Barnvakt Partille

Professionell, erfaren
& flexibel barnpassning

Barnpassning i Partille då det behövs

Låt en utbildad och engagerad barnvakt hjälpa er med barnpassning i Partille då ni behöver stödet.

Oavsett om ni behöver en barnvakt i Partille till helgen eller vill ordna med en person som kommer varje dag för att hämta på förskolan så ska ni vända er till oss. Vi har en stor bas av utbildade barnvakter som vill jobba med barn på ett säkert och kreativt sätt. De har tidigare erfarenhet och vi har sett noga på deras referenser. Dessutom så har vi valt ut personer som har en positiv inställning och tålamod. En barnflicka i Partille från NannyPoppins är det perfekta valet då ni vill att barnen ska vara i säkra händer då ni inte kan vara hemma med dem.

Barnvakterna som får jobba med oss har förstås goda referenser men de är också intresserade av att utvecklas. Det kan de göra tack vare våra internutbildningar. Vi har experter som ger varje nanny hjälp så att hon kan bli bättre på jobbet. Det kan ju vara så att en barnvakt har stor erfarenhet av en viss åldersgrupp men behöver lära sig lite mer om lekar som passar en annan. Då finns vi här med kunskapen som krävs för att varje uppdrag ska bli skräddarsytt och riktigt lyckat.

Ni kan boka in en nanny i Partille som kommer på kvällar eller kanske till helgen. Vi matchar er med personer som har tid att jobba då ni behöver hjälpen. Ni får prova på en första träff och då kan ni prata mer om behoven som finns. Kanske är det så att ett barn behöver lite mer hjälp med läxorna. Det kan vår barnvakt hjälpa till med! Observera att vi finns i hela Göteborg.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt Partille

En barnflicka ska klara mycket! I varje fall om hon är utbildad och har erfarenhet. Det viktigaste är att hon lyssnar på er. Hon måste ta reda på vad som är viktigt hemma hos er och hur barnen ska passas. Med en lyhörd nanny så får ni riktigt bra barnpassning i Partille. Dessutom så kommer barnen att trivas väldigt bra i hennes sällskap. Hon har kommit för deras skull och har tid att lyssna, leka och skratta. Barnen har inget emot att städa upp efter leken då de får göra det med en så positiv och bra person. Det gillar föräldrar! Här hittar ni alla våra städer, och här kan ni läsa mer om våra priser och upplägg.

När kan man börja med barnpassning?

Ni kan börja på en gång! För riktigt små barn så kan det vara bra att begränsa barnpassningen till kortare perioder. Men det här är individuellt. Vi ser till att ni får en barnvakt i Partille som har erfarenheten som krävs för ett eller flera barn. Hon kommer att klara av jobbet och kan starta omgående. Det är bara att kontakta oss så bokar vi in ett första möte. Ju snarare ni träffar er nanny desto bättre. Med hennes hjälp så kommer schemat äntligen att gå ihop!

Var kan jag få en barnvakt i Partille?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Partille oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som hela Göteborg, Sävedalen, Jonsered, Kåhög, Öjersjö, Lexbydal, Tultered och Hallen. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Partille för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Partille!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Partille?

Vi hjälper många familjer i Partille med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Partille är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Partille dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Partille börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

 

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Partille

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Partille
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

 

Kontakta oss nu för en barnvakt i Partille som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert