• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Näset

 • Hitta en trygg barnvakt i Näset
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Näset
 • Få en utbildad barnvakt i Näset
Barnvakt Näset
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Näset

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Näset

Här på NannyPoppins lägger vi enormt mycket tid, energi och kärlek på att hitta just rätt barnvakt för er i Näset. Våra professionella och utbildade barnvakter har erfarenhet med att passa barn i alla åldrar – från nyfödda barn till barn i skolålder!

Upplägg som ger er struktur i vardagen

I Näset är det populärt att få barnpassning i form av hämtning/lämning. Andra vanliga upplägg inkluderar en barnvakt på heltid, deltid och en barnvakt vid behov.

Personlig Barnvakt Näset

Duktiga barnvakter i Näset

Barnvakt Ebba i Näset

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Näset

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Näset

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Näset

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Näset

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Näset

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Näset

Kom igång med barnpassning i Näset

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Näset.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Näset!

Kom igång med barnpassning i Näset

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Näset?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Näset med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Näset, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Näset

Varför väljer så många en barnvakt i Näset från NannyPoppins?

Barnvakt Näset | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Näset är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Näset | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Näset kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Näset | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Näset med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Näset | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Näset som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Näset | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Näset | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Näset

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Näset är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Näset några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Näset

NannyPoppins barnpassning i Falsterbo, Skanör och Ljunghusen

NannyPoppins finns i hela Malmö och hela Näset, däribland i Falsterbo, Skanör & Ljunghusen. Med ett stort fokus på flexibilitet och säkerhet är vi också övertygade om att vi kommer hitta en barnvakt som ni blir nöjda med. Du får dessutom möjligheten att boka in ett första prova-på-möte med en nanny som vi väljer ut efter dina behov & önskemål. Personkemi är A och O. Något man måste få känna på. Barn känner ofta ganska snabbt om detta är en person de kommer vilja träffa mer.

Det kan vara svårt att få vardagspusslet att klicka smidigt varje vecka. Vi hjälper alla familjer i Falsterbo, Skanör och Ljunghusen att få ihop vardagen. Genom att få hjälp från en barnvakt från NannyPoppins kan du hinna med att göra klart ditt arbete och kanske till och med gå och träna utan att behöva stressa. Barnvakten hämtar upp dina barn på dagis, de tillagar en enklare middag och hjälper barnen med läxorna. Det är viktigt för oss att barnen ska känna sig trygga och ha roligt tillsammans med sin barnvakt, därför är våra barnvakter noggrant utvalda, olycksfallsutbildade och certifierade. De är dessutom försäkrade och flexibla, de kan anpassa sig efter ditt schema utan problem.

Eftersom våra barnvakter är flexibla och lätta att planera med kan du välja om du vill att barnpassningen skall ske genom ett bestämt schema varje vecka eller vid sporadiska tillfällen. Det finns även möjlighet att ordna med barnpassning under nattetid om så önskas. Barnpassningen i Falsterbo börjar alltid med en prova-på träff innan barnpassningen börjar på riktigt. Våra barnvakter får också coaching under hela sitt arbetes gång från någon av våra barnvaktsspecialister. Vill du ha mer information eller har några frågor är det bara att kontakta oss.

Hur går barnpassningen till tillsammans med barnvakten?

Vi erbjuder alltid ett första prova-på möte innan barnpassningen börjar, detta för att du och dina barn ska känna sig trygg med barnvakten. Skulle det mot förmodan inte fungera har du möjligheten att byta barnvakt när du vill. Barnvakten anpassar sig efter ditt schema och barnpassningen sker alltså till stor del på dina villkor. Våra barnvakter förstår att de finns till för att underlätta din vardag. Det är viktigt för oss att dina barn är trygga och trivs tillsammans med sin barnvakt, därför är våra barnvakter noggrant utvalda och certifierade.

Våra barnpassningstjänster i Falsterbo är väldigt förmånliga, då de ingår i RUT-avdraget. Du kan alltså komma undan med att endast betala hälften av vårt ordinarie pris och sedan begär vi själva ut resterande hälft från Skatteverket. Med andra ord, kan du alltså få en kvalificerad, certifierad och utbildad barnvakt till samma pris som om du skulle betala någon direkt i handen. Våra barnvakter är dessutom försäkrade och kan som sagt anpassa sig efter just din familjs schema. Våra nannies får dessutom kontinuerligt stöd och coaching från någon av våra barnvaktsspecialister.

Antal Barnvakter i Falsterbo

Falsterbo är ett av de områden vi har flest barnvakter och mest omtyckt barnpassning för olika behov. Antingen om ni söker en kandidat som själv är förälder eller ett äldre syskon.

Barnpassning i Skanör

Vi har barnpassning i hela Malmö, däribland Skanör som ett av de områden vi har mest barnpassning i. Vi är säkra på att vi kan hitta en riktigt duktig kandidat om ni vill komma igång med barnpassningen i Skanör.

Barnvakt i Ljunghusen, men också i hela Malmö

Med stor kärlek till att passa barn har vi även en del kandidater i Ljunghusen som är redo och gärna vill hjälpa till.

Tänk på att detta är ett urval och vi erbjuder barnpassning i hela Malmö.

Var kan jag få en barnvakt i Näset?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Näset oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Höllviken, Kämpinge, Skanör, Falsterbo och hela Vellinge kommun. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Näset för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Näset!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Näset?

Vi hjälper många familjer i Näset med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Näset är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Näset dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Näset börjar ni alltid med ett första möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna nanny. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Näset

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Näset
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Näset som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7