Barnpassning i Södra Sandby

Professionell, erfaren
& flexibel barnpassning

En barnvakt i Södra Sandby att lita på

Låt en erfaren och utbildad barnvakt ta hand om era barn och ge er barnpassning i Södra Sandby då ni behöver den som mest. Vi finns i hela Lund.

När kommer barnvakten? Det är en fråga som bör ha ett tydligt svar då föräldrar måste göra saker utan barn. Om man inte kan lita på att den barnvakt i Södra Sandby som man har bokat med kommer så har man inte valt rätt nanny! Med NannyPoppins så kan ni vara lugna. Barnvakten kommer som avtalat och vi finns här som stöd. Vi ser alltid till att barnflickor jobbar på rätt sätt och att de förbereds för uppdrag. Det börjar till exempel med ett möte som är helt gratis. Då kan ni förklara hur ert hem fungerar. Barnvakten som är väl förberedd gör ett bättre jobb och det särskilt när hon är erfaren och utbildad.

Vi väljer ut nannys som har god erfarenhet av att passa barn i olika åldrar på ett självständigt sätt. Varje barnflicka i Södra Sandby som jobbar med oss får också vidare utbildning inom pedagogik och säkerhet. Med oss så kan ni lita på att barnen är tillsammans med en person som kan första hjälpen. Dessutom så kommer barnflickor från oss aldrig att låta de små hamna i farliga situationer. Det ger trygghet och säkerhet!

Läs mer om vår barnpassning

Vi matchar er med rätt barnflicka

Varje familj är unik och ni får förstås välja den nanny i Södra Sandby som passar er bäst. Det gör ni genom att berätta mer om er och barnen. När vi vet hur många barn det gäller, under vilka tidpunkter och om de särskilda intressen som ni eventuellt har så kan vi gå vidare med att hitta rätt nanny. Ni kommer att märka att vi har stor erfarenhet av att matcha familjer med barnvakter då ni får träffa er barnvakt. Hon är positiv, engagerad och lyssnar noga på er. Snart lär ni känna varandra och då har ni ett arrangemang som fungerar så bra då barnen behöver vara i trygga händer.

Barnens bästa vän

Vi får ofta höra att en barnvakt i Södra Sandby som kommer från oss blir barnens bästa vän. De tycker att det är så roligt att få leka med en person som är äldre. Hon ses lite som ett äldre syskon och det gör att de små lyssnar på vad hon säger. Det här drar föräldrar stor nytta av. Det tycks nämligen vara så att man gärna plockar undan leksaker och borstar tänderna när det är barnflickan som säger att man ska göra det! Med vår nanny i Södra Sandby så blir tillfällen då ni inte kan vara med barnen till glädjeämnen. De små kommer nämligen att se fram emot att få vara med sin bästa vän som alltid har något kul på gång. Det blir lek, lärande såväl som vila och tandborstning, precis så som föräldrar vill att det ska vara!

Mer om våra recensioner, priser och upplägg för barnpassningen finns på vår startsida.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert