• 5000+ nöjda familjer
  • Vårt mål: Bästa barnvakterna
  • Barnpassning i hela Sverige

Barnvakt Vällingby

  • Vårt mål: Vällingbys bästa barnpassning
  • Få en trygg och utbildad barnvakt i Vällingby
  • 5000+ nöjda familjer varje år
Barnvakt Vällingby
Barnvakt i parken i Vällingby

Glada barn med barnvakt i Vällingby

Med en erfaren och utbildad barnvakt så får ni barnpassning i Vällingby som får barnen att jubla när barnvakten kommer. Vi finns i alla Stockholms områden.

Livet är inte bara godis och kalas, det vet barnen också. Men då de får en barnvakt i Vällingby från oss så känns faktiskt vardagen festligare. Vi har nämligen barnflickor som vet hur man leker med barn i olika åldrar. De tycker att det är fantastiskt roligt att passa barn och ser fram emot att får lära känna er familj. Ni börjar med ett prova-på-möte. Det är en som en prova-på-passning då barnvakten kommer att leka med barnen och prata med föräldrarna. Om ni tycker att vi har matchat er med rätt nanny i Vällingby så är det bara att boka in självständig barnpassning så snart som ni behöver den.

En bra barnvakt kan göra så mycket för barnens utveckling. Detta särskilt då hon är intresserad av jobbet. Vi utbildar våra nannies i pedagogik. Det betyder att vi visar lämpliga lekar och förklarar hur man ska hantera barn. Det här är viktigt för vårt expertstöd gör att våra barnvakter känner sig säkra i sina roller. Barnen märker också att deras barnflicka i Vällingby är en person som man ska lyssna på samtidigt som de får ha det så roligt med henne.

Lekar som utvecklar och stimulerar är inte mindre viktiga än fotbollsträningen och musiklektionerna. Att få professionell barnpassning i Vällingby är att investera i barnens väl. Sedan så är det inte så dumt att barnflickan även ser till att det blir ordning och reda därhemma. Om hon hinner med så är det självklart att hon tar hand om lättare hushållsarbete som till exempel disken och att vika tvätt.

Säkerheten först

För oss så är det självklart att en barnvakt i Vällingby ska jobba på ett säkert sätt. Det är också därför som vi ser till att hon kan första hjälpen och att hon förstår hur man ska jobba med barn på rätt sätt. Hon är vaksam och kommer alltid att bete sig på ett sätt som är föredömligt vilket inte är mindre viktigt.

Var kan jag få en barnvakt i Vällingby?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Vällingby oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Kälvesta, Nälsta, Råcksta, Vinsta och Grimsta. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Vällingby för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Vällingby!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Vällingby?

Vi hjälper många familjer i Vällingby med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Vällingby är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Vällingby dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Vällingby börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Vällingby

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Vällingby
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Vällingby som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7