• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Partille

 • Hitta en trygg barnvakt i Partille
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Partille
 • Få en utbildad barnvakt i Partille
Barnvakt Partille
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Partille

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Partille

Vi har nannies i hela Partille med omnejd. Oavsett om ni bor centralt eller ute på landsbygden, får ni alltid en barnvakt som är personligt utvald av våra barnpassningsspecialister.

Vi ger dig skräddarsydd barnpassning

NannyPoppins erbjuder barnpassning på en rad olika upplägg. I Partille är det populärt med en barnvakt som hämtar/lämnar på förskola eller skola. Andra vanliga upplägg inkluderar heltid/deltid och barnpassning vid behov.

Hör av er till oss, så får ni förslag på barnvakter i Partille som passar just er!

Personlig Barnvakt Partille

Duktiga barnvakter i Partille

Barnvakt Ebba i Partille

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Partille

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Partille

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Partille

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Partille

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Partille

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Partille

Kom igång med barnpassning i Partille

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Partille.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning!

Kom igång med barnpassning i Partille

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Partille?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Partille med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Partille, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Partille

Varför väljer så många en barnvakt i Partille från NannyPoppins?

Barnvakt Partille | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Partille är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Partille | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Partille kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Partille | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Partille med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Partille | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Partille som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Partille | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Partille | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Partille

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Partille är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Partille några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Partille

Barnpassning i Partille då det behövs

Låt en utbildad och engagerad barnvakt hjälpa er med barnpassning i Partille då ni behöver stödet.

Oavsett om ni behöver en barnvakt i Partille till helgen eller vill ordna med en person som kommer varje dag för att hämta på förskolan så ska ni vända er till oss. Vi har en stor bas av utbildade barnvakter som vill jobba med barn på ett säkert och kreativt sätt. De har tidigare erfarenhet och vi har sett noga på deras referenser. Dessutom så har vi valt ut personer som har en positiv inställning och tålamod. En barnflicka i Partille från NannyPoppins är det perfekta valet då ni vill att barnen ska vara i säkra händer då ni inte kan vara hemma med dem.

Barnvakterna som får jobba med oss har förstås goda referenser men de är också intresserade av att utvecklas. Det kan de göra tack vare våra internutbildningar. Vi har experter som ger varje nanny hjälp så att hon kan bli bättre på jobbet. Det kan ju vara så att en barnvakt har stor erfarenhet av en viss åldersgrupp men behöver lära sig lite mer om lekar som passar en annan. Då finns vi här med kunskapen som krävs för att varje uppdrag ska bli skräddarsytt och riktigt lyckat.

Ni kan boka in en nanny i Partille som kommer på kvällar eller kanske till helgen. Vi matchar er med personer som har tid att jobba då ni behöver hjälpen. Ni får prova på en första träff och då kan ni prata mer om behoven som finns. Kanske är det så att ett barn behöver lite mer hjälp med läxorna. Det kan vår barnvakt hjälpa till med! Observera att vi finns i hela Göteborg. En barnflicka ska klara mycket! I varje fall om hon är utbildad och har erfarenhet. Det viktigaste är att hon lyssnar på er. Hon måste ta reda på vad som är viktigt hemma hos er och hur barnen ska passas. Med en lyhörd nanny så får ni riktigt bra barnpassning i Partille. Dessutom så kommer barnen att trivas väldigt bra i hennes sällskap. Hon har kommit för deras skull och har tid att lyssna, leka och skratta. Barnen har inget emot att städa upp efter leken då de får göra det med en så positiv och bra person. Det gillar föräldrar! Här hittar ni alla våra städer, och här kan ni läsa mer om våra priser och upplägg.

När kan man börja med barnpassning?

Ni kan börja på en gång! För riktigt små barn så kan det vara bra att begränsa barnpassningen till kortare perioder. Men det här är individuellt. Vi ser till att ni får en barnvakt i Partille som har erfarenheten som krävs för ett eller flera barn. Hon kommer att klara av jobbet och kan starta omgående. Det är bara att kontakta oss så bokar vi in ett första möte. Ju snarare ni träffar er nanny desto bättre. Med hennes hjälp så kommer schemat äntligen att gå ihop!

Var kan jag få en barnvakt i Partille?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Partille oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som hela Göteborg, Sävedalen, Jonsered, Kåhög, Öjersjö, Lexbydal, Tultered och Hallen. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Partille för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg och säker barnvakt i Partille till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Partille!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning?

Vi hjälper många familjer i Partille med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Partille är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Partille dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Partille börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Partille

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Partille
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Partille som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7