Barnvakt i Kalmar

Kalmars bästa
barnpassning är målet

Barnpassning i Kalmar

Vi på NannyPoppins erbjuder barnpassning i hela Kalmar län och dessutom på Öland. Tanken med barnpassningen är att du som förälder ska ha en ”livlina” när vardagen kör ihop sig. Det kan vara att man är bortbjuden en kväll och barnen inte kan hänga med, att man behöver jobba över eller om man bara behöver lite extratid för sig själv eller med sin partner. Vi erbjuder både regelbunden hjälp och vid behov. I praktiken är det alltid bäst att köra regelbundet då det också säkerställer att er barnvakt i Kalmar också kan den dagen. I slutändan är det ni och en barnflicka som ska komma överens om när det passar er båda.

Vårt erbjudande för barnpassning i Kalmar är således tvådelat. Priserna ser ni till höger. Ring oss för mer information om oss på 0774 – 21 88 21. Öppet alla vardagar 09:00 – 19:00. Klicka här om ni vill läsa mer om vår barnpassning.

Läs mer om vår barnpassning

NannyPoppins barnpassning i Kalmar län

NannyPoppins i KalmarMed gedigna barnvakter kan vi säkert säga att vi har kanske Kalmars bästa barnpassning. Får man säga så?

NannyPoppins fokuserar mycket på hög kvalité och jobbar kontinuerligt med ett bra riktigt bra barnvakter som också får förtroendet för nya familjer. Efter ett par års erfarenhet har vi också fått upp en stabil bas av duktiga barnflickor. För oss är det viktigt att:

  1. Den positiva relationen är ömsesidig
  2. Att personkemin klaffar
  3. Att man har erfarenhet sedan tidigare av de åldrar era barn är i
  4. Att allt rullar på smidigt och att man kan lita på varandra.
  5. Att barnen är både säkra och har det roligt
  6. Att er barnvakt i Kalmar samtidigt bidrar till en positiv uppfostran som ni som föräldrar styr över

NannyPoppins roll i det hela är att bidra med en kvalitetsstämpel och vara med och bidra till ständig förbättring. Vårt mål är i alla fall Kalmars bästa barnpassning! Och våra familjer hjälper oss att nå dit då vi har en regelbundet tydlig dialog.

Så fungerar det

Först och främst får ni träffa den person vi tar fram för en första träff. Känns allt bra bestämmer ni redan på samma möte när ni ska träffas nästa gång. En nanny sköter rapportering till oss och vi ordnar med att det administrativa så att ni båda slipper. Skulle det uppstå några som helst frågetecken eller om ni bara vill ta ett samtal finns vi på NannyPoppins bara ett samtal ifrån.

Vi har på senare tid blivit mycket bättre och vill fortsätta bli bättre. Vi vill tacka alla de familjer som är igång nu för att de valt att fortsätta med oss så här länge med fortsatt förtroende för våra tjänster och den barnvakt i Kalmar som hjälper just dem! Tillsammans går vi framåt och utvecklas.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert