• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Ekerö

 • Hitta en trygg barnvakt i Ekerö
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Ekerö
 • Få en utbildad barnvakt i Ekerö
Barnvakt Ekerö
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Ekerö

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Ekerö

Varje år hjälper vi många familjer runt om i Ekerö med att lösa vardagspusslet. Vi erbjuder endast utbildade, professionella och roliga nannies som är duktiga på att passa barn i alla åldrar.

Vi ger er flexibel, trygg och säker barnpassning

NannyPoppins barnpassningsspecialister handplockar en barnvakt som hela familjen kommer att älska. Ni väljer själv vilket upplägg som passar bäst. Några vanliga upplägg i Ekerö är hämtning/lämning, heltid/deltid och en barnvakt vid behov.

Personlig Barnvakt Ekerö

Duktiga barnvakter i Ekerö

Barnvakt Ebba i Ekerö

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Ekerö

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Ekerö

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Ekerö

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Ekerö

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Ekerö

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Ekerö

Kom igång med barnpassning i Ekerö

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Ekerö.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Ekerö!

Kom igång med barnpassning i Ekerö

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Ekerö?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Ekerö med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Ekerö, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Ekerö

Varför väljer så många en barnvakt i Ekerö från NannyPoppins?

Barnvakt Ekerö | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Ekerö är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Ekerö | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Ekerö kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Ekerö | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Ekerö med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Ekerö | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Ekerö som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Ekerö | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Ekerö | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Ekerö

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Ekerö är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Ekerö några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Ekerö

Tid för mer med barnpassning på Ekerö

Med utbildad och kreativ barnpassning på Ekerö så mår både barn och föräldrar bra och tiden räcker till allt som ni vill göra. Vi hjälper dig hitta en riktig duktig barnflicka, med RUT blir det också oftast billigare än man tror. Läs mer här.

Tiden är knapp och det särskilt under åren då barnen är små och karriären kräver ett högt tempo. När man väl landar därhemma så är det inte alltid så lätt att lägga allting åt sidan för att spela spel och prata om bråkiga ungar på förskolan. Men den som väljer att ta hjälp av en barnvakt på Ekerö från NannyPoppins kommer att få en helt annan livssituation. Efter en jäktig dag på jobbet så möts du av ett hem där allting är som det ska. Barnen är lugna och nöjda, och disken står på tork i stället.

Med barnpassning på Ekerö så blir det tid över för mer. Men inte bara det. När du inte behöver ta igen allt det som du missade därhemma för att du var tvungen att jobba över så känner du kraft. Istället för att diska med en hand och peka i matteboken med den andra så kan du vinka hejdå till barnvakten. Nu blir det mys i soffan och sedan nattning. Så skönt och behagligt!

Att kunna lugna ner sig och minska på vardagens stress är en gåva till barn och föräldrar. Bara för att livet rusar förbi så betyder det inte att man måste missa möjligheten att njuta av det! Med mer energi så kan ögonblicken som kommer att betyda så mycket för framtiden upplevas på ett harmoniskt sätt. Den nanny på Ekerö som hjälper er blir tids nog som en extra familjemedlem. Barnen ser fram emot att hon kommer för det innebär en massa uppmärksamt såväl som lek. Föräldrar kan gott behöva en paus från alla måsten så det är inte så dumt att en barnvakt på Ekerö tar hand om läxläsning och så plockning av leksaker förstås.

När ni vill komma iväg och bara ta en lunch i restaurangen utan barnens sällskap så är det bra att ha tillgång till en barnflicka på Ekerö som finns lokalt. Hon kan rycka ut snabbt och ser mening med att bara stanna en timme eller två. Det ger möjlighet till vuxenaktiviteter som är så viktiga för att man fortsatt ska vara en bra förälder med tålamod och positiv inställning.

Ekerös kanske bästa barnvakter

Genom att vara mycket selektiva så har vi samlat Stockholms bästa barnvakter. Vi väljer bara barnflickor som har erfarenhet och goda referenser. Med flera intervjuer så kan vi avgöra om det här är en person som passar som barnvakt. Vi kommer också att vidareutbilda med vår unika pedagogiska metod. Det är viktigt att barnvakten förstår hur barn i olika åldrar ska hanteras och vikten av att göra saker omkring barnpassningen som att städa upp i kök efter mellanmål och ställa leksaker på plats.

Vad ska en barnvakt på Ekerö kosta?

En barnvakt på Ekerö kan kosta i stort sett lika mycket som ni hade gett en outbildad ungdom i fickan. Detta blir möjligt med RUT-avdrag och är en stor fördel för föräldrar som vill ha säker och trygg barnpassning. På vår startsida kan du läsa mer om våra olika prismodeller för barnpassning på Ekerö. Du kan också kontakta oss för att ställa frågor och boka in ett prova-på-möte med en lämplig barnflicka.

Var kan jag få en barnvakt på Ekerö?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Ekerö oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Ekeby, Drottningholm, Jungfrusund, Kungsberga, Lilla Stenby, Parksidan, Sundby, Stenhamra, Söderby, Tureholm och Älvsnäs. Vi erbjuder även barnpassning i hela Stockholm med omnejd. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny på Ekerö för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny på Ekerö!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning på Ekerö?

Vi hjälper många familjer på Ekerö med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt på Ekerö är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Ekerö dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. På Ekerö börjar ni alltid med ett prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka på Ekerö

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Ekerö
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt på Ekerö som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7