• 5000+ nöjda familjer
  • Vårt mål: Bästa barnvakterna
  • Barnpassning i hela Sverige

Barnvakt Spånga

  • Vårt mål: Spångas bästa barnpassning
  • Få en trygg och utbildad barnvakt i Spånga
  • 5000+ nöjda familjer varje år
Barnvakt Spånga
Barnvakt i parken i Spånga

Barnpassning i Spånga från rätt barnvakt

Säker och trygg barnpassning i Spånga får ni av en utbildad och intresserad barnvakt som älskar barn. NannyPoppins finns med omnejd i hela Stockholm, läs mer här.

När man får barnpassning av rätt barnvakt i Spånga så känns det. Barnen är glada och livet blir lättare att leva då man inte måste klara allting själv. Dessutom så är det skönt att kunna lita på att barnflickan kan komma då man behöver hjälpen. NannyPoppins parar ihop familjer med barnvakter. Det här lyckas vi mycket bra med tack vare flera viktiga punkter. Vi kan ordna med barnflicka i Spånga på kort tid och det beror på att vi redan i förväg har gjort jobbet med att hitta rätt personer. Bakgrundscheck, samtal med referenser och intervjuer är redan genomförda. Dessutom så ser vi till att varje nanny som kommer från oss är utbildad i säkerhet. Hon kan hjärt- och lungräddning och första hjälpen.

Ni kan kontakta oss och berätta när och hur ofta ni vill få hjälp med barnen. Då kommer vi att hitta en barnvakt som passar bra för just er familj. Tala gärna om för oss om barnen har särskilda intressen. Många gånger så kan vi finna barnvakter med särskild kunskap och liknande intresse. Men oavsett vem vi skickar till er så kan ni lita på att det rör sig om en positiv person som är genuint intresserad av att passa barn.

När barnvakten är kreativ och glad så gillar barnen det. Föräldrar ser också charmen med en nanny i Spånga som är glad och kreativ. Att hon har lust att leka med barnen får stor betydelse. Barnpassningen blir en alldeles egen aktivitet som de små ser fram emot. Bli inte förvånade om saker som spel och film blir helt ointressanta när man kan leka kull, lägga pussel och bara prata med nannyn. Hon är ansvarsfull så att barnen alltid är säkra och trygga.

Rutiner ska följas och det vet våra barnflickor. De ger barnpassning i Spånga som anpassas till er familj. Ni talar om när barnen ska äta mellanmål, vad de ska äta, hur länge de får se på tv, vad de får se, och så vidare. Barnflickan kommer att följa era instruktioner men hon kan också komma att göra saker som ni kanske inte räknade med som att ta hand om disk, vika lite tvätt och se till att det övas inför prov eller på instrument.

Få en barnvakt i Spånga

Anlita en barnflicka med oss så snart som ni vet att ni kommer att behöva hjälpen. Under ett prova-på-möte så kan ni gå igenom rutiner och ställa viktiga frågor. Kontakta oss via telefon eller email för att få veta mer om våra prismodeller och hur RUT-avdrag fungerar.

Var kan jag få en barnvakt i Spånga?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Spånga oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Bromsten, Flysta, Solhem, Lunda, Sundby och Stockholm. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Spånga för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Spånga!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Spånga?

Vi hjälper många familjer i Spånga med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Spånga är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Spånga dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Spånga börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Spånga

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Spånga
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Spånga som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7