• 5000+ nöjda familjer
  • Vårt mål: Bästa barnvakterna
  • Barnpassning i hela Sverige

Barnvakt Visby

  • Vårt mål: Vibys bästa barnpassning
  • Få en trygg och utbildad barnvakt i Visby
  • 5000+ nöjda familjer varje år
Barnvakt Visby
Barnvakt i parken i Visby

Barnpassning i Visby när ni behöver den

Ni kan börja med ett första prova-på-möte med en utbildad barnvakt som ger er barnpassning i Visby precis då ni behöver den. Vi erbjuder även barnpassning i resten av Gotland!

Ingen förälder behöver ta ett nej som svar då NannyPoppins finns i staden. Vi har byggt upp ett gediget nätverk med nannies som är utbildade och mycket erfarna. Det betyder att ni kan få en barnvakt i Visby som jobbar på ett professionellt sätt. Barnen kommer att vara säkra och dessutom så får de en ny vän som verkligen bryr sig om. Våra barnvakter är genuint intresserade av att ta hand om barn. De ser jobbet som intressant och får även hjälp av våra experter för att utvecklas.

Med en nanny i Visby som verkligen vill leka och stimulera barnen så blir barnpassningen så mycket mer än trygghet. Barnen kommer att se fram emot att barnflickan kommer. Då får de så mycket uppmärksamhet, lekar och känslan av att ha en äldre vän som är liksom ett syskon och som en lärare.

Vi har olika prismodeller så att ni kan välja det som kommer att fungera bäst för er familj. Det går också bra att växla så att ni får mer barnpassning i Visby under en viss vecka då det kanske är lov och sedan mindre då skolan är igång igen. Med NannyPoppins så kan man få en barnflicka i Visby för en enkel kväll såväl som för varje vardagseftermiddag då jobbet kräver att man stannar kvar en bra stund efter det att förskolan stänger.

Alla som jobbar som barnvakter för NannyPoppins har god erfarenhet av att ha passat barn på egen hand. Vi får omkring 10 000 ansökningar per år från hoppfulla ungdomar som gärna vill jobba med oss. I och med att vi är mycket noga med att bara ge uppdrag till personer som har erfarenhet och rätt attityd så är det få som får jobbet. En del av vår utbildning är till för att se till att er barnvakt i Visby kommer att jobba på ett säkert sätt. Hon ska kunna hjärt- och lungräddning och också vara medveten om hur man förebygger olyckor.

Vi ser också till att våra nannys lär sig vår pedagogiska metod. Den är viktig eftersom barnens utveckling kan komma att påverkas av barnvakten. Med vår hjälp så kommer hon att vara en mycket positiv influens.

Barnpassning som är bra för barnen

Vi erbjuder barnpassning i Visby som är bra för barnen. Den är skräddarsydd efter aktuella åldrar och ges av personer som är engagerade och glada. En nanny från oss tycker att barn är det roligaste som finns och ser en stor mening med att hela tiden lära sig mer. I de städer där vi finns så går det att få barnpassning som stimulerar och utvecklar barnen. Ni kan börja med ett första möte där ni får träffa den barnvakt i Visby som vi tror kommer att vara rätt för er familj. Mötet kostar ingenting och är en utmärkt start på ett samarbete som varar så länge som ni och barnen har behov av det.

Var kan jag få en barnvakt i Visby?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Visby oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Burgsvik, Tofta, Havdhem, Hemse, Katthammarsvik, Klintehman, Ljugarn, Lärbro, Romakloster, Slite, Stånga och Tingstäde. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Visby för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Visby!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Visby?

Vi hjälper många familjer i Visby med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Visby är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Visby dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Visby börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Visby

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Visby
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Visby som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7