Barnvakt i Visby

Vårt mål: Sveriges
bästa barnpassning

Barnpassning i Visby när ni behöver den

Ni kan börja med ett gratis första möte med en utbildad barnvakt som ger er barnpassning i Visby precis då ni behöver den.

Ingen förälder behöver ta ett nej som svar då NannyPoppins finns i staden. Vi har byggt upp ett gediget nätverk med nannies som är utbildade och mycket erfarna. Det betyder att ni kan få en barnvakt i Visby som jobbar på ett professionellt sätt. Barnen kommer att vara säkra och dessutom så får de en ny vän som verkligen bryr sig om. Våra barnvakter är genuint intresserade av att ta hand om barn. De ser jobbet som intressant och får även hjälp av våra experter för att utvecklas.

Med en nanny i Visby som verkligen vill leka och stimulera barnen så blir barnpassningen så mycket mer än trygghet. Barnen kommer att se fram emot att barnflickan kommer. Då får de så mycket uppmärksamhet, lekar och känslan av att ha en äldre vän som är liksom ett syskon och som en lärare.

Vi har olika prismodeller så att ni kan välja det som kommer att fungera bäst för er familj. Det går också bra att växla så att ni får mer barnpassning i Visby under en viss vecka då det kanske är lov och sedan mindre då skolan är igång igen. Med NannyPoppins så kan man få en barnflicka i Visby för en enkel kväll såväl som för varje vardagseftermiddag då jobbet kräver att man stannar kvar en bra stund efter det att förskolan stänger.

Läs mer om vår barnpassning

Utbildad och säker barnvakt i Visby

Alla som jobbar som barnvakter för NannyPoppins har god erfarenhet av att ha passat barn på egen hand. Vi får omkring 10 000 ansökningar per år från hoppfulla ungdomar som gärna vill jobba med oss. I och med att vi är mycket noga med att bara ge uppdrag till personer som har erfarenhet och rätt attityd så är det få som får jobbet. En del av vår utbildning är till för att se till att er barnvakt i Visby kommer att jobba på ett säkert sätt. Hon ska kunna hjärt- och lungräddning och också vara medveten om hur man förebygger olyckor.

Vi ser också till att våra nannys lär sig vår pedagogiska metod. Den är viktig eftersom barnens utveckling kan komma att påverkas av barnvakten. Med vår hjälp så kommer hon att vara en mycket positiv influens.

Barnpassning som är bra för barnen

Vi erbjuder barnpassning i Visby som är bra för barnen. Den är skräddarsydd efter aktuella åldrar och ges av personer som är engagerade och glada. En nanny från oss tycker att barn är det roligaste som finns och ser en stor mening med att hela tiden lära sig mer. I de städer där vi finns så går det att få barnpassning som stimulerar och utvecklar barnen. Ni kan börja med ett första möte där ni får träffa den barnvakt i Visby som vi tror kommer att vara rätt för er familj. Mötet kostar ingenting och är en utmärkt start på ett samarbete som varar så länge som ni och barnen har behov av det.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert