Barnpassning i Bjärred

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Utbildad barnpassning i Bjärred

NannyPoppins har huvudkontor i Lund och några av våra absolut bästa barnvakter finns även i Lomma & Bjärred. Ring in till kontoret på 0774 – 21 88 21 så berättar vi mer!

Vårt mål är att ha Sveriges bästa barnflickor och nannies! Vilket för oss innebär att man kombinerar kärlek för barn och att man har erfarenhet så att du som förälder kan känna dig trygg.

Vi erbjuder både barnpassning vid behov (klippkort) och regelbundet. Du och er barnvakt kommer tillsammans fram till när ni vill köra. Detta pass kan också flyttas om ni skulle behöva det, förutsatt att er nanny kan. Har ni en öppen dialog med en barnvakt i Lomma & Bjärred blir det hur bra som helst! Välkommen till NannyPoppins i Lomma och Bjärred!

Läs mer om vår barnpassning

Få en personlig barnvakt i Bjärred

Känner du att det är svårt att hinna med allt du vill och samtidigt få allting att fungera smidigt i din vardag. Då kan en barnvakt från NannyPoppins vara lösningen. Vi hjälper dig att få livspusslet att fungera. Vi finns till för att hjälpa familjers barn och samtidigt hjälpa familjen att få vardagen att fungera utan krångel. Barnen kan känna sig trygga tillsammans med oss tack vare att våra barnvakter är noggrant utvalda och certifierade, de har dessutom fått olycksfallsutbildning och är försäkrade. Arbeta klart i lugn och ro medans barnvakten hämtar barnen på dagis, tillagar en enkel middag och hjälper dem med hemläxor och leker med dem.

Våra barnvakter är flexibla och kan anpassa sig efter just er familjs schema. Vi erbjuder en schysst lösning på vardagspusslet med vår barnpassningstjänst. Du kan boka in din egen barnvakt efter ett bestämt schema varje vecka eller du kan få hjälp vid sporadiska tillfällen. Det går även att ordna med barnpassning under nattetid. För att kunna erbjuda den bästa hjälpen för varje familj får våra barnvakter kontinuerlig coaching från någon av våra barnvaktsspecialister. Vår barnpassning börjar alltid med ett gratis prova-på möte. Vill du veta mer om vår barnpassningstjänst och hur vi kan hjälpa just dig kan du kontakta oss så svarar vi på alla dina frågor.

Hur går barnpassningen till?

Barnpassningen i Bjärred börjar alltid med en första gratis prova-på träff med barnvakten innan barnpassningen kommer igång på riktigt. Efter den första träffen kan du dessutom använda dig av RUT-avdraget som gäller för barnpassning, det betyder att du betalar hälften av vårt ordinarie pris och sedan begär vi själva ut resterande hälft från Skatteverket. Våra barnvakter är väldigt flexibla och kan anpassa sig efter din familjs schema.

Tack vare RUT-avdraget kan du få kvalitetssäkrad barnpassning till samma pris som om du skulle betala någon direkt i handen. Du får en noggrant utvald, olycksfallsutbildad och certifierad barnvakt som dessutom är försäkrad och flexibel nog att kunna anpassa sig efter de tider du väljer att du behöver barnpassning, till samma pris som en outbildad person. Våra barnvakter finns till för att kunna ge dig en schysst lösning på ditt vardagspussel, och vi vet alla att vardagspusslet inte alltid går smidigt ihop. Tillsammans med oss är dina barn trygga och du slipper stressa i din vardag. Alla våra barnvakter får dessutom kontinuerlig coaching och hjälp från någon av våra barnvaktsspecialister.

Mer om barnvakt i Bjärred

Även Bjärred ligger varmt om hjärtat då det är en av de kommuner vi har flest duktiga barnvakter som gärna hjälper till – både vid korta tillfällen vid behov eller mer regelbundet där barnvakt och barnen lär känna varandra djupare med kontinuerliga träffar för er barnpassning i Bjärred.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert