Barnvakt i Kungälv

Lös livspusslet med en
noggrant utvald barnvakt

Flexibel barnpassning i Kungälv

Träffa en positiv, engagerad och utbildad barnvakt som kan ge er barnpassning i Kungälv precis då ni behöver den. Vi hittar en nanny åt dig i Göteborg.

Hjälp med barnen är ingen lyx utan snarare en investering i hela familjens hälsa. Det är inte ovanligt att föräldrar bokar in barnvakt i Kungälv också då de är hemma. Extra händer och möjligheten att sticka ut och fixa saker gör att livet blir så mycket lättare. Då man inte kan komma från jobbet i tid för hämtning på förskola och skola så är det förstås mycket praktiskt att ha en nanny i Kungälv som man verkligen litar på. Hon kan hämta barnen och se till att de kommer hem och får mellanmål innan det blir dags för läxor och sedan lek.

Vi kan erbjuda barnvakt varje dag såväl som sporadiskt. Ni behöver inte välja det ena eller det andra. Med ett stort nätverk av utbildade barnvakter som vi har tränat i vår pedagogiska metod så har vi rätt person för er familj. Ni kan lita på att vi har gjort vår research. Vi anställer bara barnflickor med goda referenser och erfarenhet av att passa barn självständigt. Det gäller både för barnvakter som ska komma varje dag och för de som enbart jobbar på kvällar och helger.

Kanske blir det så att ni får en barnvakt i Kungälv för vardagseftermiddagar och en annan för lördagskvällar. Men oavsett vem som kommer för att vara med era barn så kommer det att vara en säker och trygg person som ni kan lita på.

Läs mer om vår barnpassning

En barnflicka i Kungälv att lita på

Barnen är det viktigaste i era liv och de ska alltid vara i trygga händer. En professionell nanny kan bidra till att barnen utvecklas på ett bättre sätt. Istället för att sitta med spel och film så kan nannyn se till att de får leka kreativa lekar och att det samtalas om allt som händer i deras liv. Barnvakten kommer att fylla en mycket viktig funktion just för att hon ger de små hela sin uppmärksamhet. Det här mår både barn och föräldrar bra av. Tiden med barnvakten ger extra trygghet och är också kul då man får leka både inomhus och utomhus.

När ni får träffa en barnflicka från oss för ett första gratis möte så kan ni prata mer om vad som ska göras hemma hos er. Våra barnvakter är väl medvetna om att de förutom att leka med barnen bör hjälpa till med lite lättare hushållsarbete. Det kan till exempel innebära att det städas upp i köket och att disken plockas undan. Barnens leksaker ska också stå på plats då leken är över men det är sällan några problem då barn tycker att det är roligt att städa undan då man gör det med en barnvakt i Kungälv som känns som en bästa vän.

Kontakta oss för att boka in ett första möte med en barnvakt som kan ge er barnpassning i Kungälv regelbundet eller då och då. Hon kommer att lyssna noga på hur saker och ting fungerar i er familj och sedan kan barnpassningen sätta igång!

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert