• 5000+ nöjda familjer
  • Vårt mål: Bästa barnvakterna
  • Barnpassning i hela Sverige

Barnvakt Södermalm

  • Vårt mål: Södermalms bästa barnpassning
  • Få en trygg och utbildad barnvakt i Södermalm
  • 5000+ nöjda familjer varje år
Barnvakt Södermalm
Barnvakt i parken i Södermalm

En barnvakt i Södermalm som är trygg

Med en barnvakt som älskar att jobba med barn och som är säkerhetsutbildad så får ni trygg barnpassning i Södermalm. Hitta en duktig barnvakt i Stockholm.

Som förälder så är det inte alltid så lätt att låta någon annan ta hand om barnen. Hur ska man kunna lita på att personen kommer att vara en säker och trygg barnvakt? Med NannyPoppins så kan ni vara helt säkra på att en barnvakt i Södermalm är trygg. Ni får en barnflicka som kan första hjälpen och hjärt- och lungräddning för barn. Hon är utbildad för att veta hur man tar hand om olika åldrar och hur man kan arbeta på ett förebyggande sätt.

Dessutom så är det så att vi bara skickar barnvakter som är intresserade av jobbet på riktigt. De har inte kommit för att sitta av tiden. När en barnflicka i Södermalm engagerar sig och ger barnen sin fulla uppmärksamhet så får man säker barnpassning. Det är också en fördel att ha en barnvakt som barnen verkligen tycker om. De ser fram emot att hon kommer och det gör att föräldrar kan ha gott samvete oavsett om det är jobb eller egen tid som gör att de behöver en paus.

Barnpassning är både lek och allvar. Vi utbildar våra barnvakter i en pedagogisk metod som gör att de kan ta kontrollen men samtidigt ge barnen en rolig upplevelse. Det blir utvecklande lekar som är både roliga och bra för barnen. Er barnvakt i Södermalm kommer noga att planera barnpassningen som ni får. Dels så är det förstås så att hon lyssnar noga på era instruktioner. Rutiner ska följas. Läxläsning sköts som vanligt och mellanmål blir så som ni har planerat. Men det kommer också att bli en hel del som man som förälder kan bli mycket imponerad av. Vi får ofta höra att det ger så mycket energi att komma hem till barn som är redo för nattning och som har haft det så bra.

Ni kan boka in ett första möte med en nanny i Södermalm som vill passa era barn. Vi har barnvakter som kan jobba heltid och barnflickor som kan komma helgkvällar. Prova-på-mötet finns för att ni ska kunna prova på barnpassning i Södermalm med en professionell barnflicka. Ni kommer ganska snart att inse vilken stor skillnad erfarenhet och utbildning gör. Med en barnvakt i Södermalm som kan jobbet och som dessutom brinner för det så mår hela familjen bra.

Var kan jag få en barnvakt på Södermalm?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Södermalm oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Gamla stan, Reimersholme, Hammarby Sjöstad och Hornstull. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny på Södermalm för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny på Södermalm!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning på Södermalm?

Vi hjälper många familjer på Södermalm med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt på Södermalm är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Södermalm dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. På Södermalm börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka på Södermalm

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Södermalm
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt på Södermalm som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7