• 5000+ nöjda familjer
  • Vårt mål: Bästa barnvakterna
  • Barnpassning i hela Sverige

Barnvakt Vaxholm

  • Vårt mål: Vaxholms bästa barnpassning
  • Få en trygg och utbildad barnvakt i Vaxholm
  • 5000+ nöjda familjer varje år
Barnvakt Vaxholm
Barnvakt i parken i Vaxholm

Kreativ barnakt i Vaxholm

Träffa er barnvakt som är utbildad för att ge säker, engagerad och positiv barnpassning i Vaxholm till barn i olika åldrar. NannyPoppins finns i hela Stockholm.

Föräldrar som får barnpassning av oss i någon av de städer som vi är verksamma är ofta förvånade över hur kreativ barnvakten kan vara. Det är inte ovanligt att man tänker sig att en barnvakt i Vaxholm mest ska finnas på plats. Att hon dessutom kommer att leka spännande lekar med barnen och vara ett enormt stöd i deras utveckling kan komma som en stor överraskning. För oss så är det en självklarhet. Vi har en unik pedagogisk metod som varje barnflicka i Vaxholm som jobbar med oss måste lära sig.

Nu är det inte alla som får jobb med NannyPoppins. Vi väljer ut några få och baserar vårt val på viktiga kriterier. En barnvakt för NannyPoppins är en person som är otroligt intresserad av att jobba med barn. Det kan mycket väl vara så att hon just nu studerar vidare för ett yrke inom barnomsorg eller som lärare. Dessutom så ser vi alltid mycket noga på referenser och bakgrund för att fastställa oss om att det här är en seriös och säker person.

De som jobbar med barnpassning i Vaxholm för NannyPoppins får vidareutbildning. Vi har experter som lär våra barnflickor bra aktiviteter för olika åldrar såväl som hur man hanterar flera barn tillsammans. Det här gör att er barnflicka utvecklas på jobbet och att hon känner sig engagerad. Det märker barnen av och de mår mycket bra av den positiva uppmärksamhet som de får varje gång det blir dags för barnvakt.

Säkerheten kan man aldrig tumma på. Det är också därför som vi ser till att utbilda den nanny i Vaxholm som vill jobba med oss så att hon till exempel kan första hjälpen. Hon måste också veta hur man jobbar förebyggande. Det kan handla om hur man rör sig i trafik med barn, vad man ska tänka på i hemmet såväl som på lekplatsen. En NannyPoppins barnflicka är trygg och säker och hon har alltid koll på läget då hon är med era barn.

Var kan jag få en barnvakt på Vaxholm?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Vaxholm oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Resarö, Rindö, Kullö, Skarpö och Tynningö. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny på Vaxholm för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny på Vaxholm!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning på Vaxholm?

Vi hjälper många familjer på Vaxholm med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt på Vaxholm är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Vaxholm dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. På Vaxholm börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka på Vaxholm

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Vaxholm
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt på Vaxholm som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7