• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Bjärred

 • Hitta en trygg barnvakt i Bjärred
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Bjärred
 • Få en utbildad barnvakt i Bjärred
Barnvakt Bjärred
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Bjärred

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Bjärred

Vi på NannyPoppins erbjuder barnvakter i hela Bjärred med omnejd. Vår professionella barnpassning går att få för barn i alla åldrar, oavsett om ditt barn är nyfött eller i skolålder.

Alla familjer är i behov av olika typer av barnpassning. Kanske är din familj i behov av en barnvakt som hämtar ditt barn från förskolan eller så behöver du någon som kan rycka in när det behövs. Vi erbjuder upplägg såsom heltid/deltid, hämtning/lämning och barnpassning vid behov.

Personlig Barnvakt Bjärred

Duktiga barnvakter i Bjärred

Barnvakt Ebba i Bjärred

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Bjärred

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Bjärred

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Bjärred

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Bjärred

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Bjärred

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Bjärred

Kom igång med barnpassning i Bjärred

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Bjärred.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Bjärred!

Kom igång med barnpassning i Bjärred

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Bjärred?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Bjärred med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Bjärred, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Bjärred

Varför väljer så många en barnvakt i Bjärred från NannyPoppins??

Barnvakt Bjärred | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Bjärred är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Bjärred | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Bjärred kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Bjärred | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Bjärred med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Bjärred | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Bjärred som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Bjärred | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Bjärred | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Bjärred

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Bjärred är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Bjärred några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Bjärred

Utbildad barnpassning i Bjärred

NannyPoppins har huvudkontor i Lund och några av våra absolut bästa barnvakter finns även i Lund & Bjärred. Ring in till kontoret på 0774 – 21 88 21 så berättar vi mer!

Vårt mål är att ha Sveriges bästa barnflickor och nannies! Vilket för oss innebär att man kombinerar kärlek för barn och att man har erfarenhet så att du som förälder kan känna dig trygg.

Vi erbjuder både barnpassning vid behov (klippkort) och regelbundet. Du och er barnvakt kommer tillsammans fram till när ni vill köra. Detta pass kan också flyttas om ni skulle behöva det, förutsatt att er nanny kan. Har ni en öppen dialog med en barnvakt i Lomma & Bjärred blir det hur bra som helst! Välkommen till NannyPoppins i Lomma och Bjärred!

Känner du att det är svårt att hinna med allt du vill och samtidigt få allting att fungera smidigt i din vardag. Då kan en barnvakt från NannyPoppins vara lösningen. Vi hjälper dig att få livspusslet att fungera. Vi finns till för att hjälpa familjers barn och samtidigt hjälpa familjen att få vardagen att fungera utan krångel. Barnen kan känna sig trygga tillsammans med oss tack vare att våra barnvakter är noggrant utvalda och certifierade, de har dessutom fått olycksfallsutbildning och är försäkrade. Arbeta klart i lugn och ro medans barnvakten hämtar barnen på dagis, tillagar en enkel middag och hjälper dem med hemläxor och leker med dem.

Våra barnvakter är flexibla och kan anpassa sig efter just er familjs schema. Vi erbjuder en schysst lösning på vardagspusslet med vår barnpassningstjänst. Du kan boka in din egen barnvakt efter ett bestämt schema varje vecka eller du kan få hjälp vid sporadiska tillfällen. Det går även att ordna med barnpassning under nattetid. För att kunna erbjuda den bästa hjälpen för varje familj får våra barnvakter kontinuerlig coaching från någon av våra barnvaktsspecialister. Vår barnpassning börjar alltid med ett prova-på möte utan bindning med din utvalda barnvakt. Vill du veta mer om vår barnpassningstjänst och hur vi kan hjälpa just dig kan du kontakta oss så svarar vi på alla dina frågor.

Hur går barnpassningen till?

Barnpassningen i Bjärred börjar alltid med en prova-på träff med barnvakten innan barnpassningen kommer igång på riktigt. Efter den första träffen kan du dessutom använda dig av RUT-avdraget som gäller för barnpassning, det betyder att du betalar hälften av vårt ordinarie pris och sedan begär vi själva ut resterande hälft från Skatteverket. Våra barnvakter är väldigt flexibla och kan anpassa sig efter din familjs schema.

Tack vare RUT-avdraget kan du få kvalitetssäkrad barnpassning till samma pris som om du skulle betala någon direkt i handen. Du får en noggrant utvald, olycksfallsutbildad och certifierad barnvakt som dessutom är försäkrad och flexibel nog att kunna anpassa sig efter de tider du väljer att du behöver barnpassning, till samma pris som en outbildad person. Våra barnvakter finns till för att kunna ge dig en schysst lösning på ditt vardagspussel, och vi vet alla att vardagspusslet inte alltid går smidigt ihop. Tillsammans med oss är dina barn trygga och du slipper stressa i din vardag. Alla våra barnvakter får dessutom kontinuerlig coaching och hjälp från någon av våra barnvaktsspecialister.

Mer om barnvakt i Bjärred

Även Bjärred ligger varmt om hjärtat då det är en av de kommuner vi har flest duktiga barnvakter som gärna hjälper till – både vid korta tillfällen vid behov eller mer regelbundet där barnvakt och barnen lär känna varandra djupare med kontinuerliga träffar för er barnpassning i Bjärred.

Var kan jag få en barnvakt i Bjärred?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Bjärred oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Borgeby, Bjärehov, Löddesnäs, Haboljung och Gamla Bjärred. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Bjärred för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Bjärred!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Bjärred?

Vi hjälper många familjer i Bjärred med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Bjärred är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Bjärred dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Bjärred börjar ni alltid med ett prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Bjärred

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Bjärred
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Bjärred som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7