Barnvakt i Södertälje

Professionell, erfaren
& flexibel barnpassning

Barnpassning i Södertälje ger mer energi

En utbildad och glad barnvakt ger barnpassning i Södertälje som får allting att fungera precis som det ska.

Man kan bli riktigt trött av allt som ska hinnas med. Ofta så är det tanken om det som ska göras som leder till utmattning. För familjer så kan ekorrhjulet vara omöjligt att hoppa av. Men man kan sakta ner på farten. Med en barnvakt i Södertälje så får man automatiskt fler händer. Det gör att man hinner med så mycket mer utan att bli trött. Barnen kommer också att känna fördelarna med ett lugnare tempo. De kommer att få en person som har tid att lyssna och att bara finnas där på eftermiddagar och kvällar.

Ni talar om när ni behöver hjälpen så skickar vi en utbildad och erfaren nanny i Södertälje. Hon finns lokalt eller i närliggande områden så det går snabbt att ordna med barnpassningen. Med våra flexibla lösningar så går det att få barnpassning i Södertälje lite då och då eller regelbundet. Vi har en stor bas av duktiga nannys som är intresserade av olika typer av uppdrag.

Läs mer om vår barnpassning

Ordning och reda är viktigt

En viktig del av arbetet med barnen är att man ser till att det förblir ordning och reda. Det gäller både i barnens rum och i andra delar av hemmet där man befinner sig som i köket. Precis som lärare i skolan har förmågan att påverka barn på ett sätt som föräldrar inte har så kan barnflickan få det där med rutiner att vara kul. På något vis så blir det roligare att borsta tänderna då det är en nanny som säger till om det än när föräldrar uppmanar till samma sak.

Precis vad som ska göras och när är upp till er. Varje familj är unik och tider för läggdags kan variera. Med god kommunikation så kommer en barnflicka i Södertälje att fatta galoppen och ta hand om barnen på ett sätt som passar er. Vi hjälper gärna till med struktur och tips och råd för att barnpassningen ska bli riktigt givande.

Boka en barnvakt i Södertälje för er familj

Ni kan boka en barnvakt i Södertälje omgående. Det är bara att kontakta oss för att börja med ett möte. Det här mötet är gratis och viktigt. Det gör det möjligt för er att bekanta er med personen som kommer att ta hand om barnen. Frågor kan ställas och så kan ni visa hur allting fungerar hemma hos er. Barnvakten kan leka lite med barnen så att de lär känna varandra. Det här lägger grunden för barnpassning i Södertälje som ni blir mycket nöjda med.

Hur ofta ni vill ha barnvakt i Södertälje är också helt upp till er. Dra nytta av RUT-avdrag och av våra prismodeller som är framtagna för att göra det lättare att ta hjälpen. Det går alltid att byta barnvakt om det till exempel blir så att ni behöver mer hjälp än vad ni först trodde. Med NannyPoppins så är allting möjligt och varje barnflicka är utbildad, säker och trygg!

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert