• 5000+ nöjda familjer
  • Vårt mål: Bästa barnvakterna
  • Barnpassning i hela Sverige

Barnpassning med RUT-avdraget

  • Prova-på-träff & nöjdhetsgaranti
  • Få en trygg och utbildad barnvakt
  • 5000+ nöjda familjer varje år
Timpenning för Barnvakt
Barnvakt med RUT-avdraget

Barnpassning med RUT-avdraget

Barn tycker om att ha det roligt och när de får uppmärksamhet. Det vet föräldrar. Men när det är mycket som ska hinnas med så är det inte alltid som man orkar med att vara så bra på att lyssna som man kunde önska. Men en barnvakt med RUT som älskar att jobba med barn och barnpassning har tid och ork. Hon kan hämta barnen på förskola och skola. Hon kan under barnpassning se till att de får ett bra mellanmål och är sedan där för att leka och prata. Föräldrar kan ta det lugnt och sluta stressa. När de kommer hem med mer energi och tid så är det något som gynnar hela familjen.

NannyPoppins hjälper dig med RUT-avdraget

Man måste kunna lita på barnvakten. Hon ska dyka upp i tid och vara en person som vet hur man tar hand om barn i olika åldrar på ett säkert sätt. En barnvakt som får lön med RUT-avdraget, och som kommer från oss är utbildad. Hon kan säkerhet i barnpassning och barnvakten klarar av att hantera barn i alla situationer. Barnvakten blir inte nervös eller stressad av barn som säger emot eller av att gå i trafik med de små. Med lång erfarenhet av att passa barn självständigt så har hon varit med om det mesta. Barnen känner lugnet hos barnvakten och de får och kommer på ett naturligt sätt att göra som hon säger oavsett om det är i parken eller hemma.

Med hjälp av NannyPoppins barnpassning kommer du att kunna hitta en barnvakt med erfarenhet oavsett var du bor. Det spelar ingen roll om du bor i en storstad eller om du bor ute på landet. Er familj och era barn får en säker och trygg barnvakt under RUT-avdraget som har en stor erfarenhet i alla delar av landet. Vi tycker att alla ska ha rätt till en barnvakt vart man än bor som familj och barn. Men även för de som vill arbeta som barnvakt under riktigt bra förhållanden ska ha möjligheten att göra det i sin stad.  

Det är viktigt för oss att dina barn känner sig trygga, och på samma sätt är det viktigt att även de barnvakter som arbetar hos oss känner sig säkra och trygga. Alla våra barnvakter är anställda under RUT vilket innebär att de får en bra och vit lön. Eftersom barnvakten är anställd under RUT-avdraget så får barnvakten en bra referens och en viktig erfarenhet att lägga till på sitt CV. Ömsesidig trygghet är det viktigaste och den största nyckeln till framgång i barnpassning. Därför anser vi att den utbildning och certifiering som våra barnvakter får gå igenom innan de börjar arbeta som barnvakt, är för att det ska vara en vinn-situation för både dina barn och er som familj, men också för barnvakten. 

Vi är mycket noga med att bara välja ut barnvakter som verkligen är lämpliga för jobbet för barnpassning. De har ett genuint intresse av att passa barn. En del utbildar sig inom barnomsorgen och andra har alltid sett barnpassning som en del av livet. Efter att ha pratat med referenser och genomfört intervjuer så går vi vidare med utbildning inom säkerhet och pedagogik. Våra barnvakter får lära känna våra experter på barnpassning som sedan kommer att finnas som ett stöd då de ger sig ut på uppdrag.

Era rutiner är viktiga

När ni träffar en barnvakt från oss för första gången så är det viktigt att ni får berätta mer om era rutiner. Det första mötet med en barnvakt fungerar som ett prova-på-tillfälle. För att ni ska få barnpassning med RUT-avdrag som känns trygg och bra så är det verkligen viktigt att ni talar om för oss och för barnvakten hur saker och ting ska skötas. Det gäller allt från adresser där barnen ska hämtas av barnvakten till var de diskade kopparna ska stå i köksskåpet. Man kan inte lära sig allt på en gång och det är klart att det kan ta några passningstillfällen innan er barnvakt känner sig varm i kläderna. Av vår erfarenhet så är dock de flesta familjer mycket nöjda redan efter det första mötet då de inser att barnvakten är en seriös, glad och mycket kunnig person.

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7