Barnvakt på Gotland

Gotlands bästa
barnvakter är målet

Barnpassning på Gotland

Om du söker en barnvakt på Gotland finns vår barnpassning på hela ön, men vi har extra många i Visby och Klintehamn. Antingen regelbundet hela året eller vid behov. Vanligt mot sommaren är att man behöver hjälp till exempelvis ett bröllop. I så fall erbjuder vi klippkort från tio timmar. Ni får först träffa den tänkta barnvakten. Känns allt bra så bestämmer ni detaljerna kring mat, tider och eventuella aktiviteter.

Det vanligaste behovet är däremot regelbunden barnpassning på Gotland där man bestämmer en dag och tid som båda kan. Här lär barnen och barnflickan känna varandra på ett helt annat sätt och du som förälder får en trygg person att lita på när man själv inte får ihop det. Ring oss så berättar vi mer om våra olika upplägg.

Läs mer om vår barnpassning

Personliga barnvakter på Gotland

NannyPoppins erbjuder barnpassning över hela Gotland, men vi har extra många barnvakter i Visby och Klintehamn. Det är vanligt med bröllop över sommaren, men också regelbundna träffar där barnen blir hämtade på förskolan. Alla behov är unika och vi har också en nanny för alla behov och med olika bakgrund. Inte ovanligt är att de själva har haft barn eller har jobbat som Au-pair tidigare och nu jobbar som barnvakt mest för att det är roligt och för att det berikar dem lika mycket som barnen.

Fyra tips för er barnpassning på Gotland

  1. Träffa er potentiella barnflicka på en första träff innan ni bestämmer er – första träffen är i en timme och därefter får ni välja om ni vill fortsätta eller inte.
  2. Var inte rädd för att vara tydlig och sätta ribban högt – det vinner ni båda på i längden
  3. Va dig själv redan från början. Du och barnvakten ska trivas både nu och längre fram.
  4. Tänk på att framförhållning får i båda riktningarna – båda ska ha framförhållning och vara i tid.

Så fungerar det med barnvakt på Gotland

Ni börjar med att träffas en första gång så barnen får träffa barnpassaren en kort tid. Känns allt bra är det bara att fortsätta och direkt boka in nästa träff och er barnpassning på Gotland är igång!

Vi hjälper er gärna med barnpassningen och en riktigt duktig barnvakt på Gotland! Tveka inte att ringa oss på 0774 – 21 88 21!

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert