• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Kungsholmen

 • Hitta en trygg barnvakt i Kungsholmen
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Kungsholmen
 • Få en utbildad barnvakt i Kungsholmen
Barnvakt Kungsholmen
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Kungsholmen

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Kungsholmen

Vi arbetar för att alla våra familjer i Kungsholmen ska få en duktig, professionell och utbildad barnvakt, oavsett om ni bor i centrum eller lite utanför. Alla våra nannies är försäkrade, flexibla och riktigt kompetenta när det kommer till att passa barn.

Olika upplägg för skräddarsydd barnpassning 

Välj bland våra upplägg för barnpassning som passar just din familj. Ett extra populärt upplägg i Kungsholmen är hämtning/lämning, men vi erbjuder även en barnvakt vid behov eller på heltid/deltid.

Personlig Barnvakt Kungsholmen

Duktiga barnvakter i Kungsholmen

Barnvakt Ebba i Kungsholmen

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Kungsholmen

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Kungsholmen

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Kungsholmen

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Kungsholmen

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Kungsholmen

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Kungsholmen

Kom igång med barnpassning i Kungsholmen

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Kungsholmen.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Kungsholmen!

Kom igång med barnpassning i Kungsholmen

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Kungsholmen?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Kungsholmen med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Kungsholmen, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Kungsholmen

Varför väljer så många en barnvakt i Kungsholmen från NannyPoppins?

Barnvakt Kungsholmen | Personlig nanny, barnpassning f.149kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Kungsholmen är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Kungsholmen | Personlig nanny, barnpassning f.149kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Kungsholmen kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Kungsholmen | Personlig nanny, barnpassning f.149kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Kungsholmen med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Kungsholmen | Personlig nanny, barnpassning f.149kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Kungsholmen som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Kungsholmen | Personlig nanny, barnpassning f.149kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Kungsholmen | Personlig nanny, barnpassning f.149kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Kungsholmen

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Kungsholmen är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Kungsholmen några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Kungsholmen

Barnvakten i Kungsholmen som gör gott

Med en utbildad och kreativ barnvakt så får ni barnpassning i Kungsholmen som barn och föräldrar mår så bra av. Se våra upplägg här.

Mindre stress, mer ordning i hemmet, gladare barn… Låter det som något ni skulle vilja se mer av? Det kan ni med hjälp av en barnvakt i Kungsholmen som ger er ett fantastiskt stöd och en ny tillvaro. Betänk att ni kan ringa en person som kommer och hämtar när det blir sent på jobbet, eller att den där dejten på restaurang en fredagskväll äntligen blir av. Allting är möjligt då man får hjälp av en utbildad nanny som gärna tar hand om de små tidig morgon, eftermiddag och kväll. Barnen får en ny vän som de kommer att lita på och föräldrar kan äntligen andas ut.

Hela familjen mår bra av att få barnpassning som är trygg och harmonisk. När man vet att barnvakten kommer att dyka upp som avtalat och att barnen verkligen ser fram emot detta så slipper man känna sig så stressad. Tempot kan sakta ner en aning och det är då som man faktiskt kan stanna till och njuta lite av de hektiska småbarnsåren. Läs mer om oss här.

Men vad ska en nanny på Kungsholmen egentligen göra? Det ser vi till att våra barnflickor vet! De är utbildade för att kunna leka utvecklande lekar med barn i olika åldrar. Dessutom så vet de att barnpassningen innebär aktivt arbete. Om barnen ser på en film så finns det antagligen disk i köket att ta hand om. Dessutom så är det ofta så att man helt kan hoppa över skärmar då det blir så roligt att leka lekar och bara samtala med barnvakten. Det går att se barnpassning på Kungsholmen från oss som likvärdig med andra fritidsaktiviteter som sport. Fast här får man ju individuellt uppmärksamhet vilket inte är så dumt.

Barnvakten kan läsa läxor med skolbarn och se till att de små också har det roligt. Om ni vill att nannyn ska natta så kan hon göra det. Upplägget är mycket flexibelt och vi har olika prismodeller som ni kan läsa mer om på startsidan. Det gör att föräldrar kan hitta en perfekt lösning med en barnvakt på Kungsholmen från NannyPoppins!

Boka in det första mötet

Vi föreslår att ni bokar in det första mötet med er blivande barnvakt på Kungsholmen. Hon finns nära er i samma kommun eller i Stockholm och kan snabbt komma på besök. Det första mötet är ett prova-på-möte och då kan ni prata mer med barnflickan. Hon vill förstås också lära känna barnen och leka lite med dem så att de känner sig trygga när hon kommer att passa dem ensam. Se till att det första mötet blir produktivt och berätta mer om er familj och de behov som finns. Det lägger grunden för riktigt bra barnpassning som ni kan lita på.

Var kan jag få en barnvakt på Kungsholmen?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Kungsholmen oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Stadshagen, Kristineberg, Fredhäll, Marieberg, Stora Essingen, Lilla Esssingen, Hornsberg och Rådhuset. Vår barnpassning finns i hela Stockholm med omnejd. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny på Kungsholmen för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny på Kungsholmen!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning på Kungsholmen?

Vi hjälper många familjer på Kungsholmen med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt på Kungsholmen är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Kungsholmen dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. På Kungsholmen börjar ni alltid med ett första möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka på Kungsholmen

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Kungsholmen
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt på Kungsholmen som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7