• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Södertälje

 • Hitta en trygg barnvakt i Södertälje
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Södertälje
 • Få en utbildad barnvakt i Södertälje
Barnvakt Södertälje
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Södertälje

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Södertälje

När du får hjälp av oss på NannyPoppins i Södertälje, matchar vi dig med precis rätt barnvakt för din familj. Vi ser till att verkligen förstå din familjs behov, för att sedan presentera en utbildad och trygg barnvakt åt er.

När vi väljer ut en barnvakt åt er, tittar vi bland annat på ert barns ålder, var i Södertälje som ni bor och vilket upplägg som ni önskar. Vanliga upplägg i Södertälje är hämtning/lämning, heltid/deltid och en barnvakt vid behov.

Personlig Barnvakt Södertälje

Duktiga barnvakter i Södertälje

Barnvakt Ebba i Södertälje

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Södertälje

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Södertälje

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Södertälje

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Södertälje

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Södertälje

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Södertälje

Kom igång med barnpassning i Södertälje

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Södertälje.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Södertälje!

Kom igång med barnpassning i Södertälje

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Södertälje?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Södertälje med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Södertälje, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Södertälje

Varför väljer så många en barnvakt i Södertälje från NannyPoppins?

Barnvakt Södertälje | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Södertälje är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Södertälje | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Södertälje kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Södertälje | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Södertälje med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Södertälje | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Södertälje som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Södertälje | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Södertälje | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Södertälje

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Södertälje är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Södertälje några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Södertälje

Barnpassning i Södertälje ger mer energi

En utbildad och glad barnvakt ger barnpassning i Södertälje som får allting att fungera precis som det ska.

Man kan bli riktigt trött av allt som ska hinnas med. Ofta så är det tanken om det som ska göras som leder till utmattning. För familjer så kan ekorrhjulet vara omöjligt att hoppa av. Men man kan sakta ner på farten. Med en barnvakt i Södertälje så får man automatiskt fler händer. Det gör att man hinner med så mycket mer utan att bli trött. Barnen kommer också att känna fördelarna med ett lugnare tempo. De kommer att få en person som har tid att lyssna och att bara finnas där på eftermiddagar och kvällar.

Ni talar om när ni behöver hjälpen så skickar vi en utbildad och erfaren barnvakt Södertälje. Hon finns lokalt eller i närliggande områden så det går snabbt att ordna med barnpassningen. Med våra flexibla lösningar så går det att få barnpassning i Södertälje lite då och då eller regelbundet. Vi har en stor bas av duktiga nannys som är intresserade av olika typer av uppdrag.

En viktig del av arbetet med barnen är att man ser till att det förblir ordning och reda. Det gäller både i barnens rum och i andra delar av hemmet där man befinner sig som i köket. Precis som lärare i skolan har förmågan att påverka barn på ett sätt som föräldrar inte har så kan en barnvakt Södertälje få det där med rutiner att vara kul. På något vis så blir det roligare att borsta tänderna då det är en nanny som säger till om det än när föräldrar uppmanar till samma sak.

Precis vad som ska göras och när är upp till er. Varje familj är unik och tider för läggdags kan variera. Med god kommunikation så kommer en barnvakt Södertälje att fatta galoppen och ta hand om barnen på ett sätt som passar er. Vi hjälper gärna till med struktur och tips och råd för att barnpassningen ska bli riktigt givande.

Boka en barnvakt i Södertälje för er familj

Ni kan boka en barnvakt Södertälje omgående. Det är bara att kontakta oss för att börja med ett möte. Det här mötet tycker vi är viktigt. Det gör det möjligt för er att bekanta er med personen som kommer att ta hand om barnen. Frågor kan ställas och så kan ni visa hur allting fungerar hemma hos er. Barnvakten kan leka lite med barnen så att de lär känna varandra. Det här lägger grunden för barnpassning i Södertälje som ni blir mycket nöjda med.

Hur ofta ni vill ha barnvakt Södertälje är också helt upp till er. Dra nytta av RUT-avdrag och av våra prismodeller som är framtagna för att göra det lättare att ta hjälpen. Det går alltid att byta barnvakt om det till exempel blir så att ni behöver mer hjälp än vad ni först trodde. Med NannyPoppins så är allting möjligt och varje barnvakt Södertälje är utbildad, säker och trygg!

Var kan jag få en barnvakt i Södertälje?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Södertälje oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Järna, Pershagen, Hölö, Möknbo, Nibble, Ekeby, Sandviken, Tuna, Vattubrinken, Viksäter och Kallfors. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg barnvakt Södertälje för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt Södertälje är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt i Södertälje hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Södertälje!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Södertälje?

Vi hjälper många familjer i Södertälje med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt Södertälje är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Södertälje dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Södertälje börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt Södertälje, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Södertälje

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär om du har ett intresse för en barnvakt Södertäljde
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Södertälje
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Södertälje som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7