När barnvakt sökes i Malmö

Lös livspusslet med en
noggrant utvald barnvakt

Vi hjälper dig när du söker barnvakt i Malmö

Säker och utbildad barnpassning sökes i Malmö när ni behöver en barnvakt som jobbar på ett professionellt sätt.

Det finns ett stort behov av barnpassning i Malmö (läs mer här), och som förälder så ska man inte behöva ta en risk bara för att det inte finns andra alternativ. Det finns alternativ, riktigt bra dessutom! NannyPoppins har jobbat under flera års tid med att skapa en stor bas av duktiga barnvakter som är utbildade. När du får en barnvakt i Falköping från oss så kan du lita på att hon kan säkerhet och har den erfarenhet som krävs för olika åldrar.

Vi är också noga med att matcha er familj med en barnflicka sökes i Malmö som har tid att komma när ni behöver hjälpen. I och med att vi har barnvakter som vill jobba varje dag såväl som barnflickor som enbart är intresserade av helger och kväller så finns det alltid ett vettigt alternativ med oss.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

De viktigaste egenskaperna hos en bra barnvakt

När vi får ansökningar från personer som vill jobba som nanny sökes i Malmö så är det vissa egenskaper som vi vill se. En bra barnvakt måste ha tålamod. Vi kollar med referenser för att se hur tidigare uppdrag har gått. Dessutom så tar vi en titt i brottsregister för att säkra oss om att det här är en seriös person som det går att lita på. Om en ansökan ser lovande ut så genomför vi intervjuer. Då kan vi ta reda på mer.

Det är viktigt att en barnvakt sökes i Malmö har en positiv inställning. Under intervjun så får vi ganska snabbt reda på hur personen hanterar situationer som kan vara lite stressiga. Med barn så måste man behålla lugnet i alla lägen. Det blir förstås mycket lättare att jobba med barnpassning i Malmö med hjälp av våra interna utbildningar. De ser till att barnvakten kan första hjälpen och även tänker på ett förebyggande sätt.

En barnvakt som ska jobba med oss måste vara intresserad av jobbet. Ett verkligt intresse leder till att våra utbildningar ger så mycket mer. Dessutom så har vi experter som hela tiden stöttar och hjälper våra nannies så att de kan jobba på ett skräddarsytt sätt.

Boka in ett prova-på-möte

Ni kan boka in ett första möte med den barnvakt som sökes i Malmö via oss. Det här är rekommenderat eftersom ni antagligen vill lära känna barnvakten innan hon börjar jobba självständigt med barnen. Kontakta oss och berätta mer om familjen så väljer vi ut en barnflicka som vi tror att ni kommer att trivas riktigt bra med.

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert