Barnpassning Näset

Sveriges bästa
barnpassning är målet

NannyPoppins barnpassning i Falsterbo, Skanör och Ljunghusen

NannyPoppins finns i hela Malmö och hela Näset, däribland i Falsterbo, Skanör & Ljunghusen. Med ett stort fokus på flexibilitet och säkerhet är vi också övertygade om att vi kommer hitta en barnvakt som ni blir nöjda med. Du får dessutom ett helt kostnadsfritt första tillfälle med en nanny som vi väljer ut efter dina behov & önskemål. Personkemi är A och O. Något man måste få känna på. Barn känner ofta ganska snabbt om detta är en person de kommer vilja träffa mer.

Vi har öppet alla vardagar 09:00 – 19:00. Vi är ett samtal eller mejl ifrån.

Läs mer om vår barnpassning

Barnvakt i Näset: Falsterbo, Skanör & Ljunghusen

Det kan vara svårt att få vardagspusslet att klicka smidigt varje vecka. Vi hjälper alla familjer i Falsterbo, Skanör och Ljunghusen att få ihop vardagen. Genom att få hjälp från en barnvakt från NannyPoppins kan du hinna med att göra klart ditt arbete och kanske till och med gå och träna utan att behöva stressa. Barnvakten hämtar upp dina barn på dagis, de tillagar en enklare middag och hjälper barnen med läxorna. Det är viktigt för oss att barnen ska känna sig trygga och ha roligt tillsammans med sin barnvakt, därför är våra barnvakter noggrant utvalda, olycksfallsutbildade och certifierade. De är dessutom försäkrade och flexibla, de kan anpassa sig efter ditt schema utan problem.

Eftersom våra barnvakter är flexibla och lätta att planera med kan du välja om du vill att barnpassningen skall ske genom ett bestämt schema varje vecka eller vid sporadiska tillfällen. Det finns även möjlighet att ordna med barnpassning under nattetid om så önskas. Barnpassningen i Falsterbo börjar alltid med en gratis prova-på träff innan barnpassningen börjar på riktigt. Våra barnvakter får också coaching under hela sitt arbetes gång från någon av våra barnvaktsspecialister. Vill du ha mer information eller har några frågor är det bara att kontakta oss.

Hur går barnpassningen till tillsammans med barnvakten?

Vi erbjuder alltid en första gratis prova-på träff innan barnpassningen börjar, detta för att du och dina barn ska känna sig trygg med barnvakten. Skulle det mot förmodan inte fungera har du möjligheten att byta barnvakt när du vill. Barnvakten anpassar sig efter ditt schema och barnpassningen sker alltså till stor del på dina villkor. Våra barnvakter förstår att de finns till för att underlätta din vardag. Det är viktigt för oss att dina barn är trygga och trivs tillsammans med sin barnvakt, därför är våra barnvakter noggrant utvalda och certifierade.

Våra barnpassningstjänster i Falsterbo är väldigt förmånliga, då de ingår i RUT-avdraget. Du kan alltså komma undan med att endast betala hälften av vårt ordinarie pris och sedan begär vi själva ut resterande hälft från Skatteverket. Med andra ord, kan du alltså få en kvalificerad, certifierad och utbildad barnvakt till samma pris som om du skulle betala någon direkt i handen. Våra barnvakter är dessutom försäkrade och kan som sagt anpassa sig efter just din familjs schema. Våra nannies får dessutom kontinuerligt stöd och coaching från någon av våra barnvaktsspecialister.

Antal Barnvakter i Falsterbo

Falsterbo är ett av de områden vi har flest barnvakter och mest omtyckt barnpassning för olika behov. Antingen om ni söker en kandidat som själv är förälder eller ett äldre syskon.

Barnpassning i Skanör

Vi har barnpassning i hela Malmö, däribland Skanör som ett av de områden vi har mest barnpassning i. Vi är säkra på att vi kan hitta en riktigt duktig kandidat om ni vill komma igång med barnpassningen i Skanör.

Barnvakt i Ljunghusen, men också i hela Malmö

Med stor kärlek till att passa barn har vi även en del kandidater i Ljunghusen som är redo och gärna vill hjälpa till.

Tänk på att detta är ett urval och vi erbjuder barnpassning i hela Malmö.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert