Barnvakt sökes i Stockholm

Lös livspusslet med en
noggrant utvald barnvakt

Vi hjälper dig när barnpassning sökes i Stockholm

När ni behöver och söker barnpassning i Stockholm finns NannyPoppins barnvakter här och hjälper dig med en utbildad barnvakt som tycker att barn är det bästa som finns!

Barnvakten i Stockholm kan göra den stora skillnaden mellan stress och lugn. Det ser vi gång på gång med våra barnvakter. När ni får hjälp av en barnvakt i Stockholm från NannyPoppins så hinner ni äntligen med. Små barn behöver inte jäktas med en barnvakt och föräldrar kan andas ut. När ni väl återförenas med barnen efter barnpassningen så är det med ett sinne där det finns plats för samtal, bokläsning och mys. Med tanke på detta så kan ni absolut se den barnvakt i Stockholm som sökes som en investering i hela familjens hälsa.

Barnvakt med intresse och engagemang

Något som får barn att verkligen tycka om sin barnvakt är att hon är intresserad av deras liv. Er barnvakt i Stockholm vill leka, lyssna, leka igen, göra läxor, borsta tänder och så leka lite till. Barnpassning av barnvakt i Stockholm kan bli en aktivitet som barnen verkligen ser fram emot då en utbildad och intresserad barnvakt kommer. Om er barnvakt tycker att jobbet med barnen är stimulerande så märks det. Med NannyPoppins barnvakter så är det också så att vi vidareutbildar duktiga barnvakter. Den barnvakt som sökes i Stockholm kan första hjälpen och som hela tiden lär sig mer. Er barnvakt i Stockholm förstår hur man ska hantera olika åldersgrupper och hur man ska tänka förebyggande så att de små alltid är säkra och trygga.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Så hittar vi den barnvakt som ni söker i Stockholm

När ni kontaktar oss för att få barnpassning varje dag eller någon kväll i månaden så tar vi reda på mer om er. Vi vill veta hur många barn som ska passas, om ni eventuellt behöver hjälp med hämtning på förskola, och givetvis också om det finns särskilda intressen. Med denna kunskap så kan vi matcha er med den barnvakt som sökes i Stockholm som har tid då ni behöver hjälpen och som passar er familj.

Ni kommer ses för ett första möte med barnvakten som vi har valt ut. Det här är mycket bra och något som gör det enklare att komma igång. Barnen kan leka med barnflickan och föräldrar kan ställa frågor samt visa hur hushållet fungerar. En bra barnvakt kan göra så mycket och det kommer ni snart att bli varse om. Hon kan ta hand om disk, vika tvätt och se till att allt flyter på som det ska i ert hem. Allt detta samtidigt som hon tar ansvaret för barnen som får hjälp med allt från säker promenad hem från skolan till läxläsning och tandborstning. Kontakta oss idag och boka in det första mötet!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert