Barnvakt Sigtuna

Professionell, erfaren
& flexibel barnpassning

Barnpassning i Sigtuna av utbildad barnvakt

Boka in ett prova-på-möte med den barnvakt som är utbildad för att ge er säker och kreativ barnpassning i Sigtuna. Läs mer om vår barnpassning i Stockholm, här.

När ni testar att ha en utbildad barnvakt i Sigtuna hos er så kommer ni att märka skillnaden. Många gånger så är det så att familjer blir förvånade över hur mycket en duktig barnflicka kan göra. Då tidigare barnpassning har gått ut på att en snäll granne sitter i soffan så är det klart att en kreativ och engagerad barnvakt upplevs som något helt fantastiskt. Barnvakten leker lekar med barnen, gör läxor, ser till att leksaker hamnar på rätt plats och tömmer diskhon efter mellanmålet. Det här gör att man som förälder kan andas och uppleva en sådan stor lättnad.

Utbildning innebär också att god kunskap om säkerhet finns. Då en barnflicka i Sigtuna kommer från oss så kan hon första hjälpen och har även grundläggande kunskap inom hjärt- och lungräddning. Vi ger interna utbildningar och ser till att varje nanny förstår hur hon kan agera på ett förebyggande sätt. Detta både då hon är utomhus i parken med barnen och då leken pågår därhemma.

Ni kan lita på att barnflickan från oss alltid är uppmärksam. Hon har kommit för att fokusera på barnen och det på ett aktivt sätt! Här hittar ni alla våra städer.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt Sigtuna

Ni väljer själva hur ofta ni vill få barnpassning i Sigtuna. Vi kan erbjuda lite olika prismodeller som ni kan läsa mer om på vår startsida. Det här gör det prisvärt att ta hjälp av en nanny i Sigtuna för korta uppdrag på kvällar och helger såväl som för många timmar per dag. Med RUT-avdrag så blir priset mycket lägre samtidigt som barnvakten får ordentligt betalt.

I och med att vi erbjuder barnvakter som finns lokalt så har vi goda alternativ även då ni behöver barnpassningen akut eller för en enstaka kväll per månad. Vår lösning är flexibel och personlig så tveka inte att kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan ordna med barnvakt när ni behöver hjälpen!

Ett första möte med er barnvakt i Sigtuna

När ni kontaktar oss så kommer vi att se på möjlig barnvakt för er. Vi försöker alltid matcha med tanke på när ni behöver hjälpen och hur er familj ser ut. Personlighet och intressen får betydelse för hur barnen kommer att trivas med barnvakten. Men en sak kan vi lova, barnflickor från NannyPoppins är positiva och kommer med full energi. De älskar att passa barn och vill gärna utvecklas på jobbet. Det betyder att de kommer att vara kreativa och verkligen stimulera barnen. Mindre tv och spel under barnpassningen med andra ord.

Vi ordnar med ett första möte som inte kostar något. Då får ni träffa nannyn som vi har valt ut. Barnen kan bekanta sig och föräldrar kan visa hemmet och vad som förväntas under barnpassningen. Sedan så är det bara att boka in det första tillfället då barnvakten kommer att vara ensam med barnen.

Var kan jag få en barnvakt i Sigtuna?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Sigtuna oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Märsta, Rosersberg, Steningehöjden och Granby. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Sigtuna för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Sigtuna!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Sigtuna?

Vi hjälper många familjer i Sigtuna med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Sigtuna är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Sigtuna dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Sigtuna börjar ni alltid med ett första möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

 

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Sigtuna

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Sigtuna
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

 

Kontakta oss nu för en barnvakt i Sigtuna som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert