• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Danderyd

 • Hitta en trygg barnvakt i Danderyd
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Danderyd
 • Få en utbildad barnvakt i Danderyd
Barnvakt Danderyd
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Danderyd

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Danderyd

Med NannyPoppins här det enkelt att hitta en barnvakt i Danderyd med omnejd. Vår barnpassning går självklart att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett nyfött barn eller ett barn i skolålder.

Vi ordnar en barnvakt utifrån era behov

NannyPoppins erbjuder en rad olika upplägg för en nanny som hjälper er att lösa livspusslet. Vårt allra vanligaste upplägg i just Danderyd är hämtning/lämning, men vi kan även hitta en nanny åt er för sporadiska tillfällen såväl som regelbunden barnpassning.

Personlig Barnvakt Danderyd

Duktiga barnvakter i Danderyd

Barnvakt Ebba i Danderyd

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Danderyd

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Danderyd

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Danderyd

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Danderyd

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Danderyd

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Danderyd

Kom igång med barnpassning i Danderyd

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Danderyd.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Danderyd!

Kom igång med barnpassning i Danderyd

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Danderyd?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Danderyd med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Danderyd, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Danderyd

Varför väljer så många en barnvakt i Danderyd från NannyPoppins?

Barnvakt Danderyd | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Danderyd är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Danderyd | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Danderyd kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Danderyd | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Danderyd med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Danderyd | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Danderyd som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Danderyd | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Danderyd | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Danderyd

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Danderyd är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Danderyd några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Danderyd

Säker och trygg barnvakt i Danderyd

Vi har en utbildad och säker barnvakt som kan ge er barnpassning i Danderyd som det går att lita på i alla lägen.I en perfekt värld så skulle man aldrig behöva stressa eller säga till barnen att man inte har tid. Men i vår värld så behöver föräldrar hjälp och det särskilt då de vill förbli lugna och orka med de små. Oavsett om man precis har fått en ny bebis eller om ett barn inte kan gå hem själv från skolan så är det viktigt att se till att stödet som krävs finns där. Med NannyPoppins så får ni en barnvakt i Danderyd och Stockholm med omnejd som hjälper er när ni behöver det och på rätt sätt. Vi har utbildade barnvakter som vet hur man tar hand om barn i olika åldrar.

Med tusentals ansökningar per år så kan vi välja ut de kandidater som är lämpliga för att passa barn. Det betyder att ni får en nanny i Danderyd som har gedigen erfarenhet av att passa barn självständigt och som dessutom har en mycket bra inställning. Hon är positiv och mycket lyhörd för era behov. Barnen kommer alltid först och ni kan räkna med full uppmärksamhet från barnvakten då hon finns på plats.

Alla barnflickor från oss kan första hjälpen och hjärt- och lungräddning. Vi ger dem utbildning inom säkerhet och ser till att de förstår hur man arbetar på ett förebyggande sätt. Det är på så vis som ni kan lita på säker och trygg barnpassning i Danderyd från oss.

Alla är vi olika och det är klart att det är viktigt att ni får barnpassningen av en person som både barn och vuxna trivs med. När vi väljer ut en barnvakt åt er så tänker vi på personlighet. I den mån som det går så kommer vi att se till att barnvakten delar era intressen. Det är självklart att det här är en hälsosam person med goda värderingar. Hon kommer ju att bli en förebild för barnen och det innebär ett stort ansvar.

Så börjar ni med barnpassningen

För att säkra att vi har valt rätt barnvakt i Danderyd åt er så börjar vi med ett prova-på-möte. Ni kan då testa barnvakten och se hur barnen uppfattar henne. Om ni av någon anledning känner att det inte känns rätt så ska ni säga till. Vi kan då ordna med en annan barnvakt som kan passa bättre. Av erfarenhet så vet vi att det för det mesta blir rätt då vi enbart skickar utbildade, engagerade och mycket trevliga barnvakter som tycker att barn är det bästa som finns.

Läs mer om vår priser och upplägg för barnpassningen.

Var kan jag få en barnvakt i Danderyd?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Danderyd oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Danderyd, Djursholm, Enebyberg och Djursholm. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Danderyd för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Danderyd!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Danderyd?

Vi hjälper många familjer i Danderyd med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Danderyd är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Danderyd dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Danderyd börjar ni alltid med ett prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Danderyd

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Danderyd
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Danderyd som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7