Barnvakt Hägersten

Lös livspusslet med en
noggrant utvald barnvakt

Flexibel och säker barnpassning i Hägersten

Ni kan träffa en barnvakt på ett prova-på-möte innan ni bokar in säker och mycket flexibel barnpassning i Hägersten.

Olika familjer har olika behov. Dessutom så är det inte alltid så att man inom samma familj jämt behöver en barnvakt i Hägersten vid samma tillfälle. Med NannyPoppins så får ni hjälpen precis då den behövs. Vi har barnflickor som kan komma på kvällar och helger, och vi har också barnvakter som kan komma varje dag. Ni kan ha en nanny i Hägersten som kommer då föräldrar behöver få lite ensamtid en fredagskväll, och så en annan barnvakt för eftermiddagar då det blir omöjligt att hämta på förskolan i tid.

Ibland så går det att ordna så att samma person kommer både på vardagar och helger. Det viktigaste är dock att ni får barnvakt i Hägersten av utbildade barnflickor som vet vad de gör. Barnen måste vara i säkra händer oavsett om de vistas hemma i vardagsrummet eller klättrar på klätterställningen i parken. NannyPoppins finns i hela Stockholm med omnejd.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt Hägersten

Varje år så får vi ansökningar från nära 10 000 ungdomar. Vi erbjuder barnvakt i många svenska städer men är ändå rätt så restriktiva med vem som får jobba med oss. Behovet är stort men vi är alltid noga med att en barnflicka i Hägersten har rätt utbildning. Hon ska ha erfarenhet sedan tidigare och så kontrollerar vi att hennes referenser är nöjda. Därefter kan vi vidareutbilda och se till att nannyn också kan första hjälpen.

NannyPoppins har även en egen unik pedagogisk metod som är mycket användbar för den som ska jobba med barn i olika åldrar. Våra barnvakter vet hur man kan kombinera kreativ lek med saker som måste göras som att städa upp leksaker. De kan också hjälpa till med läxläsning och se till att barnen är redo för nattning när föräldrar kommer hem.

Så kan barnpassningen fungera

Precis hur barnpassningen kommer att se ut beror på er. Ni talar om hur saker och ting fungerar i er familj. Barnvakten följer era rutiner och ert schema. Med ett första möte så kan ni se till att alla vet vad som gäller. Då får barnen lära känna den barnvakt i Hägersten som vi rekommenderar. Vi ser till att personen passar er familj vad gäller personlighet och det är förstås en fördel att hon finns i Stockholm nära er så att det är enkelt att boka in barnpassning. Ni kan få regelbunden hjälp där barnflickan även kommer att hämta och lämna på förskola, skola och fritidsaktiviteter. Eller så kan ni välja att ha en barnvakt på plats någon kväll då och då. Allting är möjligt så kontakta oss för att boka in det första prova-på-mötet. Barnen kommer att se fram emot en ny vän som blir som ett äldre syskon som man känner sig trygg och glad med.

Var kan jag få en barnvakt i Hägersten?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Hägersten oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Aspudden, Midsommarkransen, Hägerstensåsen, Västertorp, Mälarhöjden och Fruängen. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Hägersten för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Hägersten!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Hägersten?

Vi hjälper många familjer i Hägersten med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Hägersten är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Hägersten dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Hägersten börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

 

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Hägersten

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Hägersten
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

 

Kontakta oss nu för en barnvakt i Hägersten som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert