• 5000+ nöjda familjer
  • Vårt mål: Bästa barnvakterna
  • Barnpassning i hela Sverige

Barnvakt Vallentuna

  • Vårt mål: Vallentunas bästa barnpassning
  • Få en trygg och utbildad barnvakt i Vallentuna
  • 5000+ nöjda familjer varje år
Barnvakt Vallentuna
Barnvakt i parken i Vallentuna

Barnvakt i Vallentuna för era barn

Boka in ett prova-på-möte med en barnvakt som kan ge er barnpassning i Vallentuna då ni behöver den. Mer information om oss här.

Barn är precis som vuxna. De gillar vissa saker mer än andra och trivs bättre ihop med vissa personer. När vi ordnar med en barnvakt i Vallentuna så är det alltid barnen som står i fokus. Ni får ett första prova-på-möte. Då kan barnen få leka med den nanny som vi rekommenderar. Ni märker genast om det här är ett bra val. När den barnflicka i Vallentuna som ni har fått kommer för att vara ensam med barnen så känns det tryggt. Ni vet att de små kommer att trivas bra med barnvakten och att hon har den bakgrund och personlighet som krävs för att göra ett bra jobb.

Vi får cirka 10 000 ansökningar per år men väljer bara ut några få av dessa för barnvaktsjobb. Genom intervjuer så kan vi se om det rör sig om en person som kommer att fungera bra för barnpassning i Vallentuna. Vi ser på inställning, tidigare erfarenhet och även hur mycket tid som finns för jobbet. Efter att ha kontrollerat referenser och pratat mer med en kandidat så kan vi gå vidare med utbildning. Alla barnvakter från NannyPoppins har utbildning i hjärt- och lungräddning och de vet hur de ska förebygga olyckor.

Erfarenheten är också mycket viktig. En nanny i Vallentuna ska veta hur man rör sig med små barn från förskola till park och hem. Dessutom så ska hon jobba på ett aktivt och engagerat sätt. Vi ser helst att hon leker med barnen. Film och spel är givetvis helt okej om föräldrar tycker det men då en barnvakt i Vallentuna kommer från oss så kan hon stimulera barnen på många olika sätt.

Vi bygger på med vidareutbildning så att en duktig barnflicka blir ännu duktigare. Hon får experthjälp och lär sig hur man ska jobba med olika åldrar. Det får stor betydelse då hon kanske kommer att ta hand om flera barn i olika åldrar samtidigt. Då blir det också viktigt att förstå samspel och vad man gör när syskon bråkar eller då alla inte kan vara med på samma aktivitet.

Barnvakt i Vallentuna med engagemang

Vi erbjuder barnpassning i Vallentuna som ger så mycket mer än säkra och trygga barn. Barnvakten blir en viktig person i familjen. Barnen känner att de kan dela med sig och berätta om det som händer i deras vardag. Det här kan föräldrar få stor nytta av då de behöver få lite mer information om vad som händer i skola och på förskolan. En barnvakt i Vallentuna som jobbar med oss är engagerad helt enkelt för att hon brinner för jobbet och tycker att barn är det bästa som finns. Det sprider glädje och gör att barnen verkligen ser fram emot tiden med nannyn.

Var kan jag få en barnvakt i Vallentuna?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Vallentuna oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Karby, Brottby, Lindholmen, Kårsta och Ekskogen. Läs mer om vår barnpassning i resten av Stockholm här. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Vallentuna för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Vallentuna!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Vallentuna?

Vi hjälper många familjer i Vallentuna med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Vallentuna är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Vallentuna dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Vallentuna börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Vallentuna

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Vallentuna
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Vallentuna som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7