• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Huddinge

 • Hitta en trygg barnvakt i Huddinge
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Huddinge
 • Få en utbildad barnvakt i Huddinge
Barnvakt Huddinge
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Huddinge

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Huddinge

Vi på NannyPoppins erbjuder professionella barnvakter, var du än bor i Huddinge. Alla våra barnvakter är utbildade och certifierade i bland annat HLR för barn. Hos oss får du helt enkelt den bästa möjliga barnpassningen i Huddinge!

Barnpassning utifrån era behov

Det är praktiskt i vardagen att ha ett schema för barnpassning. Därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att din familj kan få barnpassning som fungerar bra ihop med ert vardagspussel. Vanliga upplägg i Huddinge inkluderar hämtning/lämning, deltid/heltid och barnpassning vid behov.

Personlig Barnvakt Huddinge

Duktiga barnvakter i Huddinge

Barnvakt Ebba i Huddinge

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Huddinge

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Huddinge

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Huddinge

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Huddinge

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Huddinge

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Huddinge

Kom igång med barnpassning i Huddinge

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Huddinge.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Huddinge!

Kom igång med barnpassning i Huddinge

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Huddinge?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Huddinge med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Huddinge, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Huddinge

Varför väljer så många en barnvakt i Huddinge från NannyPoppins?

Barnvakt Huddinge | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Huddinge är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Huddinge | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Huddinge kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Huddinge | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Huddinge med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Huddinge | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Huddinge som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Huddinge | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Huddinge | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Huddinge

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Huddinge är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Huddinge några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Huddinge

Utbildade barnvakter i Huddinge, Stockholm

Våra jordnära och engagerade barnvakter hjälper familjer i Huddinge när tiden är knapp. Det är många småbarnsföräldrar som har svårt att få tiden att räcka till när dagens tempo är hektiskt. Att vara småbarnsförälder är ett heltidsjobb i sig men därutöver måste man jobba över, ägna sig åt fritidsaktiviteter, handla mat, få tid till vänner. Att ha barn är underbart men i vissa tillfällen kan det också köra ihop sig. Om saker och ting kan underlättas i vardagen så blir hela tillvaron mer harmonisk. Vi kan specifikt erbjuda en barnvakt i Huddinge, men vi har barnpassning i hela Stockholm.

NannyPoppins barnvakter är flexibla och alltid oerhört uppskattade av föräldrar. Barnpassning handlar väldigt mycket om just flexibilitet och kunna täcka upp vid kort varsel. När föräldrarna slipper stressa får de möjlighet till mer kvalitetstid med barnen. Tyvärr är det inte alla föräldrar som har personer i sin närhet som kan ställa upp att ta hand om barnen. Extra svårhanterligt kan det bli för de som är ensamstående föräldrar. Att då och då få lite avlastning är uppskattat av de allra flesta föräldrar.

Är du i behov av barnpassning i Huddinge är vi ett samtal ifrån. Innan vi börjar vill vi veta mer om hur ofta ni behöver hjälpen och vilka upplägg som passar er bäst.

NannyPoppins erbjuder många kvalitativa barnvakter i Huddinge, och kan med sitt uppbyggda team av barnvakter täcka upp i en mängd olika situationer. Den som jobbar som barnflicka hos NannyPoppins i Huddinge är väl inbegripen med vilket stort ansvar det innebär. Företaget ställer höga krav och endast de mest kvalitativa personerna väljs ut för att föräldrar i slutändan ska känna sig så trygga som möjligt. Det finns ett oerhört stort behov av barnpassning i Huddinge och därför måste NannyPoppins ständigt expandera, vilket medför att föräldrar får fler att välja bland. NannyPoppins hjälper familjer i stora delar av Sverige och kan erbjuda barnpassning i alla städer där det bor över 3 000 personer. I nuläget jobbar över 900 personer inom organisationen.

Noga utvalda barnvakter hos NannyPoppins

NannyPoppins erbjuder noggrant certifierade och utvalda personer för barnpassning. Alla har positiva och glada personligheter, vilket vi ser som någonting värdefullt i en miljö med barnpassning i fokus. Våra barnvakter kan hjälpa till på många sätt. Bland annat kan de hämta barn på dagis eller skolan. Givetvis kan det bli mycket lek och bus och ibland behövs hjälp med läxor.

Att NannyPoppins barnvakter ibland lagar enklare middagar kan ibland förekomma. När föräldrarna kommer hem så är det uppstädat efter både lek och eventuellt hushållsarbete. Efter överenskommelse kan våra barnvakter även passa barnen under nattetid.

När ett barnvaktspass är över skrivs alltid en rapport om dagens barnpassning. Det är en viktig del av arbetet eftersom NannyPoppins, föräldrar och barnvakt ges underlag för att följa upp verksamheten och lyfta fram om någonting varit mindre lyckat. NannyPoppins strävar ständigt efter att bli bäst på alla punkter!

NannyPoppins i Huddinge vill bli bäst

Om någon är i behov av barnvakt i Huddinge så ska NannyPoppins vara det självklara valet. Våra barnvakter blir snabbt en del av en familjs vardag och tillsammans har alla väldigt roligt.

Var kan jag få en barnvakt i Huddinge?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Huddinge oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Flemingsberg, Fullersta, Stuvsta, Snättringe, Segeltorp, Vårby, Trångsund och Skogås. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Huddinge för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Huddinge!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Huddinge?

Vi hjälper många familjer i Huddinge med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Huddinge är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Huddinge dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Huddinge börjar ni alltid med ett prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Huddinge

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Huddinge
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Huddinge som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7