Barnvakt i Mölndal

Lös livspusslet med en
noggrant utvald barnvakt

Utbildad och säker barnpassning i Mölndal

Vi har en barnvakt med utbildning som kommer att ge er pålitlig och kreativ barnpassning i Mölndal då ni behöver den. Läs mer om vår barnpassning i Göteborg, här.

Jakten på barnvakt i Mölndal kan äntligen få sitt slut! Vi har personen som ni har letat efter så länge. NannyPoppins har matchat familjer med duktiga barnflickor i över tio års tid. Vi har lång erfarenhet av att välja ut barnvakter som får jobba med oss. Det rör sig alltid om personer med god erfarenhet av att passa barn. Vissa har jobbat som au pair och andra aktivt i sin hemstad sedan unga år. Om ni behöver barnpassningen dagligen så ser vi till att ni får barnvakten som kan jobba mycket. Om det bara rör sig om någon kväll då och då så ordnar vi med en barnflicka som är ute efter den här typen av uppdrag.

Vårt mål är att se till att ni får professionell och säker barnpassning av en nanny i Mölndal som jobbar säkert och tryggt. Hon är positiv och kreativ och tycker att barn är det bästa som finns. Med våra internutbildningar så kommer hon att veta precis vad som passar bäst för olika åldrar. Dra nytta av att vi hjälper till med kommunikation så att barnpassningen kan skräddarsys till er familj.

Läs mer om vår barnpassning

Så väljer vi ut en barnflicka i Mölndal

Det är många som vill jobba med oss och vi får tusentals ansökningar årligen. Det första vi gör är att se på personens tidigare erfarenhet såväl som på referenser. Vi tar reda på att det här är en person som inte finns med i brottsregister och att tidigare uppdragsgivare har varit nöjda. Med intervjuer så kan vi ta reda på mer om personlighet. Kreativitet och glädje är viktigt men vi tänker också på saker som särskilda intressen. Det är nämligen inte så dumt att kunna matcha en barnvakt med familj med tanke på särskilda kunskaper och intressen.

När ni kontaktar oss och berättar mer om den barnpassning i Mölndal som ni har behov av så kan vi välja ut en barnflicka som har tid då ni behöver hjälpen. Vi har redan gjort alla förundersökningar så att ni kan lita på att personen som kommer är säker och lämplig för uppdraget. Dessutom så ser vi till att hon kan första hjälpen och att hon tänker på ett förebyggande sätt.

Boka in ett gratis prova-på-möte

Ni kan boka in ett gratis prova-på-möte med en barnvakt i Mölndal som vi rekommenderar. Då kommer ni att kunna ställa frågor, låta barnen få leka med barnvakten, och visa vad som gäller hemma hos er. Därefter så är det lätt att komma igång med självständig barnpassning som kan vara regelbunden eller sporadisk. Läs mer på vår startsida om våra olika prismodeller för barnvakter som kommer hem till er eller hämtar barnen i förskola och skola.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert