• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Mölndal

 • Hitta en trygg barnvakt i Mölndal
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Mölndal
 • Få en utbildad barnvakt i Mölndal
Barnvakt Mölndal
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Mölndal

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Mölndal

Vi finns här för att se till att din familj får en barnvakt som passar er utifrån era unika behov. Alla barnvakter i Mölndal är utbildade, certifierade och får kontinuerligt coachning från oss på NannyPoppins.

Trygg och säker barnpassning i Mölndal

Alla våra professionella barnvakter är noggrant utvalda av oss. Vi ser alltså till att alla nannies är erfarna, utbildade och certifierade i bland annat HLR för barn. 

Vi berättar gärna mer om vår barnpassning i Mölndal, så det är bara att kontakta oss för mer information.

Personlig Barnvakt Mölndal

Duktiga barnvakter i Mölndal

Barnvakt Ebba i Mölndal

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Mölndal

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Mölndal

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Mölndal

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Mölndal

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Mölndal

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Mölndal

Kom igång med barnpassning i Mölndal

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Mölndal.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Mölndal!

Kom igång med barnpassning i Mölndal

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Mölndal?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Mölndal med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Mölndal, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Mölndal

Varför väljer så många en barnvakt i Mölndal från NannyPoppins?

Barnvakt Mölndal | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Mölndal är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Mölndal | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Mölndal kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Mölndal | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Mölndal med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Mölndal | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Mölndal som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Mölndal | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Mölndal | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Mölndal

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Mölndal är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Mölndal några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Mölndal

Utbildad och säker barnpassning i Mölndal

Vi har en barnvakt med utbildning som kommer att ge er pålitlig och kreativ barnpassning i Mölndal då ni behöver den. Läs mer om vår barnpassning i Göteborg med omnejd.

NannyPoppins har matchat familjer med duktiga barnflickor i över 15 års tid. Vi har lång erfarenhet av att välja ut barnvakter i Mölndal som får jobba med oss. Det rör sig alltid om personer med god erfarenhet av att passa barn. Vissa har jobbat som au pair och andra aktivt i sin hemstad sedan unga år.

Så väljer vi ut er barnvakt i Mölndal

Vårt mål är att se till att ni får professionell och säker barnpassning av en nanny i Mölndal som jobbar säkert och tryggt. Hon är positiv och kreativ och tycker att barn är det bästa som finns. Med våra internutbildningar så kommer hon att veta precis vad som passar bäst för olika åldrar. Dra nytta av att vi hjälper till med kommunikation så att barnpassningen kan skräddarsys till er familj.

En noggrann rekryteringsprocess

Det är många som vill jobba med oss och vi får tusentals ansökningar årligen. Det första vi gör är att se på personens tidigare erfarenhet såväl som på referenser. Vi tar reda på att det här är en person som inte finns med i brottsregister och att tidigare uppdragsgivare har varit nöjda.

Med våra djupgående intervjuer så kan vi ta reda på mer om personlighet. Kreativitet och glädje är viktigt men vi tänker också på saker som särskilda intressen. Det är nämligen inte så dumt att kunna matcha en barnvakt med familj med tanke på särskilda kunskaper och intressen.

När ni kontaktar oss och berättar mer om den barnpassning i Mölndal som ni har behov av så kan vi välja ut en barnflicka som har tid då ni behöver hjälpen. Vi har redan gjort alla förundersökningar så att ni kan lita på att personen som kommer är säker och lämplig för uppdraget. Dessutom så ser vi till att hon kan första hjälpen och att hon tänker på ett förebyggande sätt.

Boka in ett prova-på-möte

Ni kan boka in ett prova-på-möte med en barnvakt i Mölndal som vi rekommenderar. Då kommer ni att kunna ställa frågor, låta barnen få leka med barnvakten, och visa vad som gäller hemma hos er. Därefter så är det lätt att komma igång med självständig barnpassning som kan vara regelbunden eller sporadisk. Läs mer på vår startsida om våra olika prismodeller för barnvakter som kommer hem till er eller hämtar barnen i förskola och skola.

Var kan jag få en barnvakt i Mölndal?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Mölndal oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Bosgården, Toltorpsdalen, Kikås, Omås, Enerbacken, Stensjöbacke, Kvarnbyn, Krokslätt, Lackarebäck, Åbro, Åby och Göteborg.

Trygghet och säkerhet i fokus

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Mölndal!

Hur fungerar er barnpassning i Mölndal?

Vi hjälper många familjer i Mölndal med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Mölndal är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Mölndal dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj.

Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Mölndal börjar ni alltid med ett första möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnvakt Mölndal

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Mölndal
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Mölndal som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7