Barnvakt Bjärred

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Utbildad barnpassning i Bjärred

NannyPoppins har huvudkontor i Lund och några av våra absolut bästa barnvakter finns även i Lomma & Bjärred. Ring in till kontoret på 0774 – 21 88 21 så berättar vi mer!

Vårt mål är att ha Sveriges bästa barnflickor och nannies! Vilket för oss innebär att man kombinerar kärlek för barn och att man har erfarenhet så att du som förälder kan känna dig trygg.

Vi erbjuder både barnpassning vid behov (klippkort) och regelbundet. Du och er barnvakt kommer tillsammans fram till när ni vill köra. Detta pass kan också flyttas om ni skulle behöva det, förutsatt att er nanny kan. Har ni en öppen dialog med en barnvakt i Lomma & Bjärred blir det hur bra som helst! Välkommen till NannyPoppins i Lomma och Bjärred!

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt Bjärred

Känner du att det är svårt att hinna med allt du vill och samtidigt få allting att fungera smidigt i din vardag. Då kan en barnvakt från NannyPoppins vara lösningen. Vi hjälper dig att få livspusslet att fungera. Vi finns till för att hjälpa familjers barn och samtidigt hjälpa familjen att få vardagen att fungera utan krångel. Barnen kan känna sig trygga tillsammans med oss tack vare att våra barnvakter är noggrant utvalda och certifierade, de har dessutom fått olycksfallsutbildning och är försäkrade. Arbeta klart i lugn och ro medans barnvakten hämtar barnen på dagis, tillagar en enkel middag och hjälper dem med hemläxor och leker med dem.

Våra barnvakter är flexibla och kan anpassa sig efter just er familjs schema. Vi erbjuder en schysst lösning på vardagspusslet med vår barnpassningstjänst. Du kan boka in din egen barnvakt efter ett bestämt schema varje vecka eller du kan få hjälp vid sporadiska tillfällen. Det går även att ordna med barnpassning under nattetid. För att kunna erbjuda den bästa hjälpen för varje familj får våra barnvakter kontinuerlig coaching från någon av våra barnvaktsspecialister. Vår barnpassning börjar alltid med ett prova-på möte utan bindning med din utvalda barnvakt. Vill du veta mer om vår barnpassningstjänst och hur vi kan hjälpa just dig kan du kontakta oss så svarar vi på alla dina frågor.

Hur går barnpassningen till?

Barnpassningen i Bjärred börjar alltid med en prova-på träff med barnvakten innan barnpassningen kommer igång på riktigt. Efter den första träffen kan du dessutom använda dig av RUT-avdraget som gäller för barnpassning, det betyder att du betalar hälften av vårt ordinarie pris och sedan begär vi själva ut resterande hälft från Skatteverket. Våra barnvakter är väldigt flexibla och kan anpassa sig efter din familjs schema.

Tack vare RUT-avdraget kan du få kvalitetssäkrad barnpassning till samma pris som om du skulle betala någon direkt i handen. Du får en noggrant utvald, olycksfallsutbildad och certifierad barnvakt som dessutom är försäkrad och flexibel nog att kunna anpassa sig efter de tider du väljer att du behöver barnpassning, till samma pris som en outbildad person. Våra barnvakter finns till för att kunna ge dig en schysst lösning på ditt vardagspussel, och vi vet alla att vardagspusslet inte alltid går smidigt ihop. Tillsammans med oss är dina barn trygga och du slipper stressa i din vardag. Alla våra barnvakter får dessutom kontinuerlig coaching och hjälp från någon av våra barnvaktsspecialister.

Mer om barnvakt i Bjärred

Även Bjärred ligger varmt om hjärtat då det är en av de kommuner vi har flest duktiga barnvakter som gärna hjälper till – både vid korta tillfällen vid behov eller mer regelbundet där barnvakt och barnen lär känna varandra djupare med kontinuerliga träffar för er barnpassning i Bjärred.

Var kan jag få en barnvakt i Bjärred?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Bjärred oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Borgeby, Bjärehov, Löddesnäs, Haboljung och Gamla Bjärred. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Bjärred för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Bjärred!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Bjärred?

Vi hjälper många familjer i Bjärred med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Bjärred är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Bjärred dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Bjärred börjar ni alltid med ett prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

 

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Bjärred

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Bjärred
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

 

Kontakta oss nu för en barnvakt i Bjärred som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert