Barnvakt Gotland

Gotlands bästa
barnvakter är målet

Barnpassning på Gotland

Om du söker en barnvakt på Gotland finns vår barnpassning på hela ön, men vi har extra många i Visby och Klintehamn. Antingen regelbundet hela året eller vid behov. Vanligt mot sommaren är att man behöver hjälp till exempelvis ett bröllop. I så fall erbjuder vi klippkort från tio timmar. Ni får först träffa den tänkta barnvakten på prova-på-möte utan bindning. Känns allt bra så bestämmer ni detaljerna kring mat, tider och eventuella aktiviteter.

Det vanligaste behovet är däremot regelbunden barnpassning på Gotland där man bestämmer en dag och tid som båda kan. Här lär barnen och barnflickan känna varandra på ett helt annat sätt och du som förälder får en trygg person att lita på när man själv inte får ihop det. Ring oss så berättar vi mer om våra olika upplägg.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt Gotland

NannyPoppins erbjuder barnpassning över hela Gotland, men vi har extra många barnvakter i Visby och Klintehamn. Det är vanligt med bröllop över sommaren, men också regelbundna träffar där barnen blir hämtade på förskolan. Alla behov är unika och vi har också en nanny för alla behov och med olika bakgrund. Inte ovanligt är att de själva har haft barn eller har jobbat som Au-pair tidigare och nu jobbar som barnvakt mest för att det är roligt och för att det berikar dem lika mycket som barnen.

Fyra tips för er barnpassning på Gotland

  1. Träffa er potentiella barnflicka på en ett prova-på-möte innan ni bestämmer er – mötet är i en timme och därefter får ni välja om ni vill fortsätta eller inte.
  2. Var inte rädd för att vara tydlig och sätta ribban högt – det vinner ni båda på i längden
  3. Va dig själv redan från början. Du och barnvakten ska trivas både nu och längre fram.
  4. Tänk på att framförhållning får i båda riktningarna – båda ska ha framförhållning och vara i tid.

Så fungerar det med barnvakt på Gotland

Ni börjar med ett prova-på-möte så barnen får träffa barnpassaren en kort tid. Känns allt bra är det bara att fortsätta och direkt boka in nästa träff och er barnpassning på Gotland är igång!

Vi hjälper er gärna med barnpassningen och en riktigt duktig barnvakt på Gotland! Tveka inte att ringa oss på 0774 – 21 88 21!

Var kan jag få en barnvakt på Gotland?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Gotland oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Burgsvik, Tofta, Havdhem, Hemse, Katthammarsvik, Klintehman, Ljugarn, Lärbro, Romakloster, Slite, Stånga, Tingstäde och Visby. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny på Gotland för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny på Gotland!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning på Gotland?

Vi hjälper många familjer på Gotland med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt på Gotland är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Gotland dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. På Gotland börjar ni alltid med ett prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

 

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka på Gotland

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Gotland
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

 

Kontakta oss nu för en barnvakt på Gotland som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert