Barnvakt Hörby

Lös livspusslet med en
noggrant utvald barnvakt

Utbildad & Certifierad barnvakt i Hörby

Det blir lugn och ro med en utbildad barnvakt från NannyPoppins som ger smidig barnpassning i Hörby så ofta som det behövs.

Med ett fullt schema och många järn i elden så finns risken för att man blir så stressad att glädjen försvinner. Man kan ha mycket att göra men ändå känna lust och kraft om man bara planerar på rätt sätt. Istället för att försöka sicksacka mellan bilarna på väg från jobbet för att nå förskolan innan stängning så kan man låta en barnvakt i Hörby hämta. Hon kommer i tid och går sedan hem i lugn och ro med barnet eller barnen. Stressen försvinner och då blir det plats för livsglädje.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt Hörby

Vi har en barnflicka i Hörby som kan komma precis när ni behöver hjälpen. Det spelar ingen roll om ni vill att barnflickan ska komma varje dag eller en kväll i månaden. Med en stor bas av utbildade barnvakter så kan vi se till att ni får barnpassningen av rätt person. Det betyder till exempel att hon faktiskt är intresserad av att komma då ni har avtalat. Bara det att ni från start kan lita på att nannyn är intresserad av att jobba så mycket eller så lite som ni kan erbjuda är en stor hjälp. Det leder till att hon verkligen dyker upp och att ni inte måste hitta nödlösningar i sista stund.

Vi har också tagit fram olika prismodeller som ni kan läsa om på startsidan. De är till för att ni ska få den typ av barnpassning i Hörby som ni behöver till ett pris som är skäligt. Samtidigt så kommer er barnvakt att uppleva att det lönar sig att ta uppdraget då hon får bra betalt. Att hon bor i Hörby är också bra för då går det snabbt att komma hem till er och så finns kunskapen om adresser där ni behöver få hjälp med hämtning eller lämning.

Utbildning är viktigt

Vi utbildar våra nannys så att de är säkra och insatta i hur barn fungerar. Det gör att de jobbar på ett förebyggande sätt och att de vet vilka aktiviteter som är lämpliga för vilka åldrar. Barnen kommer att få leka och ha kul. Men vi lägger också vikt vid rutiner. Det ska städas efter lek och mellanmål. Barn tycker för det mesta att det här är kul då de får plocka upp leksaker tillsammans med en glad och snäll barnvakt som samtidigt pratar och uppmuntrar. Vi har också experter som hela tiden stöttar våra barnvakter så att de kan bli ännu bättre på att passa barn.

Hör av er till oss så ordnar vi med ett första möte med en barnvakt i Hörby som vi tror kommer att passa er familj alldeles utmärkt!

Var kan jag få en barnvakt i Hörby?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Hörby oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Askeröd, Galgabacken, Lyby, Satserup, Slagtofta, Södra Rörum, Osbyholm, Önneköp och Östraby. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Hörby för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Hörby!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Hörby?

Vi hjälper många familjer i Hörby med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Hörby är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Hörby dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Hörby börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

 

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Hörby

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Hörby
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

 

Kontakta oss nu för en barnvakt i Hörby som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert