• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Kristianstad

 • Hitta en trygg barnvakt i Kristianstad
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Kristianstad
 • Få en utbildad barnvakt i Kristianstad
Barnvakt Kristianstad
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Kristianstad

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Kristianstad

På NannyPoppins erbjuder vi barnvakter hela i Kristianstad, där din familj blir personligt matchade med en barnvakt utifrån era behov. Alla barnvakter från oss är utbildade och trygga, med erfarenhet av att passa barn i en mängd olika åldrar.

Det är enkelt att komma igång

Vi säkerställer att alla våra familjer får en barnvakt i Kristianstad som kan anpassa sig efter familjens önskade schema. Kanske är din familj i behov av en barnvakt som hämtar ditt barn från förskolan eller så behöver du någon som kan rycka in när det behövs. Oavsett situationen kan vi hitta en barnvakt som kan hjälpa er!

Personlig Barnvakt Kristianstad

Duktiga barnvakter i Kristianstad

Barnvakt Ebba i Kristianstad

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Kristianstad

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Kristianstad

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Kristianstad

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Kristianstad

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Kristianstad

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Kristianstad

Kom igång med barnpassning i Kristianstad

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Kristianstad.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Kristianstad!

Kom igång med barnpassning i Kristianstad

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Kristianstad?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Kristianstad med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Kristianstad, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Kristianstad

Varför väljer så många en barnvakt i Kristianstad från NannyPoppins?

Barnvakt Kristianstad | Personlig nanny | Barnpassning fr.149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Kristianstad är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Kristianstad | Personlig nanny | Barnpassning fr.149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Kristianstad kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Kristianstad | Personlig nanny | Barnpassning fr.149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Kristianstad med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Kristianstad | Personlig nanny | Barnpassning fr.149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Kristianstad som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Kristianstad | Personlig nanny | Barnpassning fr.149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Kristianstad | Personlig nanny | Barnpassning fr.149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Kristianstad

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Kristianstad är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Kristianstad några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Kristianstad

Säkert och tryggt med barnvakt i Kristianstad

Barnvakter från NannyPoppins är något alldeles särskilt. Man ser i deras ögon att de har ett genuint intresse av att ta hand om barn, men det är också så att de får ut så mycket mer av att jobba som barnvakt i Kristianstad eftersom vi förser dem med utbildning. Det här ger barnpassning som ni kan lita på och som ges av en person som hela tiden utvecklas och blir bättre på att sköta både barn och enklare hushållsuppgifter.

Vi tycker att alla ska ha chansen att få hjälp med barnen och därför så är vi glada att kunna erbjuda hjälp med rutavdrag. Men det här är inte allt. Vi har också tagit fram olika prismodeller med tanke på att en del familjer behöver regelbunden hjälp medan andra bara har behov av barnpassning i Kristianstad då och då. Hos oss så kommer ni att finna prisvärd hjälp av personer som är proffs på att passa barn i olika åldrar.

Det är många som vill jobba med NannyPoppins. Det här beror på att vi betalar bra och på att vi utbildar. En person som har ett naturligt intresse för barn ser många fördelar med att få olycksfallsutbildning och få certifikat såväl som passande uppdrag hos familjer som finns lokalt. När vi väljer ut personer som ska ingå i vårt nätverk så genomför vi flera intervjuer. Vi ser på erfarenheten och kontrollerar de referenser som finns.

Vidare så kommer ju vi att vara den bästa referensen då vi noga ser över hur uppdragen går och talar både med barnvakter och med föräldrar om saker som kan förbättras eller förändras. Vi är stolta över att barnvakterna som jobbar med oss redan från start kan anses vara Sveriges bästa och att de sedan blir ännu bättre. Våra experter coachar varje barnflicka på ett sätt som får en mycket positiv påverkan för varje familj som hyr in hjälpen.

Barnpassning i Kristianstad med vidareutbildning

Vidareutbildningen som vi ger är skräddarsydd till varje uppdrag. Det här är något som får betydelse både för enstaka uppdrag och för mer regelbunden hjälp. Vi samtalar kontinuerligt med föräldrar och aktuell barnvakt i Kristianstad för att se var det kan behövas mer kunskap. Säkerheten finns redan på plats men ibland så handlar det om barn med särskilda behov och då ser vi till att barnflickan förstår hur hon ska jobba.

En barnvakt i Kristianstad akut

Om ni behöver hjälpen nu, kanske redan denna vecka, så finns det anledning att kontakta oss. Vi har ju en barnvakt i Kristianstad som är redo att träffa er och sätta igång. Vi har redan gjort arbetet med att kontrollera referenser och bakgrund så ni kan lita på att personen som vi skickar klarar av de uppgifter som ni behöver hjälp med. Det kan inkludera hämtning och faktiskt också passning över natten så kontakta oss idag och berätta vilken typ av barnpassning som ni har behov av så ordnar vi snabbt med detta!

Var kan jag få en barnvakt i Kristianstad?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Kristianstad oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Åhus, Gärds Köpinge, Yngsjö och Hässleholm. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Kristianstad för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Kristianstad!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Kristianstad?

Vi hjälper många familjer i Kristianstad med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Kristianstad är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Kristianstad dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Kristianstad börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Kristianstad

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Kristianstad
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Kristianstad som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7