Barnvakt Kungsholmen

Professionell, erfaren
& flexibel barnpassning

Barnvakten i Kungsholmen som gör gott

Med en utbildad och kreativ barnvakt så får ni barnpassning i Kungsholmen som barn och föräldrar mår så bra av. Se våra upplägg här.

Mindre stress, mer ordning i hemmet, gladare barn… Låter det som något ni skulle vilja se mer av? Det kan ni med hjälp av en barnvakt i Kungsholmen som ger er ett fantastiskt stöd och en ny tillvaro. Betänk att ni kan ringa en person som kommer och hämtar när det blir sent på jobbet, eller att den där dejten på restaurang en fredagskväll äntligen blir av. Allting är möjligt då man får hjälp av en utbildad nanny som gärna tar hand om de små tidig morgon, eftermiddag och kväll. Barnen får en ny vän som de kommer att lita på och föräldrar kan äntligen andas ut.

Hela familjen mår bra av att få barnpassning som är trygg och harmonisk. När man vet att barnvakten kommer att dyka upp som avtalat och att barnen verkligen ser fram emot detta så slipper man känna sig så stressad. Tempot kan sakta ner en aning och det är då som man faktiskt kan stanna till och njuta lite av de hektiska småbarnsåren. Läs mer om oss här.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt Kungsholmen

Men vad ska en nanny på Kungsholmen egentligen göra? Det ser vi till att våra barnflickor vet! De är utbildade för att kunna leka utvecklande lekar med barn i olika åldrar. Dessutom så vet de att barnpassningen innebär aktivt arbete. Om barnen ser på en film så finns det antagligen disk i köket att ta hand om. Dessutom så är det ofta så att man helt kan hoppa över skärmar då det blir så roligt att leka lekar och bara samtala med barnvakten. Det går att se barnpassning på Kungsholmen från oss som likvärdig med andra fritidsaktiviteter som sport. Fast här får man ju individuellt uppmärksamhet vilket inte är så dumt.

Barnvakten kan läsa läxor med skolbarn och se till att de små också har det roligt. Om ni vill att nannyn ska natta så kan hon göra det. Upplägget är mycket flexibelt och vi har olika prismodeller som ni kan läsa mer om på startsidan. Det gör att föräldrar kan hitta en perfekt lösning med en barnvakt på Kungsholmen från NannyPoppins!

Boka in det första mötet

Vi föreslår att ni bokar in det första mötet med er blivande barnvakt på Kungsholmen. Hon finns nära er i samma kommun eller i Stockholm och kan snabbt komma på besök. Det första mötet är ett prova-på-möte och då kan ni prata mer med barnflickan. Hon vill förstås också lära känna barnen och leka lite med dem så att de känner sig trygga när hon kommer att passa dem ensam. Se till att det första mötet blir produktivt och berätta mer om er familj och de behov som finns. Det lägger grunden för riktigt bra barnpassning som ni kan lita på.

Var kan jag få en barnvakt på Kungsholmen?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Kungsholmen oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Stadshagen, Kristineberg, Fredhäll, Marieberg, Stora Essingen, Lilla Esssingen, Hornsberg och Rådhuset. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny på Kungsholmen för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny på Kungsholmen!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning på Kungsholmen?

Vi hjälper många familjer på Kungsholmen med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt på Kungsholmen är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Kungsholmen dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. På Kungsholmen börjar ni alltid med ett första möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

 

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka på Kungsholmen

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Kungsholmen
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

 

Kontakta oss nu för en barnvakt på Kungsholmen som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert