Barnvakt Näset

Sveriges bästa
barnpassning är målet

NannyPoppins barnpassning i Falsterbo, Skanör och Ljunghusen

NannyPoppins finns i hela Malmö och hela Näset, däribland i Falsterbo, Skanör & Ljunghusen. Med ett stort fokus på flexibilitet och säkerhet är vi också övertygade om att vi kommer hitta en barnvakt som ni blir nöjda med. Du får dessutom möjligheten att boka in ett första prova-på-möte med en nanny som vi väljer ut efter dina behov & önskemål. Personkemi är A och O. Något man måste få känna på. Barn känner ofta ganska snabbt om detta är en person de kommer vilja träffa mer.

Vi har öppet alla vardagar 09:00 – 19:00. Vi är ett samtal eller mejl ifrån.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt Näset

Det kan vara svårt att få vardagspusslet att klicka smidigt varje vecka. Vi hjälper alla familjer i Falsterbo, Skanör och Ljunghusen att få ihop vardagen. Genom att få hjälp från en barnvakt från NannyPoppins kan du hinna med att göra klart ditt arbete och kanske till och med gå och träna utan att behöva stressa. Barnvakten hämtar upp dina barn på dagis, de tillagar en enklare middag och hjälper barnen med läxorna. Det är viktigt för oss att barnen ska känna sig trygga och ha roligt tillsammans med sin barnvakt, därför är våra barnvakter noggrant utvalda, olycksfallsutbildade och certifierade. De är dessutom försäkrade och flexibla, de kan anpassa sig efter ditt schema utan problem.

Eftersom våra barnvakter är flexibla och lätta att planera med kan du välja om du vill att barnpassningen skall ske genom ett bestämt schema varje vecka eller vid sporadiska tillfällen. Det finns även möjlighet att ordna med barnpassning under nattetid om så önskas. Barnpassningen i Falsterbo börjar alltid med en prova-på träff innan barnpassningen börjar på riktigt. Våra barnvakter får också coaching under hela sitt arbetes gång från någon av våra barnvaktsspecialister. Vill du ha mer information eller har några frågor är det bara att kontakta oss.

Hur går barnpassningen till tillsammans med barnvakten?

Vi erbjuder alltid ett första prova-på möte innan barnpassningen börjar, detta för att du och dina barn ska känna sig trygg med barnvakten. Skulle det mot förmodan inte fungera har du möjligheten att byta barnvakt när du vill. Barnvakten anpassar sig efter ditt schema och barnpassningen sker alltså till stor del på dina villkor. Våra barnvakter förstår att de finns till för att underlätta din vardag. Det är viktigt för oss att dina barn är trygga och trivs tillsammans med sin barnvakt, därför är våra barnvakter noggrant utvalda och certifierade.

Våra barnpassningstjänster i Falsterbo är väldigt förmånliga, då de ingår i RUT-avdraget. Du kan alltså komma undan med att endast betala hälften av vårt ordinarie pris och sedan begär vi själva ut resterande hälft från Skatteverket. Med andra ord, kan du alltså få en kvalificerad, certifierad och utbildad barnvakt till samma pris som om du skulle betala någon direkt i handen. Våra barnvakter är dessutom försäkrade och kan som sagt anpassa sig efter just din familjs schema. Våra nannies får dessutom kontinuerligt stöd och coaching från någon av våra barnvaktsspecialister.

Antal Barnvakter i Falsterbo

Falsterbo är ett av de områden vi har flest barnvakter och mest omtyckt barnpassning för olika behov. Antingen om ni söker en kandidat som själv är förälder eller ett äldre syskon.

Barnpassning i Skanör

Vi har barnpassning i hela Malmö, däribland Skanör som ett av de områden vi har mest barnpassning i. Vi är säkra på att vi kan hitta en riktigt duktig kandidat om ni vill komma igång med barnpassningen i Skanör.

Barnvakt i Ljunghusen, men också i hela Malmö

Med stor kärlek till att passa barn har vi även en del kandidater i Ljunghusen som är redo och gärna vill hjälpa till.

Tänk på att detta är ett urval och vi erbjuder barnpassning i hela Malmö.

Var kan jag få en barnvakt i Näset?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Näset oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Höllviken, Kämpinge, Skanör, Falsterbo och hela Vellinge kommun. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Näset för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Näset!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Näset?

Vi hjälper många familjer i Näset med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Näset är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Näset dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Näset börjar ni alltid med ett första möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

 

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Näset

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Näset
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

 

Kontakta oss nu för en barnvakt i Näset som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert