• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Kalmar

 • Hitta en trygg barnvakt i Kalmar
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Kalmar
 • Få en utbildad barnvakt i Kalmar
Barnvakt Kalmar
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Kalmar

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Kalmar

Vi hjälper dig att hitta en duktig barnvakt i hela Kalmar! Våra erfarna barnvakter kan passa barn i alla åldrar, nyfödda barn såväl som barn i skolålder. 

Vi ger dig struktur i vardagen

Det är praktiskt att ha ett schema för barnpassning. Därför erbjuder vi olika upplägg, så att din familjs barnpassning kan passa bra in i ert vardagspussel. I Kalmar är det vanligt med att ha en barnvakt som sköter hämtning/lämning.

Hos oss är det enkelt att komma igång! Kontakta oss så berättar vi gärna mer om våra barnvakter i Kalmar.

Personlig Barnvakt Kalmar

Duktiga barnvakter i Kalmar

Barnvakt Ebba i Kalmar

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Kalmar

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Kalmar

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Kalmar

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Kalmar

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Kalmar

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Kalmar

Kom igång med barnpassning i Kalmar

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Kalmar.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Kalmar!

Kom igång med barnpassning i Kalmar

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Kalmar?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Kalmar med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Kalmar, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Kalmar

Varför väljer så många en barnvakt i Kalmar från NannyPoppins?

Barnvakt Kalmar | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Kalmar är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Kalmar | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Kalmar kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Kalmar | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Kalmar med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Kalmar | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Kalmar som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Kalmar | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Kalmar | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Kalmar

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Kalmar är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Kalmar några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Kalmar

Barnpassning i Kalmar

Vi på NannyPoppins barnpassning erbjuder barnpassning av barnvakt i hela Kalmar län och dessutom på Öland. Tanken med barnpassning av barnvakt är att du som förälder ska ha en ”livlina” när vardagen kör ihop sig. Det kan vara att man är bortbjuden en kväll och barnen inte kan hänga med, att man behöver jobba över eller om man bara behöver lite extratid för sig själv eller med sin partner. Vi erbjuder både regelbunden hjälp av barnvakt i Kalmar och vid behov av barnvakt. I praktiken är det alltid bäst att köra regelbundet med nanny då det också säkerställer att er barnvakt i Kalmar också kan den dagen. I slutändan är det ni och en barnvakt i Kalmar som ska komma överens om när det passar er båda.

Vårt erbjudande för barnpassning i Kalmar är således tvådelat. Priserna för en av våra barnvakter i Kalmar ser ni till höger. Ring oss för mer information om oss och våra barnvakter i Kalmar på 0774 – 21 88 21. Öppet alla vardagar 09:00 – 19:00. Klicka här om ni vill läsa mer om vår barnpassning av barnvakt i Kalmar.

NannyPoppins barnvakter i Kalmar fokuserar mycket på hög kvalité och jobbar kontinuerligt med riktigt bra barnvakter som också får förtroendet för nya familjer. Efter ett par års erfarenhet av rekrytering av barnvakter har vi också fått upp en stabil bas av duktiga barnvakter i Kalmar. För oss är det viktigt att:

 1. Den positiva relationen är ömsesidig mellan dig och din barnvakt Kalmar
 2. Att personkemin klaffar mellan dig och din barnvakt Kalmar
 3. Att man som barnvakt Kalmar har erfarenhet sedan tidigare av de åldrar era barn är i
 4. Att allt rullar på smidigt och att man kan lita på varandra.
 5. Att barnen är både säkra och har det roligt med sin barnvakt i Kalmar
 6. Att er barnvakt Kalmar samtidigt bidrar till en positiv uppfostran som ni som föräldrar styr över

NannyPoppins roll i det hela är att bidra med en kvalitetsstämpel och vara med och bidra till ständig förbättring av våra barnvakter. Vårt mål är i alla fall Kalmars bästa barnpassning! Och våra familjer och varje barnvakt i Kalmar hjälper oss att nå dit då vi har en regelbundet tydlig dialog.

Så fungerar det

Först och främst får ni träffa den barnvakt Kalmar vi tar fram för en första träff. Känns allt bra med er barnvakt bestämmer ni redan på samma möte när ni ska träffas nästa gång. En barnvakt Kalmar sköter rapportering till oss och vi ordnar med att det administrativa av våra barnvakter i Kalmar så att ni båda slipper. Skulle det uppstå några som helst frågetecken kring er barnvakt Kalmar eller om ni bara vill ta ett samtal finns vi på NannyPoppins barnpassning bara ett samtal ifrån.

Var kan jag få en barnvakt i Kalmar?

NannyPoppins barnpassning och barnvakter är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet, inklusive Kalmar. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt oavsett om du bor centralt i Kalmar eller i omgivningen av Kalmar, inklusive platser som Berga, Djurängen, Funkabo, Kvarnholmen, Malmen, Norrliden, Oxhagen, Sandås, Stensö, Ängsö, Varvsholmen och Tjärhovet. Vi har barnvakter för alla som vill och behöver en barnvakt Kalmar. Kontakta oss på NannyPoppins barnpassning, så hittar vi en trygg barnvakt i Kalmar för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj i Kalmar?

Våra barnvakter i Kalmar är noggrant utvalda och varje barnvakt är utbildad i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt Kalmar är även bakgrundskontrollerad och varje barnvakt Kalmar genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal sökande får uppdraget som barnvakt Kalmar. Vi berättar gärna mer om våra barnvakter, barnpassning och om hur du kan hitta en barnvakt Kalmar för barnpassning hos oss. Hör av dig till oss för en trygg barnpassning, barnvakt & nanny i Kalmar!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Kalmar?

Vi hjälper många familjer i Kalmar med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt Kalmar är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att våra barnvakter har en både trygg och rolig stund med dina barn. Er barnvakt gör så så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Kalmar dig att minska stress och få mer energi över.

Er barnvakt i Kalmar gör så att du har tid och energi över som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt Kalmar kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov. Vi kan hitta barnvakter i Kalmar även för kvällar och helger. Vi har barnvakter för de som behöver en barnvakt Kalmar på kvällstid, och för de som vill ha en under dagtid. I Kalmar börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt Kalmar, där ni får lära känna varandra och se hur era barn känner inför just denna barnvakt. Alla barnvakter i Kalmar är handplockade. Alltså väljs er barnvakt Kalmar ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnvakt i Kalmar

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär om du är intresserad av en barnvakt Kalmar
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt i Kalmar & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Kalmar
 4. Träffa er barnvakt Kalmar för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Kalmar som är en utbildad barnvakt, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7