• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Falköping

 • Hitta en trygg barnvakt i Falköping
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Falköping
 • Få en utbildad barnvakt i Falköping
Barnvakt Falköping
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Falköping

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Falköping

Här kan du hitta professionella barnvakter i hela Falköping med omnejd. Våra nannies är erfarna och utbildade, så att du och din familj kan känna er trygga och säkra. 

Professionell barnpassning som även är flexibel

Vi hjälper dig med avlasta vardagsstressen hemma hos er, vare sig din familj är i behov av regelbunden barnpassning eller en barnvakt som rycker in vid behov. Vi tar helt enkelt fram en barnvakt som passar era och barnens behov. 

Personlig Barnvakt Falköping

Duktiga barnvakter i Falköping

Barnvakt Ebba i Falköping

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Falköping

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Falköping

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Falköping

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Falköping

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Falköping

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Falköping

Kom igång med barnpassning i Falköping

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Falköping.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Falköping!

Kom igång med barnpassning i Falköping

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Falköping?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Falköping med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Falköping, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Falköping

Varför väljer så många en barnvakt i Falköping från NannyPoppins?

Barnvakt Falköping | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Falköping är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Falköping | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Falköping kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Falköping | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Falköping med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Falköping | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Falköping som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Falköping | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Falköping | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Falköping

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Falköping är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Falköping några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Falköping

Barnpassning i Falköping som är bra för barnen

För föräldrar och barn i staden så kan det göra detsamma om kända författare säger ditten eller datten om deras stad. Livet går ju vidare och när skola, jobb, läxor, fritidsaktiviteter och hemmets vanliga uppgifter ska hinnas med så hinner man ju inte fundera så mycket på hur roligt man har det. Men vi kan säga en sak. Då man får hjälp av en barnvakt i Falköping så hinner man faktiskt också ha kul. Det blir tid över till mer än måsten, och så får man ju så mycket mer energi då man inte själv måste plocka disk och vika tvätt varje dag.

Med NannyPoppins så får ni en barnflicka i Falköping som tycker att det är kanon att passa barn. Hon har lång erfarenhet och vet hur man ska jobba med barn i olika åldrar. Med roliga aktiviteter såväl som vardagliga saker som mellanmål så ger hon barnen så mycket hälsa. Det här är en investering i barnens välmående. Bara det att de får så mycket uppmärksamhet av en person som har tid och som tycker att det är kul att leka gör så stor skillnad.

Men det är inte bara barnen som känner glädjen av en engagerad och glad barnvakt i Falköping. Med barnpassning som är säker och trygg så kan man gott unna sig lite vuxentid. Promenader, middag och samtal utan de små ger ny kraft och då blir man en bättre förälder. Barnflickan är ett stort stöd för hela familjen och hon kan hjälpa till helt i enlighet med era behov.

När ni kontaktar oss så tar vi reda på när ni behöver hjälpen och hur ofta. Vi kan då erbjuda en prismodell som kommer att passa er riktigt bra. (Se mer om den här) Dessutom så kommer vi att se vilken nanny i Falköping som jobbar med oss som kan tänkas vara den bästa för er. Vi tänker både på saker som schema och så personlighet. Ni kommer att börja med ett prova-på-möte utan bindning. Då kan ni se om vi har valt rätt. Om vi mot förmodan inte har gjort det så går det att göra ett nytt försök med en annan barnvakt som jobbar med oss.

Så väljer vi en barnvakt i Falköping

Vi tänker på flera saker då vi väljer en barnvakt i Falköping. Erfarenhet är ett stort plus och det är inte ovanligt att våra barnflickor har ett förflutet som au pair. Dessutom så är det så att vi är särskilt ute efter personer med ett verkligt intresse för barn. Det här är personer som med hjälp av våra internutbildningar kommer att bli de bästa barnvakterna. De kommer att se fram emot att lära sig mer och dra nytta av att vi har experter som kan ge tips och råd. Det är inte många som får jobb som barnflicka med NannyPoppins och de som får det är stadens bästa barnvakter!

Var kan jag få en barnvakt i Falköping?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Falköping oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Anneborg, Bestorp, Brogärdet, Dotorp, Falevi, Fredriksberg, Gamla Stan, Jättene, Kyrkerör, Mösseberg, Tåstorp, Vilhelmsberg, Vilhelmsro, Västertull och Östertull. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Falköping för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg och säker barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Falköping!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning?

Vi hjälper många familjer i Falköping med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Falköping är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Falköping dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Falköping börjar ni alltid med ett prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Falköping
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Falköping som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7