• 5000+ nöjda familjer
  • Vårt mål: Bästa barnvakterna
  • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Farsta

  • Hitta en trygg barnvakt i Farsta
  • Vårt mål: Bäst barnpassning i Farsta
  • Få en utbildad barnvakt i Farsta
Barnvakt Farsta
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Farsta

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Farsta

Få hjälp av en professionell barnvakt i Farsta från NannyPoppins!

Vi har ditt barns säkerhet i fokus

Med en utbildad nanny kan du känna dig trygg varje gång du lämnar över ditt barn för barnpassning.  Alla våra barnvakter är erfarna, utbildade och certifierade, vilket vi självklart säkerställer genom en gedigen rekryteringsprocess.

Skräddarsydda upplägg i Farsta

Ett bra upplägg kan ge er vardag en god struktur. Vårt vanligaste upplägg för barnpassning i Farsta är hämtning eller lämning.

Personlig Barnvakt Farsta

Duktiga barnvakter i Farsta

Barnvakt Ebba i Farsta

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Farsta

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Farsta

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda  i Farsta

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Farsta

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Farsta

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Farsta?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Farsta med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Farsta, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Farsta

Varför väljer så många en barnvakt i Farsta från NannyPoppins?

Barnvakt Farsta | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Farsta är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Farsta | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Farsta kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Farsta | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Farsta med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Farsta | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Farsta som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Farsta | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Farsta | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Farsta

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Farsta är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Farsta några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Dalarna

Ett lugnare tempo med barnpassning i Farsta

Med barnpassning i Farsta av en utbildad barnvakt så får ni äntligen tid till det viktigaste i livet i lugn och ro! Läs mer om våra nannies i Stockholm här.

För många barnfamiljer så är det vardagens alla måsten som gör att det blir så stressigt. När kvällen väl kommer och man ska hinna med disk, räkningar, telefonsamtal och planering för kommande dagar så är det inte säkert att man också orkar läsa saga. Men då man har en duktig barnvakt i Farsta som tar över hämtning, disk och andra viktiga saker så kan man lugna ner sig. Det behöver inte jäktas och då det går att andas igen så orkar man så mycket mer.

Vi får ofta höra av familjer att den barnflicka i Farsta som de fått via oss gör den stora skillnaden. Bara det att få lite mer ordning därhemma och inte behöva gå tidigt från jobbet varje dag kan göra att man känner att livspusslet faktiskt går ihop. Barnen upplever att föräldrar har mer tålamod och det mår familjen bra av. Barnflickan kan också vara ett sätt att få ordning på viktiga rutiner. Barn tycker ofta att det är roligare att städa upp efter lek och att göra läxor med en yngre person som är där helt för deras skull.

För att barnpassning i Farsta ska bli lyckad så är det viktigt att ni får den hjälp som ni behöver. Vi rekommenderar att ni funderar lite på vad som känns svårt just nu. Är det kanske att hinna med hämtning, eller är det saker i hemmet som tar för mycket tid. Man måste inte vara på jobbet eller på stan för att behöva barnvakt i Farsta. Det är många familjer som väljer att ha barnflickan på plats även då de är hemma. Hon kan hålla i bebisen som inte vill ligga i sängen, hon kan göra läxor med äldre barn eller plocka disk. Med två extra händer så blir det så mycket enklare att få saker gjort och att förbli på gott humör.

När ni kontaktar oss för att få en nanny i Farsta så är det en stor hjälp att ni vet vad som behövs. Då blir det nämligen lättare för oss att matcha er familj med rätt person. Ni får börja med ett prova-på-möte med er barnvakt så att alla kan lära känna varandra. Sedan så är det upp till er och barnvakten att boka in så många passningstillfällen som behövs.

Vi finns alltid här som ett stöd både för barnvakt och för familj. Vi ser till att kommunikation fungerar som den ska och att barnvakter kan utvecklas och lära sig mer om den åldersgrupp som de jobbar med.

En barnvakt i Farsta med god kunskap

Idag så har vi tillgång till många duktiga barnvakter som finns i Farsta med omnejd. Farsta ligger ju nära andra områden som Sköndal och Hökarängen. Det är inte långt till Stockholms innerstad och därmed så finns det många barnflickor som kan tänka sig att ta uppdrag just i Farsta. En barnvakt i Farsta från NannyPoppins är inte bara expert på att passa barn. Hon kan även området. Hon kan lugnt och säkert röra sig med barn i lokaltrafik för att hjälpa till med att hämta och lämna från skola och fritidsaktiviteter.

Var kan jag få en barnvakt i Farsta?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Farsta oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Fagersjö, Farsta, Farstanäset, Farsta Strand, Gubbängen, Hökarängen, Larsboda, Sköndal, Svedmyra och Tallkrogen. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Farsta för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Farsta!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Farsta?

Vi hjälper många familjer i Farsta med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Farsta är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Farsta dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Farsta börjar ni alltid med ett prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Farsta

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Farsta
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Farsta som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7