• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Järfälla

 • Hitta en trygg barnvakt i Järfälla
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Järfälla
 • Få en utbildad barnvakt i Järfälla
Barnvakt Järfälla
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Järfälla

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Järfälla

Vår professionella barnpassning i Järfälla finns här för dig som behöver lite extra avlastning i vardagen. NannyPoppins barnvakter kan ta hand om barn i alla åldrar, från nyfödd till skolålder!

Barnpassning utifrån era önskemål

Alla familjer blir personligt matchade med en barnvakt i Järfälla utifrån deras specifika önskemål och behov, vare sig man behöver en barnvakt på deltid eller heltid.

Hos oss är det enkelt att komma igång! Kontakta oss så berättar vi gärna mer om våra barnvakter i Järfälla.

Personlig Barnvakt Järfälla

Duktiga barnvakter i Järfälla

Barnvakt Ebba i Järfälla

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Järfälla

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Järfälla

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Järfälla

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Järfälla

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Järfälla

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Järfälla

Kom igång med barnpassning i Järfälla

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Järfälla.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Järfälla!

Kom igång med barnpassning i Järfälla

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Järfälla?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Järfälla med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Järfälla, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Järfälla

Varför väljer så många en barnvakt i Järfälla från NannyPoppins?

Barnvakt Järfälla | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Järfälla är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Järfälla | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Järfälla kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Järfälla | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Järfälla med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Järfälla | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Järfälla som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Järfälla | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Järfälla | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Järfälla

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Järfälla är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Järfälla några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Järfälla

Hitta den bästa barnvakt Järfalla kan erbjuda

Barnvakten som ni kommer att trivas med är en duktig person med ett verkligt intresse för barn. Men vi kan tala om att det finns mer som ska till för att ni ska få den bästa barnvakt Järfälla kan erbjuda. Utbildning är ett exempel och ni kan lita på att våra barnvakter är utbildade och certifierade för att ge era barn säker och trygg barnpassning.

Med två olika modeller för barnvaktstjänster så erbjuder vi attraktiva tjänster. Ni kan kontakta oss för enstaka uppdrag och använda vårt smarta klippkort, eller så kan vi boka in barnpassningen för en längre tidsperiod där barnvakten kommer till er regelbundet. Kontakta oss idag för att få veta mer om detta och om rutavdraget som halverar priset för tjänsten.

Fortsätt läsningen om våra tjänster i Stockholm här.

När man lejer barnvakten för första gången så kan det kännas lite nervöst. Barnen är det finaste som finns och man undrar i sitt stilla sinne om det här verkligen kommer att vara säkert. Vi kan inte tala för alla barnvakter som finns i området, men då ni får en barnvakt i Järfälla från oss så rör det sig alltid om en person med säkerhetscertifikat. Ni kan alltså vara säkra på att det här är en barnflicka som vet hur man agerar då faror uppstår och hur man ser till att de inte gör det.

Med NannyPoppins så är barnen trygga i parken såväl som hemma i köket. Barnflickan har full koll på vad som händer och lägger upp barnpassningen i enlighet med ett schema så att barnen aldrig får tillfälle att göra sådant som kanske inte är så lämpligt. Ni får aktiv barnpassning i Järfälla och det är något som bidrar stort till tryggheten.

Ett stort nätverk av duktiga barnflickor

Vi har ett stort nätverk med barnflickor som vi har utbildat och certifierat. Vissa är upptagna med pågående uppdrag men vi har alltid öppningar så det går fort att få en bra barnvakt i Järfälla med oss. Innan vi börjar jobba med en viss person så undersöker vi tidigare referenser och genomför intervjuer som är till för att se om det rör sig om en barnflicka som kan bli riktigt duktig. Med många möjliga kandidater så är det lättare för oss att hitta rätt person för er familj.

Så väljer vi ut en bra barnvakt i Järfälla

När vi väljer ut barnvakter så är det alltid med tanke på det intresse som finns. Vi vet att våra utbildningar och krav är avancerade och höga. Det betyder att barnflickan måste se en mening med att utvecklas och lära sig mer för att trivas hos oss. Det betyder också att vi kan erbjuda er den bästa barnvakt Järfälla har, en barnflicka som verkligen vill jobba med era barn och göra ett riktigt bra jobb!

Var kan jag få en barnvakt i Järfälla?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Järfälla oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Viksjö, Barkaby, Jakobsberg, Kalhäll, Stäket och Skälby. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Järfälla för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Järfälla!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Järfälla?

Vi hjälper många familjer i Järfälla med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Järfälla är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Järfälla dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Järfälla börjar ni alltid med ett prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Järfälla

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Järfälla
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Järfälla som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7