• 5000+ nöjda familjer
  • Vårt mål: Bästa barnvakterna
  • Barnpassning i hela Sverige

Barnvakt Tumba

  • Vårt mål: Tumbas bästa barnpassning
  • Få en trygg och utbildad barnvakt i Tumba
  • 5000+ nöjda familjer varje år
Barnvakt Tumba
Barnvakt i parken i Tumba

Barnpassning i Tumba för flera barn

Få barnpassning i Tumba av en barnvakt som är trygg och som har utbildats för att ge säker och pedagogisk barnpassning. Här hittar ni mer om vår barnpassning i Stockholm.

Med NannyPoppins så får ni barnpassning för ett eller flera barn. Vi har en barnvakt i Tumba som vet hur man passar barn i olika åldrar, var för sig eller tillsammans. Det här är en person med lång erfarenhet av att passa barn självständigt. Hon vet hur viktigt det är med rutiner men är också bra på att improvisera med lek så att barnen har det riktigt bra. Med hjälp av våra interna utbildningar så blir den som sedan tidigare har jobbat som barnflicka i Tumba ännu bättre. Hon får lära sig viktiga knep och vi ser till att hon har nödvändig utbildning inom säkerhet.

Att våra barnvakter kan första hjälpen är en självklarhet för oss. En nanny som är tillsammans med barnen måste veta vad man gör om barnet får något i halsen eller reagerar allergiskt mot något. Det är helt klart något som ni kan kräva av en barnvakt i Tumba som kommer från oss. Vi ser också noga på referenser från tidigare uppdrag. Den som får jobba med oss är alltid en person med rätt bakgrund och mycket goda referenser.

Utbildning är viktigt

Det är viktigt att den som ska ge barnpassning i Tumba får utbildning. Inte bara för er och barnen. I och med att vi bara jobbar med personer som är verkligt intresserade av barn och deras utveckling så finns det ett naturligt behov av att lära sig mer. Det behovet kan vi tillgodose med interna utbildningar och experter som alltid kan svara på frågor. När er barnvakt upplever att hon inte är helt säker på vad som kommer att vara bäst i en viss situation så får hon stödet. Det gör att hon snabbt kan arbeta på rätt sätt och då får barnen otroligt säker och givande barnpassning.

En barnvakt i Tumba som kan mer

Barnen tycker att det är roligt att leka nya spännande lekar och visst känns det bra att slippa stressa hem från förskolan eller att vara den som blir kvar sist. Med en duktig barnvakt i Tumba så får ni ordning på vardag och helg. Barnen kommer att se fram emot att få vara med sin nanny som är som ett äldre syskon såväl som en mentor. Föräldrar mår också bra av att få hjälp med barn såväl som med enklare hushållsuppgifter som att ta hand om disken.

Var kan jag få en barnvakt i Tumba?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Tumba oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Vretarna, Storvreten, Skräcklinge, Broängen, Tumba Villastad, Uttran, Segersjö och Vita villorna. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Tumba för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka och nanny i Tumba!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Tumba?

Vi hjälper många familjer i Tumba med en trygg nanny. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Tumba är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Tumba dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Tumba börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Tumba

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Tumba
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Tumba som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7