• 5000+ nöjda familjer
  • Vårt mål: Bästa barnvakterna
  • Barnpassning i hela Sverige

Barnvakt Sollentuna

  • Vårt mål: Sollentunas bästa barnpassning
  • Få en trygg och utbildad barnvakt i Sollentuna
  • 5000+ nöjda familjer varje år
Barnvakt Sollentuna
Barnvakt i parken i Sollentuna

Kreativa barnvakter i Sollentuna

Det är klart att ni ska unna er en utbildad och kreativ barnvakt som ger barnpassning i Sollentuna när ni behöver den! Vi hjälper dig med en barnflicka i Stockholm.

Att bli passad av en glad och kreativ person är ett nöje. Det kan våra familjer vittna om. Det tar inte många möten med en barnvakt i Sollentuna från oss innan barnen fattar galoppen. De inser att nannyn är där enbart för deras skull och att det här är en person som man har det så trevligt med. Många gånger så kan en nanny i Sollentuna upplevas lite som ett äldre syskon. Barnen ser upp till personen och plötsligt så blir saker som läxor, städning och tandborstning helt okej att pyssla med. Det här underlättar en hel del för föräldrar som tack vare barnflickan äntligen hinner med allt och lite till.

Kreativiteten är viktig för varje barn är unikt. På NannyPoppins så erbjuder vi våra barnvakter utbildning och ett ständigt stöd. De kan alltid fråga våra experter om råd och uppmuntras att planera in bra aktiviteter. Det gör att barn som kanske annars hade suttit och sett film en hel eftermiddag får göra så mycket mer. Parken blir också en möjlighet då man har en säker och trygg person att gå dit med.

Men barnpassning i Sollentuna handlar förstås inte bara om att en barnflicka ska leka och stoja med barnen. Att hon har ett gott humör och en positiv inställning är bra men det måste också finnas ett allvar och ansvar. Vi väljer bara ut personer som är seriösa och som ser jobbet som barnpassare som något som kan ge mycket för framtiden. Det är inte ovanligt att en barnflicka i Sollentuna som kommer från oss studerar för att jobba med barn i framtiden.

Ni kan absolut ställa krav om att barnflickan ska ta hand om enklare hushållsuppgifter samtidigt som hon tar hand om barnen. Det är hon väl medveten om. Men vi ger alltid rekommendationen att ni visar henne precis hur ni vill ha det. Steg för steg så lär ni känna varandra och barnvakten kan vara en fantastisk hjälp. Barnen är i säkra händer och det blir inte stökigt därhemma.

En barnvakt i Sollentuna som hinner med

För att ni ska bli nöjda med er barnvakt i Sollentuna så är det förstås viktigt att hon kan komma då ni behöver hjälpen. Det är också därför som vi försöker matcha familjer med personer som har scheman där det finns plats för kvällar, helger eller kanske varje vardagseftermiddag. Var noga med att tala om för oss när ni behöver hjälpen så att vi kan skicka rätt barnflicka från start. Det gör att ni slipper få höra nej när ni verkligen behöver barnpassningen.

Boka in hjälpen nu!

Just nu så finns det en barnvakt i Sollentuna som väntar på ett uppdrag. Ju snabbare ni kontaktar oss ju snabbare kommer ni igång med barnpassningen. Hör av er till oss för att få veta mer om barnpassning i Sollentuna som är professionell och mycket flexibel!

Var kan jag få en barnvakt i Sollentuna?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Sollentuna oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Edsberg, Helenelund, Häggvik, Norrviken, Järvafältet, Rotebro, Sjöberg, Tureberg, Edsviken och Viby. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Sollentuna för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Sollentuna!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Sollentuna?

Vi hjälper många familjer i Sollentuna med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Sollentuna är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Sollentuna dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Sollentuna börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Sollentuna

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Sollentuna
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Sollentuna som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7