• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Falsterbo

 • Hitta en trygg barnvakt i Falsterbo
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Falsterbo
 • Få en utbildad barnvakt i Falsterbo
Barnvakt Falsterbo
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Falsterbo

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Falsterbo

Vi hjälper din familj med att hitta en professionell barnvakt i Falsterbo som är duktig, erfaren och utbildad. Våra nannies kan ta hand om barn i alla åldrar, från nyfödd till skolålder. 

Välj ett upplägg för personlig barnpassning

Hos oss finns det många barnvakter med flexibla scheman, som kan passa även på helger och kvällar. Hämtning/lämning är ett mycket populärt upplägg i Falsterbo, men vi erbjuder även barnvakter vid behov, deltid eller heltid.

Personlig Barnvakt Falsterbo

Duktiga barnvakter i Falsterbo

Barnvakt Ebba i Falsterbo

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Falsterbo

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Falsterbo

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Falsterbo

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Falsterbo

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Falsterbo

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Falsterbo

Kom igång med barnpassning i Falsterbo

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Falsterbo.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Falsterbo!

Kom igång med barnpassning i Falsterbo

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Falsterbo?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Falsterbo med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Falsterbo vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga med ert val av en professionell barnvakt i Falsterbo!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Falsterbo

Varför väljer så många en barnvakt i Falsterbo från NannyPoppins?

Barnvakt Falsterbo | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Falsterbo är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Falsterbo | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Falsterbo kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Falsterbo | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Falsterbo med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Falsterbo | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Falsterbo som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Falsterbo | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Falsterbo | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Falsterbo

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Falsterbo är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Falsterbo några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Falsterbo

Engagerad barnpassning i Falsterbo

Barn och föräldrar blir glada av att få barnpassning i Falsterbo av en utbildad barnvakt som har ett stort intresse av barn.

De familjer som har testat en professionell barnvakt i Falsterbo från oss efter att ha löst situationen med outbildade ungdomar som mest satt av tiden är imponerade. Det kan komma som en nyhet att barnpassningen faktiskt kan vara så mycket mer än att sitta av tiden med en smartphone. Våra barnflickor är engagerade. De ser fram emot att jobba med barn och de är aktiva. Visst kan barnen få se lite på film eller spela spel.

Barnen kommer att uppskatta att få vara tillsammans med en person som faktiskt är intresserad av att prata med dem. Lekar kan avlösas av viktiga samtal eller av att man bara tar det lugnt tillsammans. Det blir möjligt att gå till parken och stanna lite längre då barnvakten har tid för detta. Barnflickan blir ju något av en äldre vän som man ser upp till och det kan föräldrar dra stor nytta av.

Falsterbos historia sträcker sig långt tillbaka. Orten var en gång ett slags handelscentrum men idag så ses den mer som en sömnigare plats där naturen är vidunderlig och livet behagligt. Vi ordnar med barnvakter i många svenska städer och har också möjlighet att hjälpa till med en nanny i Falsterbo som kanske till och med bor nära er. Barnvakter kan också komma från närliggande orter i Skåne. Vi gör vårt bästa för att minska på restid så att både familj och barnvakt kan tjäna på detta.

Det är inte bara då ni behöver sporadisk hjälp som det är en fördel att en barnvakt i Falsterbo finns i närheten. Även mer regelbundna uppdrag kräver att man lätt kan komma till och från jobbet. Det är något vi tänker på då vi matchar familj med en lämplig barnvakt.

En bra barnflicka ska vara utbildad i säkerhet och även ha erfarenhet. Vi ser till att ni får hjälpen av en trygg person som vet hur man tar hand om barnen hemma och utomhus. Det här gör att ni kan känna er lugna då nannyn är på plats. Hon kommer att ha full koll på läget och alltid se till att barnen har det bra då hon är med dem.

Kontakta oss redan idag

Kontakta oss så snart som möjligt då ni inser att ni behöver barnpassning i Falsterbo. Vi kommer då att ordna med ett första möte. Det här kostar ingenting. Det första mötet är viktigt för att ni och barnen ska få en chans att lära känna den barnvakt i Falsterbo som vi rekommenderar. Mötet ger också tid till frågor omkring hur barnpassningen ska se ut. Vad ska göras och vad förväntas av barnvakten såväl som av er som familj? Det ger säker och trygg barnpassning som alla blir nöjda med.

Var kan jag få en barnvakt i Falsterbo?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Falsterbo oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Norra Falsterbo och Södra Falsterbo, men även i hela Vellinge kommun. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Falsterbo för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Falsterbo!

Hur fungerar NannyPoppins professionella barnpassning i Falsterbo?

Vi hjälper många familjer i Falsterbo med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Falsterbo är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Falsterbo dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Falsterbo börjar ni alltid med ett prova-på-möte med er personliga nanny, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Falsterbo
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Falsterbo som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7