Barnvakt Huddinge

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Utbildade barnvakter i Huddinge, Stockholm

Våra jordnära och engagerade barnvakter hjälper familjer i Huddinge när tiden är knapp. Det är många småbarnsföräldrar som har svårt att få tiden att räcka till när dagens tempo är hektiskt. Att vara småbarnsförälder är ett heltidsjobb i sig men därutöver måste man jobba över, ägna sig åt fritidsaktiviteter, handla mat, få tid till vänner. Att ha barn är underbart men i vissa tillfällen kan det också köra ihop sig. Om saker och ting kan underlättas i vardagen så blir hela tillvaron mer harmonisk. Vi kan specifikt erbjuda en barnvakt i Huddinge, men vi har barnpassning i hela Stockholm.

NannyPoppins barnvakter är flexibla och alltid oerhört uppskattade av föräldrar. Barnpassning handlar väldigt mycket om just flexibilitet och kunna täcka upp vid kort varsel. När föräldrarna slipper stressa får de möjlighet till mer kvalitetstid med barnen. Tyvärr är det inte alla föräldrar som har personer i sin närhet som kan ställa upp att ta hand om barnen. Extra svårhanterligt kan det bli för de som är ensamstående föräldrar. Att då och då få lite avlastning är uppskattat av de allra flesta föräldrar.

Är du i behov av barnpassning i Huddinge är vi ett samtal ifrån. Innan vi börjar vill vi veta mer om hur ofta ni behöver hjälpen och vilka upplägg som passar er bäst.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt Huddinge

NannyPoppins erbjuder många kvalitativa barnvakter i Huddinge, och kan med sitt uppbyggda team av barnvakter täcka upp i en mängd olika situationer. Den som jobbar som barnflicka hos NannyPoppins i Huddinge är väl inbegripen med vilket stort ansvar det innebär. Företaget ställer höga krav och endast de mest kvalitativa personerna väljs ut för att föräldrar i slutändan ska känna sig så trygga som möjligt. Det finns ett oerhört stort behov av barnpassning i Huddinge och därför måste NannyPoppins ständigt expandera, vilket medför att föräldrar får fler att välja bland. NannyPoppins hjälper familjer i stora delar av Sverige och kan erbjuda barnpassning i alla städer där det bor över 3 000 personer. I nuläget jobbar över 900 personer inom organisationen.

Noga utvalda barnvakter hos NannyPoppins

NannyPoppins erbjuder noggrant certifierade och utvalda personer för barnpassning. Alla har positiva och glada personligheter, vilket vi ser som någonting värdefullt i en miljö med barnpassning i fokus. Våra barnvakter kan hjälpa till på många sätt. Bland annat kan de hämta barn på dagis eller skolan. Givetvis kan det bli mycket lek och bus och ibland behövs hjälp med läxor.

Att NannyPoppins barnvakter ibland lagar enklare middagar kan ibland förekomma. När föräldrarna kommer hem så är det uppstädat efter både lek och eventuellt hushållsarbete. Efter överenskommelse kan våra barnvakter även passa barnen under nattetid.

Rapport

När ett barnvaktspass är över skrivs alltid en rapport om dagens barnpassning. Det är en viktig del av arbetet eftersom NannyPoppins, föräldrar och barnvakt ges underlag för att följa upp verksamheten och lyfta fram om någonting varit mindre lyckat. NannyPoppins strävar ständigt efter att bli bäst på alla punkter.

NannyPoppins i Huddinge vill bli bäst

Om någon är i behov av barnvakt i Huddinge så ska NannyPoppins vara det självklara valet. Våra barnvakter blir snabbt en del av en familjs vardag och tillsammans har alla väldigt roligt.

Var kan jag få en barnvakt i Huddinge?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Huddinge oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Flemingsberg, Fullersta, Stuvsta, Snättringe, Segeltorp, Vårby, Trångsund och Skogås. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Huddinge för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Huddinge!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Huddinge?

Vi hjälper många familjer i Huddinge med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Huddinge är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Huddinge dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Huddinge börjar ni alltid med ett prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

 

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Huddinge

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Huddinge
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

 

Kontakta oss nu för en barnvakt i Huddinge som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert