Barnvakt Mölndal

Lös livspusslet med en
noggrant utvald barnvakt

Utbildad och säker barnpassning i Mölndal

Vi har en barnvakt med utbildning som kommer att ge er pålitlig och kreativ barnpassning i Mölndal då ni behöver den. Läs mer om vår barnpassning i Göteborg, här.

Jakten på barnvakt i Mölndal kan äntligen få sitt slut! Vi har personen som ni har letat efter så länge. NannyPoppins har matchat familjer med duktiga barnflickor i över tio års tid. Vi har lång erfarenhet av att välja ut barnvakter som får jobba med oss. Det rör sig alltid om personer med god erfarenhet av att passa barn. Vissa har jobbat som au pair och andra aktivt i sin hemstad sedan unga år. Om ni behöver barnpassningen dagligen så ser vi till att ni får barnvakten som kan jobba mycket. Om det bara rör sig om någon kväll då och då så ordnar vi med en barnflicka som är ute efter den här typen av uppdrag.

Vårt mål är att se till att ni får professionell och säker barnpassning av en nanny i Mölndal som jobbar säkert och tryggt. Hon är positiv och kreativ och tycker att barn är det bästa som finns. Med våra internutbildningar så kommer hon att veta precis vad som passar bäst för olika åldrar. Dra nytta av att vi hjälper till med kommunikation så att barnpassningen kan skräddarsys till er familj.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt Mölndal

Det är många som vill jobba med oss och vi får tusentals ansökningar årligen. Det första vi gör är att se på personens tidigare erfarenhet såväl som på referenser. Vi tar reda på att det här är en person som inte finns med i brottsregister och att tidigare uppdragsgivare har varit nöjda. Med intervjuer så kan vi ta reda på mer om personlighet. Kreativitet och glädje är viktigt men vi tänker också på saker som särskilda intressen. Det är nämligen inte så dumt att kunna matcha en barnvakt med familj med tanke på särskilda kunskaper och intressen.

När ni kontaktar oss och berättar mer om den barnpassning i Mölndal som ni har behov av så kan vi välja ut en barnflicka som har tid då ni behöver hjälpen. Vi har redan gjort alla förundersökningar så att ni kan lita på att personen som kommer är säker och lämplig för uppdraget. Dessutom så ser vi till att hon kan första hjälpen och att hon tänker på ett förebyggande sätt.

Boka in ett prova-på-möte

Ni kan boka in ett prova-på-möte med en barnvakt i Mölndal som vi rekommenderar. Då kommer ni att kunna ställa frågor, låta barnen få leka med barnvakten, och visa vad som gäller hemma hos er. Därefter så är det lätt att komma igång med självständig barnpassning som kan vara regelbunden eller sporadisk. Läs mer på vår startsida om våra olika prismodeller för barnvakter som kommer hem till er eller hämtar barnen i förskola och skola.

Var kan jag få en barnvakt i Mölndal?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Mölndal oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Bosgården, Toltorpsdalen, Kikås, Omås, Enerbacken, Stensjöbacke, Kvarnbyn, Krokslätt, Lackarebäck, Åbro och Åby. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Mölndal för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Mölndal!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Mölndal?

Vi hjälper många familjer i Mölndal med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Mölndal är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Mölndal dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Mölndal börjar ni alltid med ett första möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

 

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Mölndal

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Mölndal
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

 

Kontakta oss nu för en barnvakt i Mölndal som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert