Barnvakt Ekerö

Få en trygg, utbildad
& erfaren barnvakt

Tid för mer med barnpassning på Ekerö

Med utbildad och kreativ barnpassning på Ekerö så mår både barn och föräldrar bra och tiden räcker till allt som ni vill göra. Vi hjälper dig hitta en riktig duktig barnflicka, med RUT blir det också oftast billigare än man tror. Läs mer här.

Tiden är knapp och det särskilt under åren då barnen är små och karriären kräver ett högt tempo. När man väl landar därhemma så är det inte alltid så lätt att lägga allting åt sidan för att spela spel och prata om bråkiga ungar på förskolan. Men den som väljer att ta hjälp av en barnvakt på Ekerö från NannyPoppins kommer att få en helt annan livssituation. Efter en jäktig dag på jobbet så möts du av ett hem där allting är som det ska. Barnen är lugna och nöjda, och disken står på tork i stället.

Med barnpassning på Ekerö så blir det tid över för mer. Men inte bara det. När du inte behöver ta igen allt det som du missade därhemma för att du var tvungen att jobba över så känner du kraft. Istället för att diska med en hand och peka i matteboken med den andra så kan du vinka hejdå till barnvakten. Nu blir det mys i soffan och sedan nattning. Så skönt och behagligt!

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt Ekerö

Att kunna lugna ner sig och minska på vardagens stress är en gåva till barn och föräldrar. Bara för att livet rusar förbi så betyder det inte att man måste missa möjligheten att njuta av det! Med mer energi så kan ögonblicken som kommer att betyda så mycket för framtiden upplevas på ett harmoniskt sätt. Den nanny på Ekerö som hjälper er blir tids nog som en extra familjemedlem. Barnen ser fram emot att hon kommer för det innebär en massa uppmärksamt såväl som lek. Föräldrar kan gott behöva en paus från alla måsten så det är inte så dumt att en barnvakt på Ekerö tar hand om läxläsning och så plockning av leksaker förstås.

När ni vill komma iväg och bara ta en lunch i restaurangen utan barnens sällskap så är det bra att ha tillgång till en barnflicka på Ekerö som finns lokalt. Hon kan rycka ut snabbt och ser mening med att bara stanna en timme eller två. Det ger möjlighet till vuxenaktiviteter som är så viktiga för att man fortsatt ska vara en bra förälder med tålamod och positiv inställning.

Ekerös kanske bästa barnvakter

Genom att vara mycket selektiva så har vi samlat Stockholms bästa barnvakter. Vi väljer bara barnflickor som har erfarenhet och goda referenser. Med flera intervjuer så kan vi avgöra om det här är en person som passar som barnvakt. Vi kommer också att vidareutbilda med vår unika pedagogiska metod. Det är viktigt att barnvakten förstår hur barn i olika åldrar ska hanteras och vikten av att göra saker omkring barnpassningen som att städa upp i kök efter mellanmål och ställa leksaker på plats.

Vad ska en barnvakt på Ekerö kosta?

En barnvakt på Ekerö kan kosta i stort sett lika mycket som ni hade gett en outbildad ungdom i fickan. Detta blir möjligt med RUT-avdrag och är en stor fördel för föräldrar som vill ha säker och trygg barnpassning. På vår startsida kan du läsa mer om våra olika prismodeller för barnpassning på Ekerö. Du kan också kontakta oss för att ställa frågor och boka in ett prova-på-möte med en lämplig barnflicka.

Var kan jag få en barnvakt på Ekerö?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Ekerö oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Ekeby, Drottningholm, Jungfrusund, Kungsberga, Lilla Stenby, Parksidan, Sundby, Stenhamra, Söderby, Tureholm och Älvsnäs. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny på Ekerö för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny på Ekerö!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning på Ekerö?

Vi hjälper många familjer på Ekerö med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt på Ekerö är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Ekerö dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. På Ekerö börjar ni alltid med ett prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

 

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka på Ekerö

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Ekerö
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

 

Kontakta oss nu för en barnvakt på Ekerö som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert