• 5000+ nöjda familjer
  • Vårt mål: Bästa barnvakterna
  • Barnpassning i hela Sverige

Barnvakt Åkersberga

  • Vårt mål: Åkersbergas bästa barnpassning
  • Få en trygg och utbildad barnvakt
  • 5000+ nöjda familjer varje år
Barnvakt Åkersberga
Barnvakt i parken i Åkersberga

Barnvakt i Åkersberga i alla lägen!

Barnen är i trygga händer då ni får barnpassning i Åkersberga av en barnvakt som vi har utbildat i säkerhet och pedagogik.

Det spelar ingen roll om ni behöver någon som kan passa barnen en enstaka kväll i månaden eller om ni måste få hämtning på förskolan dagligen. Vi har en barnvakt i Åkersberga som löser ert livspussel. Det här är en person som finns nära er och som har utbildats för att ge säker och trygg barnpassning. Med lång erfarenhet av att passa barn självständigt så kan barnvakten lätt ta hand om barnen utomhus och hemma. Ni behöver bara tala om vad som är viktigt i er familj så att barnvakten kan anpassa sig till era rutiner.

Det är många som vill få jobb som nanny i Åkersberga. Många tror att det här är ett lätt jobb där man mest sitter av tiden med sin smartphone. Med NannyPoppins så är barnpassningen ett seriöst uppdrag som vi bara ger till personer som är redo att axla ansvaret. Nu är det förstås så att det är väldigt kul att jobba som barnvakt i Åkersberga med oss. Vi ger ju utbildning och ser till att barnflickan hela tiden får stöd av experter. Det blir mycket lättare att jobba då man hela tiden kan få tips och råd.

När vi ser att en person som ansöker om att få jobba med oss har rätt bakgrund och goda referenser så går vi vidare mer flera intervjuer. Detta för att fastställa att det rör sig om en person med rätt inställning. För att ni ska få bra barnpassning i Åkersberga så gäller det att barnvakten har en positiv attityd och en massa tålamod. Hon bör också vilja lära sig mer om pedagogik via våra interna utbildningar.

I ur och skur

Med barnpassning från NannyPoppins så kan ni lita på att barnvakten kommer i ur och skur. Det blir onekligen lättare att göra det då hon finns lokalt i Åkersberga och närliggande kommuner. Men det är också så att ett verkligt intresse för barn och för uppdraget gör att hon kommer i tid som planerat. Det gör det lättare att som förälder planera vardag och helg. Det hela blir inte sämre av att barnen snart kommer att börja fråga om när deras barnvakt i Åkersberga kommer nästa gång. Att de har det bra tillsammans med barnvakten får stor betydelse då föräldrar kan se barnpassningen som en investering i barnens och familjens hälsa. Mindre stress, ordning och reda, och så en massa kul förstås!

Var kan jag få en barnvakt i Åkersberga?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Åkersberga oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Margretelund, Brevik, Runö, Skånsta, Kungsätra och Österskär.

Läs mer om vår barnpassning i Stockholm.

Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Åkersberga för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Åkersberga!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Åkersberga?

Vi hjälper många familjer i Åkersberga med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Åkersberga är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Åkersberga dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Åkersberga börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Åkersberga

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Åkersberga
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Åkersberga som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7