• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Hägersten

 • Hitta en trygg barnvakt i Hägersten
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Hägersten
 • Få en utbildad barnvakt i Hägersten
Barnvakt Hägersten
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Hägersten

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Hägersten

Här hos NannyPoppins kan du välja bland erfarna, utbildade och trygga barnvakter i hela Hägersten med omnejd. Oavsett var i Hägersten som du bor, kan vi ordna en barnvakt som särskilt utvald utifrån era behov.

En flexibel nanny som gör skillnad

Kanske så behöver du någon som hämtar ditt barn upp från förskolan eller så behöver du någon som kan rycka in när du behöver stanna kvar på jobbet. Välj bland våra upplägg för skräddarsydd barnpassning i Hägersten, såsom hämtning/lämning, heltid/deltid eller vid behov!

Personlig Barnvakt Hägersten

Duktiga barnvakter i Hägersten

Barnvakt Ebba i Hägersten

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Hägersten

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Hägersten

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Hägersten

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Hägersten

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Hägersten

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Hägersten

Kom igång med barnpassning i Hägersten

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Hägersten.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Hägersten!

Kom igång med barnpassning i Hägersten

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Hägersten?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Hägersten med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Hägersten, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Hägersten

Varför väljer så många en barnvakt i Hägersten från NannyPoppins?

Barnvakt Hägersten | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Hägersten är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Hägersten | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Hägersten kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Hägersten | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Hägersten med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Hägersten | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Hägersten som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Hägersten | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Hägersten | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Hägersten

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Hägersten är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Hägersten några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Hägersten

Flexibel och säker barnpassning i Hägersten

Ni kan träffa en barnvakt på ett prova-på-möte innan ni bokar in säker och mycket flexibel barnpassning i Hägersten.

Olika familjer har olika behov. Dessutom så är det inte alltid så att man inom samma familj jämt behöver en barnvakt i Hägersten vid samma tillfälle. Med NannyPoppins så får ni hjälpen precis då den behövs. Vi har barnflickor som kan komma på kvällar och helger, och vi har också barnvakter som kan komma varje dag. Ni kan ha en nanny i Hägersten som kommer då föräldrar behöver få lite ensamtid en fredagskväll, och så en annan barnvakt för eftermiddagar då det blir omöjligt att hämta på förskolan i tid.

Ibland så går det att ordna så att samma person kommer både på vardagar och helger. Det viktigaste är dock att ni får barnvakt i Hägersten av utbildade barnflickor som vet vad de gör. Barnen måste vara i säkra händer oavsett om de vistas hemma i vardagsrummet eller klättrar på klätterställningen i parken. NannyPoppins finns i hela Stockholm med omnejd.

Varje år så får vi ansökningar från nära 10 000 ungdomar. Vi erbjuder barnvakt i många svenska städer men är ändå rätt så restriktiva med vem som får jobba med oss. Behovet är stort men vi är alltid noga med att en barnflicka i Hägersten har rätt utbildning. Hon ska ha erfarenhet sedan tidigare och så kontrollerar vi att hennes referenser är nöjda. Därefter kan vi vidareutbilda och se till att nannyn också kan första hjälpen.

NannyPoppins har även en egen unik pedagogisk metod som är mycket användbar för den som ska jobba med barn i olika åldrar. Våra barnvakter vet hur man kan kombinera kreativ lek med saker som måste göras som att städa upp leksaker. De kan också hjälpa till med läxläsning och se till att barnen är redo för nattning när föräldrar kommer hem.

Så kan barnpassningen fungera

Precis hur barnpassningen kommer att se ut beror på er. Ni talar om hur saker och ting fungerar i er familj. Barnvakten följer era rutiner och ert schema. Med ett första möte så kan ni se till att alla vet vad som gäller. Då får barnen lära känna den barnvakt i Hägersten som vi rekommenderar.

Vi ser till att personen passar er familj vad gäller personlighet och det är förstås en fördel att hon finns i Hägersten nära er så att det är enkelt att boka in barnpassning. Ni kan få regelbunden hjälp där barnflickan även kommer att hämta och lämna på förskola, skola och fritidsaktiviteter. Eller så kan ni välja att ha en barnvakt på plats någon kväll då och då. Allting är möjligt så kontakta oss för att boka in det första prova-på-mötet. Barnen kommer att se fram emot en ny vän som blir som ett äldre syskon som man känner sig trygg och glad med.

Var kan jag få en barnvakt i Hägersten?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Hägersten oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Aspudden, Midsommarkransen, Hägerstensåsen, Västertorp, Mälarhöjden och Fruängen. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Hägersten för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Hägersten!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Hägersten?

Vi hjälper många familjer i Hägersten med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Hägersten är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Hägersten dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Hägersten börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Hägersten

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Hägersten
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Hägersten som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7