kontakta oss på NannyPoppins. Vi kan erbjuda en riktigt bra barnvakt i Solna som vet hur man tar hand om barn och som kommer med rätt attityd. Våra barnflickor har inte bara erfarenhet utan också utbildning, det har vi sett till. När ni vänder er till oss så är det också så att vi kan ordna med rutavdrag vilket ger ett fördelaktigt pris för professionell hjälp. Kontakta oss för barnpassning i Stockholm!

Genom att erbjuda klippkortsmodellen för sporadisk passning och ett annat system för regelbunden hjälp så ser vi till att ni alltid får ett mycket vettigt pris samtidigt som barnflickan får bra betalt. Det här är en vinnande kombination som har lett till många nöjda barnfamiljer i Solna.

Passion för jobbet som barnflicka är viktigt men det gäller också att utbildas för att man ska kunna jobba på rätt sätt. Olika åldrar kräver lite olika typer av aktiviteter, men oavsett ålder så är det alltid så att vi skickar personer som har utbildning vad gäller säkerhet. De kan första hjälpen och vet hur man agerar med barn som kanske blir lite för vilda i parken eller som på andra sätt riskerar fara.

Utbildningen ger trygg barnpassning som föräldrar kan lita på. Våra barnflickor vet vad de ska göra och dessutom så har de vårt ständiga stöd.

Bra aktiviteter för barn i olika åldrar

En barnvakt i Solna bör engagera och stimulera de små. Det finns så mycket mer att göra än att se på film eller leka på paddan. Vi tycker att barnpassningen är ett bra tillfälle för lek och intressanta aktiviteter. Vi ger förstås fria händer till barnflickan att besluta om vilka aktiviteter som passar, men vi ser till att hon har goda alternativ att välja från. Med aktiviteterna så kommer även rutiner och det är självklart att lek följs av att man städar upp efter sig på ett trevligt men organiserat sätt.

Ni får en barnvakt i Solna som passar er familj

Vi är måna om att barnvakten och familjen ska trivas tillsammans. Det brukar bli rätt från början, men om det av någon anledning är så att ni efter ett första möte känner att en annan barnvakt i Solna skulle kunna passa bättre så kan vi ta hand om detta. Numera så är vårt nätverk av professionella barnflickor så pass stort att det inte är svårt att finna personer som kommer att passa er familj väldigt bra. Detta både med tanke på personlighet och med hänsyn till det schema som barnpassningen kommer att kräva.

Var kan jag få en barnvakt i Solna?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Solna oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Bergshamra, Haga, Huvudsta Råsunda, Skytteholm, Ulriksdal och Stockholm. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Solna för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Solna!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Solna?

Vi hjälper många familjer i Solna med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Solna är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Solna dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Solna börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Solna

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Solna
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Solna som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7