• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Sigtuna

 • Hitta en trygg barnvakt i Sigtuna
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Sigtuna
 • Få en utbildad barnvakt i Sigtuna
Barnvakt Sigtuna
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Sigtuna

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Sigtuna

Hos oss är det enkelt och smidigt att komma igång med en barnvakt i Sigtuna. Alla våra barnvakter i Sigtuna genomgår en utbildning i säker barnpassning och certifieras dessutom i HLR för barn.

Alla typer av upplägg för alla typer av familjer

Hämtning/lämning är ett mycket populärt upplägg i Sigtuna. Utöver det erbjuder vi även en nanny på heltid, deltid eller vid behov.

Det går snabbt att hitta rätt barnvakt för er, kontakta oss och kom igång med barnpassningen idag!

Personlig Barnvakt Sigtuna

Duktiga barnvakter i Sigtuna

Barnvakt Ebba i Sigtuna

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Sigtuna

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Sigtuna

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Sigtuna

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Sigtuna

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Sigtuna

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Sigtuna

Kom igång med barnpassning i Sigtuna

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Sigtuna.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Sigtuna!

Kom igång med barnpassning i Sigtuna

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Sigtuna?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Sigtuna med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Sigtuna, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Sigtuna

Varför väljer så många en barnvakt i Sigtuna från NannyPoppins?

Barnvakt Sigtuna | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Sigtuna är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Sigtuna | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Sigtuna kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Sigtuna | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Sigtuna med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Sigtuna | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Sigtuna som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Sigtuna | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Sigtuna | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Sigtuna

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Sigtuna är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Sigtuna några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Sigtuna

Barnpassning i Sigtuna av utbildad barnvakt

Boka in ett prova-på-möte med den barnvakt som är utbildad för att ge er säker och kreativ barnpassning i Sigtuna. Läs mer om vår barnpassning i Stockholm och Uppsala.

När ni testar att ha en utbildad barnvakt i Sigtuna hos er så kommer ni att märka skillnaden. Många gånger så är det så att familjer blir förvånade över hur mycket en duktig barnflicka kan göra. Då tidigare barnpassning har gått ut på att en snäll granne sitter i soffan så är det klart att en kreativ och engagerad barnvakt upplevs som något helt fantastiskt. Barnvakten leker lekar med barnen, gör läxor, ser till att leksaker hamnar på rätt plats och tömmer diskhon efter mellanmålet. Det här gör att man som förälder kan andas och uppleva en sådan stor lättnad.

Utbildning innebär också att god kunskap om säkerhet finns. Då en barnflicka i Sigtuna kommer från oss så kan hon första hjälpen och har även grundläggande kunskap inom hjärt- och lungräddning. Vi ger interna utbildningar och ser till att varje nanny förstår hur hon kan agera på ett förebyggande sätt. Detta både då hon är utomhus i parken med barnen och då leken pågår därhemma.

Ni kan lita på att barnflickan från oss alltid är uppmärksam. Hon har kommit för att fokusera på barnen och det på ett aktivt sätt! Här hittar ni alla våra städer.

Ni väljer själva hur ofta ni vill få barnpassning i Sigtuna. Vi kan erbjuda lite olika prismodeller som ni kan läsa mer om på vår startsida. Det här gör det prisvärt att ta hjälp av en nanny i Sigtuna för korta uppdrag på kvällar och helger såväl som för många timmar per dag. Med RUT-avdrag så blir priset mycket lägre samtidigt som barnvakten får ordentligt betalt.

I och med att vi erbjuder barnvakter som finns lokalt så har vi goda alternativ även då ni behöver barnpassningen akut eller för en enstaka kväll per månad. Vår lösning är flexibel och personlig så tveka inte att kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan ordna med barnvakt när ni behöver hjälpen!

Ett första möte med er barnvakt i Sigtuna

När ni kontaktar oss så kommer vi att se på möjlig barnvakt för er. Vi försöker alltid matcha med tanke på när ni behöver hjälpen och hur er familj ser ut. Personlighet och intressen får betydelse för hur barnen kommer att trivas med barnvakten. Men en sak kan vi lova, barnflickor från NannyPoppins är positiva och kommer med full energi. De älskar att passa barn och vill gärna utvecklas på jobbet. Det betyder att de kommer att vara kreativa och verkligen stimulera barnen. Mindre tv och spel under barnpassningen med andra ord!

Vi ordnar med ett första möte som inte kostar något. Då får ni träffa nannyn som vi har valt ut. Barnen kan bekanta sig och föräldrar kan visa hemmet och vad som förväntas under barnpassningen. Sedan så är det bara att boka in det första tillfället!

Var kan jag få en barnvakt i Sigtuna?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Sigtuna oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Märsta, Rosersberg, Steningehöjden, Granby och Stockholm. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Sigtuna för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg nanny i Sigtuna!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Sigtuna?

Vi hjälper många familjer i Sigtuna med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Sigtuna är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Sigtuna dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Sigtuna börjar ni alltid med ett första möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Sigtuna

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Sigtuna
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Sigtuna som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7