• 5000+ nöjda familjer
  • Vårt mål: Bästa barnvakterna
  • Barnpassning i hela Sverige

Barnvakt Ängelholm

  • Vårt mål: Ängelholms bästa barnpassning
  • Få en trygg och utbildad barnvakt i Ängelholm
  • 5000+ nöjda familjer varje år
Barnvakt Ängelholm
Barnvakt i parken i Ängelholm

Barnpassning i Ängelholm med utbildad barnvakt

Lär känna er barnvakt som har lång erfaren och även utbildning för att ge er säker barnpassning i Ängelholm.

Det är ganska vanligt att föräldrar inte kräver att barnvakten har utbildning. Men med NannyPoppins så kan ni räkna med att få en barnvakt i Ängelholm som har både erfarenhet och utbildning. Hon har jobbat med barn tidigare och kommer med goda referenser. Dessutom så har vi sett till att barnflickan är säkerhetsutbildad. Hon kan första hjälpen och har också lärt sig hjärt- och lungräddning för barn. Med RUT så blir priset för barnpassningen i stort sett detsamma som ni hade betalat en outbildad person i handen så det finns verkligen ingen anledning till att sänka kraven!

Utöver säkerhetsutbildning så ger vi interna kurser där barnvakten lär sig vår pedagogiska metod. Den är viktig. En nanny i Ängelholm måste alltid ha full kontroll över situationen. Det kommer hon att ha då hon vet hur hon ska hantera olika åldrar, viljor, humör och busighet. Dessutom så kommer hon att lära sig bra och utvecklande lekar som passar fint inomhus och utomhus. Det här gör att hon snabbt blir en favorit bland de små och de väntar glatt på nästa gång som det blir dags för barnvakt.

Vi har skapat olika prismodeller för att göra det lätt att få prisvärd barnpassning då det behövs. Tanken är att ni lätt ska få hjälp av en barnvakt i Ängelholm då ni behöver det. Vi har barnvakter som är ute efter kvällsjobb och som absolut kan komma och passa barnen till helgen. De kan se till att helgen blir lite extra festlig och att ni kommer hem till barn som har nattats och kanske rentav redan sover.

Regelbunden barnpassning i Ängelholm

Det går också mycket bra att få regelbunden barnpassning från oss. Då ni behöver hjälp varje dag eller flera gånger i veckan så skickar vi en barnflicka som har tid till detta. Hon kan hämta barnen från förskola och skola. Hon kommer också att kunna ta hand om mellanmål och se till att barn som har fritidsaktiviteter kommer säkert till dessa.

Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa er med barnvakt i Ängelholm. Berätta mer om er familj så kan vi skicka en bra barnflicka för ett första prova-på-tillfälle. Det är ett möte som lägger grunden till barnpassning som ni kommer att trivas mycket bra med. Tala om för barnvakten hur allting fungerar hos er och låt barnen bekanta sig redan innan det blir dags för barnpassning utan föräldrar på plats.

Var kan jag få en barnvakt i Ängelholm?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Ängelholm oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Björkhagen, Luntertun, Magnarp, Rebbelberga, Skepparkroken, Skälderviken, Stora Hult och Vejbystrand. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Ängelholm för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Ängelholm!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7