• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Norrtälje

 • Hitta en trygg barnvakt i Norrtälje
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Norrtälje
 • Få en utbildad barnvakt i Norrtälje
Barnvakt Norrtälje
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Norrtälje

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Norrtälje

NannyPoppins erbjuder barnvakter i Norrtälje som är både trygga och utbildade. Alla barnvakter är personligt utvalda av oss, så att vi kan säkerställa att din familj kan få en riktigt duktig barnvakt!

Personlig barnpassning för din familj

Våra barnpassningsspecialister matchar varje familj i Norrtälje med en professionell barnvakt, utifrån familjens behov. Vanliga upplägg i Norrtälje är att man får en barnvakt som hämtar/lämnar, men vi erbjuder dessutom nannies på heltid, deltid eller vid behov.

Personlig Barnvakt Norrtälje

Duktiga barnvakter i Norrtälje

Barnvakt Ebba i Norrtälje

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Norrtälje

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Norrtälje

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Norrtälje

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Norrtälje

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Norrtälje

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Norrtälje

Kom igång med barnpassning i Norrtälje

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Norrtälje.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Norrtälje!

Kom igång med barnpassning i Norrtälje

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Norrtälje?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Norrtälje med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Norrtälje, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Norrtälje

Varför väljer så många en barnvakt i Norrtälje från NannyPoppins?

Barnvakt Norrtälje | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Norrtälje är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Norrtälje | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Norrtälje kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Norrtälje | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Norrtälje med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Norrtälje | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Norrtälje som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Norrtälje | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Norrtälje | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Norrtälje

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Norrtälje är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Norrtälje några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Norrtälje

Ansvarsfulla barnvakter i Norrtälje som verkligen älskar barn

Barnen har det bra och föräldrar känner sig trygga med barnpassning i Norrtälje av en utbildad och erfaren barnvakt! Läs mer om våra barnvakter i Stockholm och Uppsala.

Barn mår bra av rutiner och det är klart att det finns en stor fördel med att få barnpassning av en person som de känner. Nu är det inte alla som har storasyskon eller barn till vänner som är erfarna och utbildade barnvakter. Av erfarenhet så vet vi att det är mycket viktigt att låta en engagerad barnvakt i Norrtälje ta hand om barnen. Det är bara de barnvakter som verkligen brinner för jobbet och som älskar barn som ger stödet som ni har behov av. Vetskapen om att barnen får leka på ett utvecklande och bra sätt då ni är borta är viktig. Ni vet att de har det bra och att de gör så mycket mer än att se på tv.

En barnvakt i Norrtälje som jobbar med oss har ansökt om jobbet för att hon vet att vi ger så mycket mer än uppdrag. NannyPoppins har experter som jobbar tätt med barnvakter och föräldrar för att se till att varje uppdrag skräddarsys. Alla våra barnvakter är bra och går igenom flera kontroller. Det gör att er barnvakt lär sig så mycket mer på jobbet. Hon får ett stort ansvar och upplever att jobbet är utvecklande och spännande då hon lär sig vår pedagogiska metod. Barnen upplever förstås att det känns bra att få så stor uppmärksamhet och att få en äldre vän som verkligen bryr sig om. Se fram emot en vänskap för livet och minnen som barnen tar med sig i framtiden.

Något som vi aldrig tummar på är säkerheten och det är ett råd som vi även ger föräldrar. När ni behöver en barnvakt för barnpassning i Norrtälje så ska den alltid ges av en utbildad barnvakt som kan första hjälpen. Men inte bara det. Vi tycker också att en barnvakt Norrtälje ska veta hur man jobbar på ett förebyggande sätt. Det här är något som vi ser närmre på i intervjuer av våra barnvakter i Norrtälje. Vi tar reda på hur barnflickan hanterar olika situationer. Detta i kombination med att vi talar med referenser gör att vi kan erbjuda säkra barnvakter som aldrig tar några risker. De jobbar säkert i ert hem såväl som utomhus då de hämtar barn och leker på lekplatser. Hitta alla våra städer för barnpassningen här.

Anlita er barnvakt i Norrtälje

Ni kan få en barnvakt Norrtälje genom att kontakta oss. Berätta hur många barn som ska passas och när. Vi kan hjälpa till med regelbunden barnpassning varje dag eller då och då. Hur ofta barnvakten ska komma är upp till er, men vi föreslår att ni börjar med ett första möte med en av våra barnvakter i Norrtälje. Då kan ni träffa den barnvakt som vi rekommenderar och låta henne bekanta sig med era barn. Det här är något som ni och barnen kommer att ha stor glädje av!

Var kan jag få en barnvakt i Norrtälje?

NannyPoppins barnpassning och barnvakter är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet, inklusive Norrtälje. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Norrtälje oavsett om du bor centralt i Norrtälje eller i omgivningen, inklusive platser som Bolkadalen, Flygfältet, Granparken, Kvisthamra, Mosebacke, Solbacka, Fågelsången, Grossgärdet, Grind, Vigelsjö och Rådmansö. Vi har barnvakter för alla som vill och behöver en barnvakt i Norrtälje. Kontakta oss på NannyPoppins barnpassning, så hittar vi en trygg barnvakt Norrtälje för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj i Norrtälje?

Våra barnvakter i Norrtälje är noggrant utvalda och varje barnvakt utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt i Norrtälje är även bakgrundskontrollerad och varje barnvakt genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal sökande får uppdraget som barnvakt. Vi berättar gärna mer om våra barnvakter, barnpassning och om hur du kan hitta en barnvakt Norrtälje för barnpassning hos oss. Hör av dig till oss för en trygg barnpassning, barnvakt & nanny i Norrtälje!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Norrtälje?

Vi hjälper många familjer i Norrtälje med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt Norrtälje är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att våra barnvakter har en både trygg och rolig stund med dina barn. Er barnvakt i Norrtälje gör så så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Norrtälje dig att minska stress och få mer energi över. Er barnvakt Norrtälje gör så att du har tid och energi över som du sedan kan ha för att umgås med din familj.

Er barnvakt Norrtälje kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov. Vi kan hitta barnvakter i Norrtälje även för kvällar och helger. Vi har barnvakter för de som behöver en barnvakt Norrtälje på kvällstid, och för de som vill ha en under dagtid. I Norrtälje börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnvakt. Alla barnvakter i Norrtälje är handplockade. Alltså väljs er barnvakt Norrtälje ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnvakt i Norrtälje

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär om du är intresserad av en barnvakt i Norrtälje
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Norrtälje
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Norrtälje som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7