Barnpassning i Partille

Professionell, erfaren
& flexibel barnpassning

Barnpassning i Partille då det behövs

Låt en utbildad och engagerad barnvakt hjälpa er med barnpassning i Partille då ni behöver stödet.

Oavsett om ni behöver en barnvakt i Partille till helgen eller vill ordna med en person som kommer varje dag för att hämta på förskolan så ska ni vända er till oss. Vi har en stor bas av utbildade barnvakter som vill jobba med barn på ett säkert och kreativt sätt. De har tidigare erfarenhet och vi har sett noga på deras referenser. Dessutom så har vi valt ut personer som har en positiv inställning och tålamod. En barnflicka i Partille från NannyPoppins är det perfekta valet då ni vill att barnen ska vara i säkra händer då ni inte kan vara hemma med dem.

Barnvakterna som får jobba med oss har förstås goda referenser men de är också intresserade av att utvecklas. Det kan de göra tack vare våra internutbildningar. Vi har experter som ger varje nanny hjälp så att hon kan bli bättre på jobbet. Det kan ju vara så att en barnvakt har stor erfarenhet av en viss åldersgrupp men behöver lära sig lite mer om lekar som passar en annan. Då finns vi här med kunskapen som krävs för att varje uppdrag ska bli skräddarsytt och riktigt lyckat.

Ni kan boka in en nanny i Partille som kommer på kvällar eller kanske till helgen. Vi matchar er med personer som har tid att jobba då ni behöver hjälpen. Ni får prova på en första träff och då kan ni prata mer om behoven som finns. Kanske är det så att ett barn behöver lite mer hjälp med läxorna. Det kan vår barnvakt hjälpa till med! Observera att vi finns i hela Göteborg.

Läs mer om vår barnpassning

Vad ska en barnvakt i Partille klara av?

En barnflicka ska klara mycket! I varje fall om hon är utbildad och har erfarenhet. Det viktigaste är att hon lyssnar på er. Hon måste ta reda på vad som är viktigt hemma hos er och hur barnen ska passas. Med en lyhörd nanny så får ni riktigt bra barnpassning i Partille. Dessutom så kommer barnen att trivas väldigt bra i hennes sällskap. Hon har kommit för deras skull och har tid att lyssna, leka och skratta. Barnen har inget emot att städa upp efter leken då de får göra det med en så positiv och bra person. Det gillar föräldrar! Här hittar ni alla våra städer, och här kan ni läsa mer om våra priser och upplägg.

När kan man börja med barnpassning?

Ni kan börja på en gång! För riktigt små barn så kan det vara bra att begränsa barnpassningen till kortare perioder. Men det här är individuellt. Vi ser till att ni får en barnvakt i Partille som har erfarenheten som krävs för ett eller flera barn. Hon kommer att klara av jobbet och kan starta omgående. Det är bara att kontakta oss så bokar vi in ett första möte. Ju snarare ni träffar er nanny desto bättre. Med hennes hjälp så kommer schemat äntligen att gå ihop!

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert