• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Hörby

 • Hitta en trygg barnvakt i Hörby
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Hörby
 • Få en utbildad barnvakt i Hörby
Barnvakt Hörby
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Hörby

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Hörby

I Hörby erbjuder professionell barnpassning oavsett om du bor i centrum eller en bit utanför. Alla våra barnvakter i Hörby är trygga och utbildade, vilket vi säkerställer genom vår gedigna rekryteringsprocess.

Välj rätt upplägg för din familj

Det allra vanligaste upplägget i Hörby är hämtning/lämning. Utöver det erbjuder vi även en barnvakt på deltid, heltid och vid behov. Välj ett eller kombinera upplägg för skräddarsydd barnpassning!

Personlig Barnvakt Hörby

Duktiga barnvakter i Hörby

Barnvakt Ebba i Hörby

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Hörby

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Hörby

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Hörby

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Hörby

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Hörby

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Hörby

Kom igång med barnpassning i Hörby

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Hörby.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Hörby!

Kom igång med barnpassning i Hörby

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Hörby?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Hörby med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Hörby, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Hörby

Varför väljer så många en barnvakt i Hörby från NannyPoppins?

Barnvakt Hörby | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Hörby är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Hörby | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Hörby kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Hörby | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Hörby med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Hörby | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Hörby som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Hörby | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Hörby | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Hörby

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Hörby är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Hörby några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Hörby

Utbildad & Certifierad barnvakt i Hörby

Det blir lugn och ro med en utbildad barnvakt från NannyPoppins som ger smidig barnpassning i Hörby så ofta som det behövs.

Med ett fullt schema och många järn i elden så finns risken för att man blir så stressad att glädjen försvinner. Man kan ha mycket att göra men ändå känna lust och kraft om man bara planerar på rätt sätt. Istället för att försöka sicksacka mellan bilarna på väg från jobbet för att nå förskolan innan stängning så kan man låta en barnvakt i Hörby hämta. Hon kommer i tid och går sedan hem i lugn och ro med barnet eller barnen. Stressen försvinner och då blir det plats för livsglädje.

Vi har en barnflicka i Hörby som kan komma precis när ni behöver hjälpen. Det spelar ingen roll om ni vill att barnflickan ska komma varje dag eller en kväll i månaden. Med en stor bas av utbildade barnvakter så kan vi se till att ni får barnpassningen av rätt person. Det betyder till exempel att hon faktiskt är intresserad av att komma då ni har avtalat. Bara det att ni från start kan lita på att nannyn är intresserad av att jobba så mycket eller så lite som ni kan erbjuda är en stor hjälp. Det leder till att hon verkligen dyker upp och att ni inte måste hitta nödlösningar i sista stund.

Vi har också tagit fram olika prismodeller som ni kan läsa om på startsidan. De är till för att ni ska få den typ av barnpassning i Hörby som ni behöver till ett pris som är skäligt. Samtidigt så kommer er barnvakt att uppleva att det lönar sig att ta uppdraget då hon får bra betalt. Att hon bor i Hörby är också bra för då går det snabbt att komma hem till er och så finns kunskapen om adresser där ni behöver få hjälp med hämtning eller lämning.

Utbildning är viktigt

Vi utbildar våra nannys så att de är säkra och insatta i hur barn fungerar. Det gör att de jobbar på ett förebyggande sätt och att de vet vilka aktiviteter som är lämpliga för vilka åldrar. Barnen kommer att få leka och ha kul. Men vi lägger också vikt vid rutiner. Det ska städas efter lek och mellanmål. Barn tycker för det mesta att det här är kul då de får plocka upp leksaker tillsammans med en glad och snäll barnvakt som samtidigt pratar och uppmuntrar. Vi har också experter som hela tiden stöttar våra barnvakter så att de kan bli ännu bättre på att passa barn.

Var kan jag få en barnvakt i Hörby?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Hörby oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Askeröd, Galgabacken, Lyby, Satserup, Slagtofta, Södra Rörum, Osbyholm, Önneköp och Östraby. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Hörby för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Hörby!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Hörby?

Vi hjälper många familjer i Hörby med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Hörby är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en nanny dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Hörby börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Hörby

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Hörby
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Hörby som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7