Barnvakt Lerum

Lös livspusslet med en
noggrant utvald barnvakt

Barnpassning i Lerum för olika tillfällen

Vi har en erfaren och utbildad barnvakt som kan hjälpa er med säker och kreativ barnpassning i Lerum. Vi ordnar en riktigt duktig barnflicka åt dig i Göteborg.

Vi vet att vissa familjer behöver regelbunden barnpassning varje dag medan andra mest har behov av en barnvakt i Lerum då och då. Det är också därför som vi har utvecklat olika prismodeller som du kan läsa mer om på startsidan. Tanken är att hjälpen med barnen ska vara prisvärd samtidigt som den är professionell. Barnen är det viktigaste som finns i era liv och då är det självklart att de ska passas av en barnvakt som jobbar på ett seriöst och utbildat sätt.

Våra barnvakter har lång erfarenhet av att passa barn. De är vana vid att leka med barn i olika åldrar och vet hur man beter sig i hemmet och utomhus. Lek varvas med sådant som måste göras som att äta och städa. Vi har också möjlighet att hjälpa till med nanny i Lerum för sena kvällar och natt. Ni berättar vilken typ av barnpassning ni har behov av så matchar vi er med rätt kandidat.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt Lerum

Vårt mål är att erbjuda de bästa barnvakter som finns i Lerum. Det kräver att vi ser mycket noga på de som ansöker om att få jobba med oss och det är många! Varje år så får vi in omkring 10 000 ansökningar från hoppfulla ungdomar i Sverige. Det är dock ytterst få som till sist får jobba med NannyPoppins för kraven är mycket höga. Vi vill se att personen har god erfarenhet av att passa barn. Att ha jobbat som au pair är en merit och dessutom så kommer vi att prata med de referenser som ges för att se hur det hela har fungerat.

Ni lämnar era barn med en barnflicka i Lerum som kan första hjälpen och som vet hur man utför hjärt- och lungräddning. Hon vet också hur man undviker olyckor genom att vara vaksam och att inte låta barnen göra farliga saker. Det här borde vara självklarheter, men det är viktigt att förstå att det är sådant som man enbart kan kräva av en utbildad nanny.

Vidareutbildning och utveckling

Genom att ge interna utbildningar så ser vi till att den barnflicka som ger er barnpassning i Lerum hela tiden lär sig mer. Det är viktigt. Hon kommer att lära sig vår unika pedagogiska metod och också få nya uppslag för lekar. Barnpassningen blir mycket kreativ med en barnvakt i Lerum från oss. Barnen ser fram emot att hon kommer för det är spännande. Då blir det lek och samtal om det som är viktigt för barn. Det här gör att man kan se vår barnpassning lite som en fritidsaktivitet som är minst lika viktig och utvecklande för barnen som sporten, musiken och annat som de också sysslar med. Detta samtidigt som föräldrar får tid över till det som de måste och vill göra!

Var kan jag få en barnvakt i Lerum?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Lerum oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Gråbo, Björboholm, Sjövik, Tollered, Öxeryd och Slätthult. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Lerum för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Lerum!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Lerum?

Vi hjälper många familjer i Lerum med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Lerum är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Lerum dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Lerum börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

 

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Lerum

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Lerum
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

 

Kontakta oss nu för en barnvakt i Lerum som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert