• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Kungälv

 • Hitta en trygg barnvakt i Kungälv
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Kungälv
 • Få en utbildad barnvakt i Kungälv
Barnvakt Kungälv
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Kungälv

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Kungälv

Vi har trygghet och säkerhet i fokus när det kommer till barnpassning i Kungälv. Alla våra professionella barnvakter är noggrant utvalda av oss, samt att vi ser till att de är utbildade och certifierade i bland annat HLR för barn. 

Personlig barnpassning i hela Kungälv

Alla familjer matchas personligen med en barnvakt i Kungälv, utifrån ert önskade upplägg och preferenser. Om du vill veta mer kan du kontakta oss, så kan vi ge dig mer information om vår professionella barnpassning!

Personlig Barnvakt Kungälv

Duktiga barnvakter i Kungälv

Barnvakt Ebba i Kungälv

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Kungälv

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Kungälv

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Kungälv

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Kungälv

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Kungälv

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Kungälv

Kom igång med barnpassning i Kungälv

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Kungälv.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Kungälv!

Kom igång med barnpassning i Kungälv

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Kungälv?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Kungälv med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Kungälv, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Kungälv

Varför väljer så många en barnvakt i Kungälv från NannyPoppins?

Barnvakt Kungälv | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Kungälv är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Kungälv | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Kungälv kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Kungälv | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Kungälv med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Kungälv | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Kungälv som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Kungälv | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Kungälv | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Kungälv

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Kungälv är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Kungälv några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Kungälv

Flexibel barnpassning i Kungälv

Träffa en positiv, engagerad och utbildad barnvakt som kan ge er barnpassning i Kungälv precis då ni behöver den. Vi hittar en nanny åt dig i Göteborg.

Hjälp med barnen är ingen lyx utan snarare en investering i hela familjens hälsa. Det är inte ovanligt att föräldrar bokar in barnvakt i Kungälv också då de är hemma. Extra händer och möjligheten att sticka ut och fixa saker gör att livet blir så mycket lättare. Då man inte kan komma från jobbet i tid för hämtning på förskola och skola så är det förstås mycket praktiskt att ha en barnvakt i Kungälv som man verkligen litar på. Er nanny kan hämta barnen och se till att de kommer hem och får mellanmål innan det blir dags för läxor och sedan lek. Det finns helt enkelt barnpassning som passar alla familjer.

Vi kan erbjuda barnvakt i Kungälv varje dag såväl som en barnvakt sporadiskt. Ni behöver inte välja det ena eller det andra. Med ett stort nätverk av utbildade barnvakter som vi har tränat i vår pedagogiska metod så har vi rätt person för barnpassning i er familj. Ni kan lita på att vi har gjort vår research. Vi anställer bara barnvakter med goda referenser och erfarenhet som barnvakter och av att passa barn självständigt. Det gäller både för barnvakter i Kungälv som ska komma varje dag och för de barnvakter som enbart jobbar på kvällar och helger.

Kanske blir det så att ni får en barnvakt i Kungälv för vardagseftermiddagar och en annan barnvakt för lördagskvällar. Men oavsett vem som kommer för att vara med era barn så kommer det att vara en säker och trygg barnvakt som ni kan lita på.

Barnen är det viktigaste som finns i era liv och de ska alltid vara i trygga händer. En professionell nanny för barnpassning kan bidra till att barnen utvecklas på ett bättre sätt. Istället för att sitta med spel och film så kan nannyn se till att de får leka kreativa lekar och att det samtalas om allt som händer i deras liv. Barnvakten kommer att fylla en mycket viktig funktion just för att hon ger de små hela sin uppmärksamhet. Det här mår både barn och föräldrar bra av. Tiden med en barnvakt Kungälv ger extra trygghet och är också kul då man får leka både inomhus och utomhus.

När ni får träffa en barnvakt  Kungälv från oss för ett första prova-på-möte så kan ni prata mer om vad som ska göras hemma hos er, och om era förväntningar på barnpassning. Våra barnvakter är väl medvetna om att under barnpassning, ska de förutom att leka med barnen också hjälpa till med lite lättare hushållsarbete. Det kan till exempel innebära att det städas upp i köket och att disken plockas undan. Barnens leksaker ska också stå på plats då leken är över men det är sällan några problem då barn tycker att det är roligt att städa undan då man gör det med en barnvakt Kungälv som känns som en bästa vän.

Kontakta NannyPoppins barnpassning i Kungälv för att boka in ett första möte med en barnvakt som kan ge er barnpassning i Kungälv regelbundet eller då och då. Hon kommer att lyssna noga på hur saker och ting fungerar i er familj och sedan kan barnpassningen sätta igång!

Var kan jag få en barnvakt i Kungälv?

NannyPoppins barnpassning och barnvakter är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet, inklusive Kungälv. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Kungälv oavsett om du bor centralt i Kungälv eller i omgivningen av Kungälv, inklusive platser som Ytterby, Marstrand, Harestad, Torsby, Lycke, Romelanda, Kareby, Hålta och Solberga. Vi har barnvakter för alla som vill och behöver en barnvakt Kungälv. Kontakta oss på NannyPoppins barnpassning, så hittar vi en trygg barnvakt i Kungälv för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj i Kungälv?

Våra barnvakter i Kungälv är noggrant utvalda och varje barnvakt är utbildad i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt Kungälv är även bakgrundskontrollerad och varje barnvakt genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal sökande får uppdraget som barnvakt. Vi berättar gärna mer om våra barnvakter, barnpassning och om hur du kan hitta en barnvakt Kungälv för barnpassning hos oss. Hör av dig till oss för en trygg barnpassning, barnvakt & nanny i Kungälv!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Kungälv?

Vi hjälper många familjer i Kungälv med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt Kungälv är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att våra barnvakter har en både trygg och rolig stund med dina barn. Er barnvakt Kungälv gör så så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Kungälv dig att minska stress och få mer energi över. Er barnvakt gör så att du har tid och energi över som du sedan kan ha för att umgås med din familj.

Er barnvakt Kungälv kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov. Vi kan hitta barnvakter i Kungälv även för kvällar och helger. Vi har barnvakter för de som behöver en barnvakt Kungälv på kvällstid, och för de som vill ha en under dagtid. I Kungälv börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt i Kungälv, där ni får lära känna varandra och se hur era barn känner inför just denna barnvakt. Alla barnvakter i Kungälv är handplockade. Alltså väljs er barnvakt Kungälv ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnvakt i Kungälv

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär om du är intresserad av en barnvakt Kungälv
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Kungälv
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Kungälv som är en utbildad barnvakt, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7