Barnvakt Djursholm

Få en trygg, utbildad
& erfaren barnvakt

Barnpassning i Djursholm som fungerar

Barnen är i säkra händer då en utbildad och engagerad barnvakt från NannyPoppins ger barnpassning i Djursholm. Men även i Stockholm med omnejd.

Man måste kunna lita på att den barnvakt i Djursholm som man har bokat med dyker upp som avtalat. När schemat är pressat och det inte finns tid att hämta barn på förskolan så är det verkligen viktigt att nannyn är pålitlig och professionell. Vi har jobbat i över tio år med att ta fram de bästa barnvakterna som är genuint intresserade av att jobba med barn. Vi ställer mycket höga krav på erfarenhet och väljer bara ut de som verkligen är lämpliga som barnflickor.

När ni får barnpassning i Djursholm av oss så kan ni lita på att nannyn kommer i tid. Inte bara det. Hon är utbildad inom säkerhet och har god kunskap om hur man tar hand om barn i olika åldrar. Vi lägger stor vikt vid kommunikation mellan oss och familj samt med barnvakten. Det är på så vis som vi kan skräddarsy vår tjänst så att den blir unikt anpassad efter era behov. Det gör det också så mycket roligare för en nanny i Djursholm att jobba med oss då vi ger ett kontinuerligt stöd och mer utbildning.

Ett viktigt engagemang

Äldre barn kanske kan vara själva en stund. Med paddan så kan man få lugn och ro men det är viktigt att tänka på att barn behöver ett engagemang. Det är föräldrar i Djursholm medvetna om. Det finns fina initiativ som föräldraföreningar med syftet att skapa en bättre skola för de unga. Med en duktig barnflicka i Djursholm så får man en viktig länk mellan föräldrar och barn. Hon har tid att lyssna på det som händer då mellanmålet kan genomföras i lugn och ro och utan skärmar. När föräldrar kommer hem så är viktiga saker som läxor och disk undanstökade. Då blir det istället tid till att ta del av det som barnen vill prata om eller kanske bara njuta tillsammans av en bra saga innan läggdags.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt Djursholm

De städer där vi finns så är det lätt att få flexibel barnpassning. Vi vet hur viktigt det är att få barnpassning i Djursholm som har tid då ni behöver stödet. Scheman som stämmer överens gör att man kan lita på att hjälpen finns då man behöver den som mest. Dessutom så ser vi en hel del på personlighet. Med ett stort kontaktnät av professionella barnvakter så går det att byta. Men det blir sällan så. När vi väl har valt ut en barnvakt i Djursholm som vi tror kommer att passa er så kan ni se fram emot en ny familjemedlem. Med tiden så lär ni verkligen känna varandra och barnen ser fram emot mornar, eftermiddagar och kvällar med personen som är så engagerad och intresserad av deras liv.

Det börjar med ett möte

Vi vill att ni ska få en barnvakt i Djursholm som ni verkligen kommer att trivas med. Börja med att boka in ett första möte med en duktig nanny. Det här kostar inget och ni kan i lugn och ro lära känna varandra. Om det känns rätt så är det bara att boka in det första tillfället och se hur livet förändras då man får hjälpen som är ett så stort stöd.

Var kan jag få en barnvakt i Djursholm?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Djursholm oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Villastaden och Ösby. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Djursholm för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Djursholm!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Djursholm?

Vi hjälper många familjer i Djursholm med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Djursholm är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Djursholm dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj.

Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Djursholm börjar ni alltid med ett prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

 

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Djursholm

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Djursholm
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

 

Kontakta oss nu för en barnvakt i Djursholm som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert