• 5000+ nöjda familjer
  • Vårt mål: Bästa barnvakterna
  • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Lerum

  • Hitta en trygg barnvakt i Lerum
  • Vårt mål: Bäst barnpassning i Lerum
  • Få en utbildad barnvakt i Lerum
Barnvakt Lerum
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Lerum

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Lerum

Vår professionella barnpassning finns att få i hela Lerum med omnejd. Vare sig du har ett barn i skolålder eller ett barn som är nyfött, kan vi handplocka en barnvakt som passar din familj bra!

Skräddarsydd barnpassning som underlättar

Här hos NannyPoppins kan du välja bland olika upplägg. De vanligaste uppläggen i Lerum inkluderar en barnvakt på deltid, heltid, vid behov eller en nanny som hämtar/lämnar.

Hos oss är det enkelt att komma igång! Kontakta oss så berättar vi gärna mer om våra barnvakter i Lerum.

Personlig Barnvakt Lerum

Duktiga barnvakter i Lerum

Barnvakt Ebba i Lerum

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Lerum

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Lerum

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Lerum

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Lerum

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Lerum

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Lerum?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Lerum med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Lerum, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Lerum

Varför väljer så många en barnvakt i Lerum från NannyPoppins?

Barnvakt Lerum | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Lerum är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Lerum | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Lerum kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Lerum | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Lerum med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Lerum | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Lerum som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Lerum | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Lerum | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Lerum

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Lerum är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Lerum några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Dalarna

Barnpassning i Lerum för olika tillfällen

Vi vet att vissa familjer behöver regelbunden barnpassning varje dag medan andra mest har behov av en barnvakt i Lerum då och då. Det är också därför som vi har utvecklat olika prismodeller som du kan läsa mer om på startsidan. Tanken är att hjälpen med barnen ska vara prisvärd samtidigt som den är professionell. Barnen är det viktigaste som finns i era liv och då är det självklart att de ska passas av en barnvakt som jobbar på ett seriöst och utbildat sätt.

Vårt mål är att erbjuda de bästa barnvakter som finns i Lerum. Det kräver att vi ser mycket noga på de som ansöker om att få jobba med oss och det är många! Varje år så får vi in omkring 10 000 ansökningar från hoppfulla ungdomar i Sverige. Det är dock ytterst få som till sist får jobba med NannyPoppins för kraven är mycket höga. Vi vill se att personen har god erfarenhet av att passa barn. Att ha jobbat som au pair är en merit och dessutom så kommer vi att prata med de referenser som ges för att se hur det hela har fungerat.

Ni lämnar era barn med en barnflicka i Lerum som kan första hjälpen och som vet hur man utför hjärt- och lungräddning. Hon vet också hur man undviker olyckor genom att vara vaksam och att inte låta barnen göra farliga saker. Det här borde vara självklarheter, men det är viktigt att förstå att det är sådant som man enbart kan kräva av en utbildad nanny.

Vidareutbildning och utveckling

Genom att ge interna utbildningar så ser vi till att den barnflicka som ger er barnpassning i Lerum hela tiden lär sig mer. Det är viktigt. Hon kommer att lära sig vår unika pedagogiska metod och också få nya uppslag för lekar. Barnpassningen blir mycket kreativ med en barnvakt i Lerum från oss. Barnen ser fram emot att hon kommer för det är spännande. Då blir det lek och samtal om det som är viktigt för barn. Det här gör att man kan se vår barnpassning lite som en fritidsaktivitet som är minst lika viktig och utvecklande för barnen som sporten, musiken och annat som de också sysslar med. Detta samtidigt som föräldrar får tid över till det som de måste och vill göra!

Var kan jag få en barnvakt i Lerum?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Lerum oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Gråbo, Björboholm, Sjövik, Tollered, Öxeryd, Slätthult och Göteborg. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Lerum för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Lerum!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Lerum?

Vi hjälper många familjer i Lerum med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Lerum är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Lerum dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Lerum börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Lerum

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Lerum
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Lerum som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7