• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Djursholm

 • Hitta en trygg barnvakt i Djursholm
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Djursholm
 • Få en utbildad barnvakt i Djursholm
Barnvakt Djursholm
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Djursholm

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Djursholm

NannyPoppins professionella barnpassning går att få för barn i alla åldrar, oavsett hur gammalt ditt barn är. Våra professionella barnvakter i Djursholm har erfarenhet och utbildningar i hur man tar hand om barn i alla åldrar.

Vi ser till att din familj får hjälp när ni behöver det, med allt från hämtning & lämning till en nanny vid sporadiska tillfällen. 

Kontakta oss nu för mer information om hur en barnvakt i Djursholm kan förändra er vardag!

Personlig Barnvakt Djursholm

Duktiga barnvakter i Djursholm

Barnvakt Ebba i Djursholm

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Djursholm

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Djursholm

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Djursholm

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Djursholm

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Djursholm

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Djursholm

Kom igång med barnpassning i Djursholm

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Djursholm.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Djursholm!

Kom igång med barnpassning i Djursholm

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Djursholm?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Djursholm med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Djursholm, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Djursholm

Varför väljer så många en barnvakt i Djursholm från NannyPoppins?

Barnvakt Djursholm | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Djursholm är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Djursholm | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Djursholm kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Djursholm | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Djursholm med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Djursholm | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Djursholm som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Djursholm | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Djursholm | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Djursholm

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Djursholm är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Djursholm några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Djursholm

Barnpassning i Djursholm som fungerar

Barnen är i säkra händer då en utbildad och engagerad barnvakt från NannyPoppins ger barnpassning i Djursholm. Men även i Stockholm med omnejd.

Man måste kunna lita på att den barnvakt i Djursholm som man har bokat med dyker upp som avtalat. När schemat är pressat och det inte finns tid att hämta barn på förskolan så är det verkligen viktigt att nannyn är pålitlig och professionell. Vi har jobbat i över tio år med att ta fram de bästa barnvakterna som är genuint intresserade av att jobba med barn. Vi ställer mycket höga krav på erfarenhet och väljer bara ut de som verkligen är lämpliga som barnflickor.

När ni får barnpassning i Djursholm av oss så kan ni lita på att nannyn kommer i tid. Inte bara det. Hon är utbildad inom säkerhet och har god kunskap om hur man tar hand om barn i olika åldrar. Vi lägger stor vikt vid kommunikation mellan oss och familj samt med barnvakten. Det är på så vis som vi kan skräddarsy vår tjänst så att den blir unikt anpassad efter era behov. Det gör det också så mycket roligare för en nanny i Djursholm att jobba med oss då vi ger ett kontinuerligt stöd och mer utbildning.

Ett viktigt engagemang

Äldre barn kanske kan vara själva en stund. Med paddan så kan man få lugn och ro men det är viktigt att tänka på att barn behöver ett engagemang. Det är föräldrar i Djursholm medvetna om. Det finns fina initiativ som föräldraföreningar med syftet att skapa en bättre skola för de unga. Med en duktig barnflicka i Djursholm så får man en viktig länk mellan föräldrar och barn. Hon har tid att lyssna på det som händer då mellanmålet kan genomföras i lugn och ro och utan skärmar. När föräldrar kommer hem så är viktiga saker som läxor och disk undanstökade. Då blir det istället tid till att ta del av det som barnen vill prata om eller kanske bara njuta tillsammans av en bra saga innan läggdags.

De städer där vi finns så är det lätt att få flexibel barnpassning. Vi vet hur viktigt det är att få barnpassning i Djursholm som har tid då ni behöver stödet. Scheman som stämmer överens gör att man kan lita på att hjälpen finns då man behöver den som mest. Dessutom så ser vi en hel del på personlighet. Med ett stort kontaktnät av professionella barnvakter så går det att byta. Men det blir sällan så. När vi väl har valt ut en barnvakt i Djursholm som vi tror kommer att passa er så kan ni se fram emot en ny familjemedlem. Med tiden så lär ni verkligen känna varandra och barnen ser fram emot mornar, eftermiddagar och kvällar med personen som är så engagerad och intresserad av deras liv.

Det börjar med ett möte

Vi vill att ni ska få en barnvakt i Djursholm som ni verkligen kommer att trivas med. Börja med att boka in ett första möte med en duktig nanny. Det här kostar inget och ni kan i lugn och ro lära känna varandra. Om det känns rätt så är det bara att boka in det första tillfället och se hur livet förändras då man får hjälpen som är ett så stort stöd.

Var kan jag få en barnvakt i Djursholm?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Djursholm oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Villastaden och Ösby. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Djursholm för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Djursholm!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Djursholm?

Vi hjälper många familjer i Djursholm med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Djursholm är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Djursholm dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj.

Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Djursholm börjar ni alltid med ett prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Djursholm

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Djursholm
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Djursholm som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7