Barnvakt Järfälla

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Hitta den bästa barnvakt Järfalla kan erbjuda

Barnvakten som ni kommer att trivas med är en duktig person med ett verkligt intresse för barn. Men vi kan tala om att det finns mer som ska till för att ni ska få den bästa barnvakt Järfälla kan erbjuda. Utbildning är ett exempel och ni kan lita på att våra barnvakter är utbildade och certifierade för att ge era barn säker och trygg barnpassning.

Med två olika modeller för barnvaktstjänster så erbjuder vi attraktiva tjänster. Ni kan kontakta oss för enstaka uppdrag och använda vårt smarta klippkort, eller så kan vi boka in barnpassningen för en längre tidsperiod där barnvakten kommer till er regelbundet. Kontakta oss idag för att få veta mer om detta och om rutavdraget som halverar priset för tjänsten.

Fortsätt läsningen om våra tjänster i Stockholm, här.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt Järfälla

När man lejer barnvakten för första gången så kan det kännas lite nervöst. Barnen är det finaste som finns och man undrar i sitt stilla sinne om det här verkligen kommer att vara säkert. Vi kan inte tala för alla barnvakter som finns i området, men då ni får en barnvakt i Järfälla från oss så rör det sig alltid om en person med säkerhetscertifikat. Ni kan alltså vara säkra på att det här är en barnflicka som vet hur man agerar då faror uppstår och hur man ser till att de inte gör det.

Med NannyPoppins så är barnen trygga i parken såväl som hemma i köket. Barnflickan har full koll på vad som händer och lägger upp barnpassningen i enlighet med ett schema så att barnen aldrig får tillfälle att göra sådant som kanske inte är så lämpligt. Ni får aktiv barnpassning i Järfälla och det är något som bidrar stort till tryggheten.

Ett stort nätverk av duktiga barnflickor

Vi har ett stort nätverk med barnflickor som vi har utbildat och certifierat. Vissa är upptagna med pågående uppdrag men vi har alltid öppningar så det går fort att få en bra barnvakt i Järfälla med oss. Innan vi börjar jobba med en viss person så undersöker vi tidigare referenser och genomför intervjuer som är till för att se om det rör sig om en barnflicka som kan bli riktigt duktig. Med många möjliga kandidater så är det lättare för oss att hitta rätt person för er familj.

Så väljer vi ut en bra barnvakt i Järfälla

När vi väljer ut barnvakter så är det alltid med tanke på det intresse som finns. Vi vet att våra utbildningar och krav är avancerade och höga. Det betyder att barnflickan måste se en mening med att utvecklas och lära sig mer för att trivas hos oss. Det betyder också att vi kan erbjuda er den bästa barnvakt Järfälla har, en barnflicka som verkligen vill jobba med era barn och göra ett riktigt bra jobb!

Var kan jag få en barnvakt i Järfälla?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Järfälla oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Viksjö, Barkaby, Jakobsberg, Kalhäll, Stäket och Skälby. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Järfälla för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Järfälla!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Järfälla?

Vi hjälper många familjer i Järfälla med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Järfälla är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Järfälla dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Järfälla börjar ni alltid med ett prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

 

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Järfälla

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Järfälla
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

 

Kontakta oss nu för en barnvakt i Järfälla som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert