• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Nacka

 • Hitta en trygg barnvakt i Nacka
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Nacka
 • Få en utbildad barnvakt i Nacka
Barnvakt Nacka
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Nacka

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Nacka

På NannyPoppins erbjuder vi barnvakter hela i Nacka! Din familj blir personligt matchade med en barnvakt utifrån era behov. Alla våra barnvakter är utbildade och trygga, med erfarenhet av att passa barn i en mängd olika åldrar.

Ett första möte med barnvakten, utan bindning

I Nacka har ett trygghetserbjudande, där ert första prova-på-möte med er nanny är helt utan bindning. Detta för att se till att er barnflicka är en match som fungerar med hela familjen och som ni känner er trygga med. 

Personlig Barnvakt Nacka

Duktiga barnvakter i Nacka

Barnvakt Ebba i Nacka

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Nacka

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Nacka

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Nacka

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Nacka

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Nacka

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Nacka

Kom igång med barnpassning i Nacka

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Nacka.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Nacka!

Kom igång med barnpassning i Nacka

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Nacka?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Nacka med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Nacka, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Nacka

Varför väljer så många en barnvakt i Nacka från NannyPoppins?

Barnvakt Nacka | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Nacka är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Nacka | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Nacka kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Nacka | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Nacka med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Nacka | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Nacka som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Nacka | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Nacka | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Nacka

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Nacka är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Nacka några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Nacka

Hitta en barnvakt i Nacka

Vi har inte bara en bra barnvakt i Nacka, vi har flera! Det är det som gör det möjligt för NannyPoppins att erbjuda barnfamiljer skräddarsydd hjälp från barnflickor som är utbildade och som kommer med stor erfarenhet av barn i olika åldrar. Med oss så får ni säker barnpassning då ni behöver den och vi har tagit fram olika prismodeller för att göra tjänsten tillgänglig för fler.

Det går att använda ett smart klippkort då man behöver barnpassning i Nacka då och då men ändå vill få samma fina pris som vi ger då det handlar om regelbunden hjälp. Ta en titt på våra prismodeller och kontakta oss gärna för mer information om detta och om hur vi kan hjälpa till med rutavdrag för ett riktigt lågt pris för professionella barnpassningstjänster.

Vi vet att det finns stora fördelar med att få barnpassningen lokalt. Det gör det ju möjligt att ordna med hjälpen med kortare varsel och så är det förstås så att barnvakter ser en fördel med att inte behöva resa så långt. Vi har ett nätverk med barnflickor som finns i Nackaområdet och som snabbt kan komma för att passa på kvällar och helger såväl som dagligen.

En barnvakt i Nacka som kommer från oss är dock alltid redo att jobba de timmar som gäller. Vi har nämligen i förväg sett till att bara skicka personer som är intresserade av de timmar som ni kan erbjuda. Det här leder till högre pålitlighet så att ni kan räkna med att barnflickan kommer som planerat.

Barnens säkerhet kommer först

Man ska aldrig tumma på säkerheten och det behöver man inte heller då man kan få en certifierad barnvakt till samma pris som man hade betalat svart till en person utan utbildning. Vi skickar bara personer som har genomgått våra utbildningar och som vet hur man utför första hjälpen och vad man gör för att hålla små barn säkra och trygga. Även om barnvakten som börjar jobba med oss tidigare har haft många uppdrag så tar vi inga risker. Vi ger också vidareutbildning och coachar barnflickan så att hon blir vassare och mer erfaren med varje uppdrag.

En barnvakt i Nacka som klarar varierade uppgifter

Vi utbildar också våra barnvakter så att de kan jobba på ett flexibelt sätt och klara olika uppgifter. Med en barnvakt Nacka har från oss så får ni hjälp med allt från hämtning till matlagning. Det här kan ni prata om med barnvakten vid det första mötet. Första gången ni ses är till för att prova på och för att lära känna varandra lite bättre. Då ska ni ta chansen att ställa viktiga frågor och att visa hur rutinerna i ert hem ser ut. Det här lägger grunden till barnpassning i Nacka som ni kommer att bli riktigt nöjda med.

Läs mer om vår barnpassning i Stockholm med omnejd.

Var kan jag få en barnvakt i Nacka?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Nacka oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Sicklaön, Älta, Kummelnäs, Boo, Fisksätra, Hästhagen, Kil, Saltsjöbaden och Stockholm. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Nacka för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg nanny i Nacka!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Nacka?

Vi hjälper många familjer i Nacka med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Nacka är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Nacka dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Nacka börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnvakt Nacka

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Nacka
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Nacka som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7