Barnpassning i Staffanstorp

Professionell, erfaren
& flexibel barnpassning

Barnvakt i Staffanstorp med stor glädje

Upplev glädjen av en barnvakt som ger säker och pålitligt barnpassning i Staffanstorp på helger och regelbundet. Vi har nannies i hela Lund.

Barn är glada helt naturligt men vardagens stress kan få sina effekter och leda till att man upplever att det inte alltid är så glatt därhemma. Med en duktig barnvakt i Staffanstorp så kommer både stora och små att le mer. Det är inte så svårt att förstå att barn tycker om att få full uppmärksamhet och att leka med en person som har tid och är intresserad. Föräldrar får ett stort stöd inte bara på så vis att de inte behöver skynda sig hem från jobbet. När nannyn är på plats så kan man känna sig trygg och lugn. Det går att fokusera på det som man måste göra utan barnens sällskap.

Läs mer om vår barnpassning

Kreativitet och en positiv inställning

Vi erbjuder barnvakter på flera håll i Sverige och varje år så ansöker omkring 10 000 personer om att få jobba med oss. Det är inte många som får jobbet. Det beror på att vi ställer mycket höga krav på den som ska få jobba som nanny i Staffanstorp för oss. För det första så måste personen har erfarenhet av att ha jobbat med barn självständigt. Att ha jobbat som au pair är en merit men inte ett måste. Vi ser också på brottsregister och ringer referenser för att fastställa att personen är seriös och pålitlig.

När vi väl bestämmer oss för att genomföra en intervju så kan vi se mer på personlighet. Här är kreativitet och positiv inställning meriterande. Vi vet att en barnflicka i Staffanstorp kommer att behöva rätt attityd för att jobbet ska bli kul. Barn kräver mycket tålamod och barnpassningen blir som bäst då nannyn ser detta som en utmaning som är utvecklande och spännande. Vi ger ju även hjälp till varje barnvakt i form av expertråd och stöd. Med interna utbildningar så kan våra barnvakter lära sig mer om olika åldrar och hur man hanterar flera barn tillsammans.

Allt det arbete som vi lägger ner på att samtala med möjliga barnvakter ger oss en bas med kandidater som kommer att göra ett bra jobb. Responsen vi får från våra familjer bevisar att vi har lyckats. Vår unika pedagogiska metod och glada barnflickor leder till barnpassning i Staffanstorp som är så mycket mer än vaktande av barn. Den stimulerar och bidrar till positiv energi som hela familjen känner av.

Säker barnvakt i Staffanstorp

Säkerheten får man med utbildning. NannyPoppins barnvakter kan första hjälpen och har fått utbildning inom hjärt- och lungräddning. De lär sig också hur man jobbar förebyggande. Det gör att ni får en barnvakt i Staffanstorp som tar hand om de små på säkrast möjliga vis. Kontakta oss gärna för att få veta mer om hur vi ordnar med barnvakt och för att boka ett första gratis möte med en barnflicka som kan hjälpa er regelbundet eller då och då.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert