• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Varberg

 • Hitta en trygg barnvakt i Varberg
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Varberg
 • Få en utbildad barnvakt i Varberg
Barnvakt Varberg
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Varberg

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Varberg

Att hitta en barnvakt i Varberg med omnejd är enkelt med NannyPoppins! Vi handplockar alla barnvakter för våra familjer, så att vi kan säkerställa att ni får riktigt bra barnpassning.

Vi ger er flexibel, trygg och säker barnpassning

Alla våra barnvakter har genomgått en noggrann rekryteringsprocess, vilket inkluderar utbildningar, certifieringar i bland annat HLR för barn och bakgrundskontroller.

Välj bland våra upplägg för barnpassning som passar just din familj och era behov. I Varberg är det vanligast med hämtning/lämning.

Personlig Barnvakt Varberg

Duktiga barnvakter i Varberg

Barnvakt Ebba i Varberg

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Varberg

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Varberg

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Varberg

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Varberg

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Varberg

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Varberg

Kom igång med barnpassning i Varberg

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Varberg.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Varberg!

Kom igång med barnpassning i Varberg

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Varberg?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Varberg med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Varberg, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Varberg

Varför väljer så många en barnvakt i Varberg från NannyPoppins?

Barnvakt Varberg | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Varberg är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Varberg | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Varberg kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Varberg | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Varberg med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Varberg | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Varberg som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Varberg | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Varberg | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Varberg

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Varberg är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Varberg några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Varberg

Barnpassning i Varberg för alla åldrar

Hur tidigt kan man egentligen börja med barnvakt i Varberg? Det här är en viktig fråga som inte har ett enda svar. Barn går igenom olika utvecklingsfaser och det kan faktiskt vara lättare att börja med en barnflicka i Varberg då barnet är 3 månader än då det är 8 månader. Många familjer anlitar oss för att få regelbunden hjälp med barn i förskole- och skolålder. Det kan till exempel vara så att man vill få hämtning av ett barn på förskolan och sedan hjälp med flera syskon hemma under några timmars tid.

Vi utbildar våra barnvakter så att de kan ge barnpassning i Varberg för olika åldrar. Även om en barnvakt från oss kommer med erfarenhet av tidigare uppdrag så kan det förstås vara nytt att jobba med yngre eller äldre barn. NannyPoppins har experter som ger barnvakterna stöd och ser till att de kan jobba på ett kreativt och professionellt sätt. Vi kan också ge tips till föräldrar som undrar hur de kan komma igång med en nanny i Varberg då de kanske aldrig tidigare har haft barnvakt.

Hör av er till oss idag för att få veta mer om hur vi ordnar med barnflicka då ni behöver det regelbundet såväl som för enstaka kvällar och helger. Fråga även om RUT som gör att priset för professionell barnpassning blir mycket fördelaktigt.

Vad en barnvakt i Varberg kan förväntas göra är mycket individuellt. Våra barnflickor är mycket professionella. De klarar för det mesta mycket mer än vad som förväntas. Familjer blir glatt överraskade då de kommer hem och hittar barn som är redo för nattning och kök som är i ordning. En duktig barnflicka i Varberg förstår att man måste städa upp efter lek och att barn mår bra av rutiner. Rutinerna är era och det är också därför som det är så viktigt att ni talar om för er nanny hur ni vill ha det.

Det kan också vara bra att veta att våra barnvakter har utbildning i säkerhet. De kan första hjälpen och är väl medvetna om hur viktigt det är att hela tiden vara uppmärksamma. Det gör att föräldrar kan känna sig lugna då nannyn är på plats.

Boka in ett första möte

Vi föreslår att ni kontaktar oss för att boka in ett första möte. Tala om för oss när ni behöver hjälp så att vi kan välja en barnvakt i Varberg som har tid då. Det första mötet kostar ingenting och det är då som ni kan berätta lite mer om ert hushåll och era barn. Barnflickan kan anteckna och se till att ni får barnpassning i Varberg som är skräddarsydd för just era behov. Det är också bra för barnen att få bekanta sig lite med den person som ska hämta på förskola och hjälpa till därhemma. Då känns det tryggare när barnpassningen väl börjar på riktigt utan att föräldrarna är där.

Var kan jag få en barnvakt i Varberg?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Varberg oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Apelviken, Håsten, Jonstaka, Norra förstaden, Platsarna och Södra Villastaden. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Varberg för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Varberg!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Varberg?

Vi hjälper många familjer i Varberg med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Varberg är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Varberg dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Varberg börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Varberg

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Varberg
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Varberg som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7