• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Gotland

 • Hitta en trygg barnvakt i Gotland
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Gotland
 • Få en utbildad barnvakt i Gotland
Barnvakt Gotland
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Gotland

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Gotland

Vi på NannyPoppins erbjuder barnvakter i hela Gotland med omnejd. Trygga barn och personlig barnpassning är vårt mål. Därför är alla våra barnvakter noggrant utvalda av våra experter, som sedan matchar varje familj med en nanny.

Hitta rätt upplägg för din familj

För oss är det viktigt att du och din familj får ett upplägg för barnpassning som passar er perfekt. I Gotland är det populärt med upplägget hämtning/lämning, men vi erbjuder dessutom andra upplägg såsom heltid/deltid och en barnvakt vid sporadiska tillfällen.

Personlig Barnvakt Gotland

Duktiga barnvakter i Gotland

Barnvakt Ebba på Gotland

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade på Gotland

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma på Gotland

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda på Gotland

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne på Gotland

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova på Gotland

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Gotland

Kom igång med barnpassning i Gotland

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Gotland.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Gotland!

Kom igång med barnpassning i Gotland

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Gotland?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Gotland med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Gotland, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Gotland

Varför väljer så många en barnvakt på Gotland från NannyPoppins?

Barnvakt Gotland | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Gotland är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Gotland | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Gotland kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Gotland | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Gotland med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Gotland | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Gotland som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Gotland | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Gotland | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Gotland

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Gotland är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Gotland några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Gotland

Barnpassning på Gotland

Om du söker en barnvakt på Gotland finns vår barnpassning på hela ön, men vi har extra många i Visby och Klintehamn. Antingen regelbundet hela året eller vid behov. Vanligt mot sommaren är att man behöver hjälp till exempelvis ett bröllop. I så fall erbjuder vi klippkort från tio timmar. Ni får först träffa den tänkta barnvakten på prova-på-möte utan bindning. Känns allt bra så bestämmer ni detaljerna kring mat, tider och eventuella aktiviteter.

Det vanligaste behovet är däremot regelbunden barnpassning på Gotland där man bestämmer en dag och tid som båda kan. Här lär barnen och barnflickan känna varandra på ett helt annat sätt och du som förälder får en trygg person att lita på när man själv inte får ihop det. Ring oss så berättar vi mer om våra olika upplägg.

NannyPoppins erbjuder barnpassning över hela Gotland, men vi har extra många barnvakter i Visby och Klintehamn. Det är vanligt med bröllop över sommaren, men också regelbundna träffar där barnen blir hämtade på förskolan. Alla behov är unika och vi har också en nanny för alla behov och med olika bakgrund. Inte ovanligt är att de själva har haft barn eller har jobbat som Au-pair tidigare och nu jobbar som barnvakt mest för att det är roligt och för att det berikar dem lika mycket som barnen.

Fyra tips för er barnpassning på Gotland

 1. Träffa er potentiella barnflicka på en ett prova-på-möte innan ni bestämmer er – mötet är i en timme och därefter får ni välja om ni vill fortsätta eller inte.
 2. Var inte rädd för att vara tydlig och sätta ribban högt – det vinner ni båda på i längden
 3. Va dig själv redan från början. Du och barnvakten ska trivas både nu och längre fram.
 4. Tänk på att framförhållning får i båda riktningarna – båda ska ha framförhållning och vara i tid.

Så fungerar det med barnvakt på Gotland

Ni börjar med ett prova-på-möte så barnen får träffa barnpassaren en kort tid. Känns allt bra är det bara att fortsätta och direkt boka in nästa träff och er barnpassning på Gotland är igång!

Vi hjälper er gärna med barnpassningen och en riktigt duktig barnvakt på Gotland! Tveka inte att ringa oss på 0774 – 21 88 21!

Var kan jag få en barnvakt på Gotland?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Gotland oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Burgsvik, Tofta, Havdhem, Hemse, Katthammarsvik, Klintehman, Ljugarn, Lärbro, Romakloster, Slite, Stånga, Tingstäde och Visby. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny på Gotland för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny på Gotland!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning på Gotland?

Vi hjälper många familjer på Gotland med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt på Gotland är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Gotland dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. På Gotland börjar ni alltid med ett prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka på Gotland

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Gotland
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt på Gotland som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7